HÁBORÚ REV-AF

• Üdv Mindenkinek!

December elején a REV szövetség háborút hirdetett az -AF- szövetség ellen.

A szóban forgó háború a mai napig tart, amiben az -AF- szövetség nem fogadta el a háborús felkérést, ami egyértelműen mutatná a bukott tp különbséget.

A felkínált korrekt zárás feltételeivel mivel nem éltek így abban az esetben lesz vége a hábinak , amennyiben megkeres az -AF- szövetség diplomatája és sikerül megegyezni ez ügyben.

A nagy érdeklődésre való tekintettel nyitottuk a CR topicot, ahová kirakunk pár csatajelentést az érdeklődőknek.

Trixtron

REV dipi

• Szép estét mindenkinek!

December elején a jelenleg is 133 tagú REV szövetség megtámadta az akkor kb. 35 tagú (jelenleg 30 tagú) AF szövetséget,mert szóvá tettük,majd viszonoztuk is a kalóztámadásaikat.Nem fogadtunk és nem is fogadunk el háborút tőletek.

Nem is lehet úgy háborúzni és szövetségek közti háborúról beszélni,ha szövetségen kívüli accokkal teleszórják a szervert,ezeket terület foglalásokra vagy raktáraknak használva.Tudom hogy nem lesz maradásunk az Acheron szerveren,mert némely REV tag gyűlületből játszik, mi köszönjük szépen,de befejeztük a csatákat.

A "korrekt" zárást sem tudjuk elfogadni,mert néhány tagotoknak több multija van mint nekünk városunk összesen,igy a "korrekt" egy helyért-egyet adunk sem működik sajnos.Megköszönjük hogy Tuky sok-sok éves és szabályosan összekötött accjait sikeresen tudtátok tiltatni már a támadásotok előtt,pedig csak úgy játszott összekötött multikkal ahogy a rendszer megengedi.

Ha gondoljátok,elvonultok ahogy jöttetek,városokkal tp-vel együtt és vége van.

További jó játékot kívánva mindenkinek

kankos AF vezető

nati125 likes this.
  • Kedves Kankos

A Scofield,esthajnal,Styka,Árny,dexter,dexter 2,dexter 3, dislike,Gabó soroljam még a hozzátok tartozókat?

Mindenkinek annyi multija van,amit a szabály enged. Értelemszerűen egy nagy szövetségnek több.

Mikor neki álltál kalózkodni,pontosan tudtad ez a csúnya REV "picsán fog vágni". Akkor is és most is magaslóról beszéltél.. A szerveren körlevelet küldtél tele hazugságokkal. Segítség kérő kiálltásod 1 helyen célba ért.

Pontosítsunk ,mert újra ferdítesz a háború alatt az AF létszáma lett 41 fő is,csak a segítség kérés rosszul sült el. A VT legalább elismerte amit el kellett,nektek meg az egótok nem engedi. Azt hiszitek még a másik szerveren vagytok,ahol lehet a kis szöviket piszkálni. Megérte kalózkodnod,azóta az egész AF szövi nem gyűjt 5000 pontot az etap végére,mert mindent elhozunk.

Jelenleg 30 vagytok,kiraktok mindenkit akin tpt lehet még ütni. Nem maguktól távoznak,ti rakjátok ki őket.

Te ugrálsz össze-vissza vakra,ha online ellenfelet látsz nyúlcipő vagy csata közben vakációval játszod az ikariamot.

Tuky: csalt,szabálytalan volt,szóltam neki. Sajnálom a szabályokat nem ismerte. Ahogy látom te se.

Az ugye bár nem megy 4 külön accal támadok felváltva,az egyikkel sereget csinálok,másikkal flottát,harmadikkal kalózerőt stb

Ha már multi és Tuky,ahogy látom neki is 11 acc volt.

Amivel nincs is baj,szabály engedi,csak akkor milyen multikról beszélsz....

Egyébként Ő kérte jelentsem,pontosan azt írta,jelents,legalább pihenek. Mondjuk akinek annyi esze van,minden városneve minden multiban ugyanaz. Nem volt nehéz rájönnöm az accaira.

Van itt szabálytalanabb tagotok is. Ő is eddig hasonló városneveket használt a multiknál,naa gyorsan javította :D

Nem tudom miért nem kerül ki. 110 milla összpont feletti játékos 10 milla fát ad be a bányákba,az összes multija meg 500 millát.

Van olyan szigete ahol 333 milliót fát rak be egy tőle 10-szer kisebb tag,ő 10 milliót se!!!!!!!

A saját szigetén ,a saját multiknak flottad eladást hajnal 3-kor,meg se említem.

Nem nyifi nyafizni kell,meg multikba tárolni a tpt.

Van 6 millió AF tp,2 millió szövin kívüli tptek.

Tessék beleállni. Csak most már nem adunk előnyt azzal,otthon ülhetsz a városodba a társaiddal együtt,beforgatod az ellenfelet és gyűjtőd a támadót.

Aztán körbe puncsolod a szervereket,hogy hééé vezetünk 1 millió támadóval. Úgy semmit se csinálsz,csak a városodba beállsz ha támadunk,cápa ellen meg kimozogsz. Van olyan nagy harcosotok,aki 1 szigetet nem utazott még a háború alatt. Egyszer megtette ,a végére leszerelt 13k egységet.

Nincs ingyen támadópont,azóta meg is haltatok. Feladtátok.

Most bizonyítsd be tudsz menni szerezni támadót,tudsz támadni. Ha nekünk ment a -1 millióról fordítás és lett +400.000. Mondjuk úgy ez se azt bizonyítja jól álltok.

Ahhoz ki kéne mozdulni,harcolni kéne. Az meg nektek nem ment.

A harc a kezdetek óta az AF városok körül zajlik,eljutottatok oda már egymást se tudjátok védeni. Fosztunk,vakoltok. Korrekt zárást ajánlottunk csak nem ízlett ki kellett volna mondani kikaptál,de ha nem ismered el marad ez ami van. Ha Tuky helyeit is betömjük csodátok se marad ,erről gondoskodom.

Idővel lesztek 28-an,22-en. Jelenleg is 5 tagotok játszik hetek óta,aki kijön vakból 24 órán belül visszamegy.

Csak annyit kellett volna elismered elbuktál,nem mondhatjátok nem lett felajánlva a REV részéről. Az meg hogy vigyük el a városokat....ti raktatok kettőt mellénk,elviszitek ,választhatsz kettőt amit mi elviszünk. Mit hiszel a pénzért vásárolt ambrós városokat,újra a te kedvedért átrakjuk.

Amúgy ebben is buták voltatok,azóta újabb 2 helyet fogtunk ,ahelyett megegyeztél volna....

Szóval nyifi-nyafi. Nem fogadtad el egyszer se a számlálót,mert az feketén-fehéren mutatná ,hogy is álltok. Most meg lehet mellébeszélni.

További jó bújkálást vagy Axwor város védést.

Coolock-dvsc24 REV tábornok

Vadkacsa likes this.
  • Köszönöm,ennél alaposabban én sem tudtam volna leírni a játékotok lényegét,a REV szövetség szerveren kitűzött céljait.

Nyílván ezért is van "jó" híretek és kedvelnek sokan bennetek.

nyifi-nyafi

nati125 likes this.
  • Kankos!

Megkaptad az esélyt lezárd a háborút,kaptál volna 6 hónap MNT-t,kalózban is. El kellett volna ismerni a vereséget és ennyi.

Természetesen 27 várost 2 ellenében nem fogunk elrakni,gondolom látod a 2 szám közötti különbséget. Azt sajnálom te nem tudsz várost rakni vagy ha raksz mobilt 1 órával később felszeded menekülés gyanánt.

Ha nem megy a nyilvánvaló vereség elismerése,mert az egód nagyobb,akkor viseld a következményét.

Az általad is beállított csúnya REV ajánlotta fel a zárás lehetőségét ,mert te ahhoz is nagyképű voltál a diplomata levelére válaszolj.

Most meg idejössz és beállítod magad az áldozat szerepében. Nem áll jól nyafogós.

Menj gyárts újabb segélykérő leveleket,hogy jaj ti szegény kisebb szövetség milyen rossz helyzetben vagytok,aztán még ugyan abban a levélben cáfold is meg magad ,mint a múltkor,hogy amúgy jól álltok....

A REV szövetségnek nincsenek céljai a szerveren,a Veletek való célt írtam le.......megint neki állsz ferdíteni ,hazudozni.

Hiába rakosgatod ki sorban a saját tagjaidat,nem hat meg.

A REV szövetség köszöni szépen,minden szövetséggel megvan a szerveren.

Épp ütünk titeket több helyen,máskor oda ugorj segíteni a társaidnak,ne fosztani egyet egy üres városba...

Részünkről ezzel a kommunikáció befejezve,majd ha meguntad felkeresed a REV diplomatát.

Üdvözlettel: Coolock-dvsc24 REV tábornok

Vadkacsa likes this.
  • Szép napot mindenkinek

A REV szövetség erőfölényét nem is vontuk kétségbe.A diplomatátok lehetőségként említett számunkra lezárást,amiben elismerjük az erőfölényt,és kapunk 2 hónap mnt-t.A dipik végül eljutottak 6 hónap mnt-ig,de nem akarjátok elvinni a városaitokat tőlünk és ez így egyoldalú ajánlat,aminek nem is láttuk a célját.

Már látom.Ez egy látszat lehetőség volt,remélve hogy ilyet úgysem fogadunk el,így büszkén kirakhatod a cr-jeidet.Ez meg is van,gratulálok mindegyikhez:)

És még van az a lehetőség hogy elfogadjuk a diktátumot,a tp-vel elvonoltok,de a ránk települt városokkal beszorítva maradunk,kértek egy kávét és nevetve nézitek hogy ránk ugrott az éppen unatkozó társszövetségetek.

További jó játékot mindenkinek

kankos AF vezető

nati125 likes this.
  • Kankos

Nincs társszövetségünk,nem tudom miről beszélsz. Szövetségesünk van,de nem tudok róla köztetek lenne konfliktus.

Természetesen ha átutalod a REV számlaszámára a 27 áthelyezés költségét,mindenki elugrik. Persze ez csak vicc,de nem kérhetjük a tagoktól ugrojanak el,több okból se.

Akkor én is kérjem Rinya Rézit rakja el Sába mellől? Neveséges lenne. Felőlem ott maradhat,ha szavát adta nem támadja 6 hónapig.

Tudod van olyan ,hogy adott szó,ha a 6 hónap MNT-t igért a diplomata és adta a REV szavát akkor az úgy is lett volna.

Azt viszont nem akarjuk elpakolunk,befoltozod a helyeket és ha a jövőben konfliktus lenne az életben nem jutunk a közeletekbe,mert mivel más lehetőség nincs,bekészít 2-3 tagotok oda 100-120 kör cápát. Mondjuk úgy a városok a biztosítékok arra,hogy a jövőben is nyugalom legyen a felek között.

Én elfogadnám azt nem akartatok háborúzni,ha az eleje óta így lenne. Beleálltatok,elbuktatok,emelt fővel elismerni és ennyi. Igazából csak a "papírforma" jött ,itt vesztenivalónk nekünk volt. Nem nektek.

Fórum: több olyan infót is kaptunk,hogy nem kerülnek ki nálatok a crek,cápázások,ezért se tudjátok pontosan mennyire rosszul álltok. Ennyi a cr topik oka.

Minden mást a diplomatával tudsz megbeszélni majd.

Jó játékot Neked is.

Coolock-dvsc24

• Egy,azaz egy darab pár ezer hajós csatára rá tudtok dobni öt darab várost,mert támadók vagytok.Most meg anyagi gondok vannak az elköltözéshez:)))

Azt olvastam hogy 12.-én dupla nyugdíj lesz,talán lesz hozzá akciós ambró is...

Rakosgasd csak nyugodtan a cr-jeidet ha neked ez jól esik:))

Telepítsétek tele a szervert is a multijaitokkal és egy idő után néztek majd ki a fejetekből.hogy milyen unalmas lett a játék.Közben meg nem unalmas,illetve lehetne jó is.Rettegve játszol,minden terület kell,nehogy más véletlenül levegőt kaphasson a szervereden.Rettegsz és ezért használsz minden eszközt,mert úgy érzed ez csak a te játékod!:))

Itt vergődsz napok óta,dobálod a cr-eket és közben észre sem veszed,hogy égeted a saját szövetséged.Nem vertük a mellünket 4 millió támadópontnál,csak jókat szórakoztunk rajta.Azt Te meg tudod érteni hogy ezt a játékot szórakozva is lehet játszani,nem csak habzó szájjal??:))

Mi 17 éve játszunk együtt,ha tönkre akarnád tenni a játékunkat,akkor tévedsz,nem tudod.Őrizgesd az összes városom bármennyi tp-vel,utána bújj el helyőrbe ahogy szoktátok,hogy ne tudjunk támadni,de mi közben beszélgetünk és jól érezzük magunkat.

És elnézést kérek,nem megbántani akarlak,de itt be is fejezem a fórumozást.

További jó játékot mindenkinek!:)

kankos

nati125 likes this.
  • Azokat a cr-eket is rakd ki bátran amin kohó nélküli és szövetség nélkül lévő játékost ütöttetek a hét végén!:))

200k tp-t leverni csak a támadópontért...

• Kankos

Jó olvasni kifakadásodból milyen csalódott vagy :D

Mondjuk én megértem saját tagjaid se tudod megvédeni. Reagálok egy utolsót.

Nem ehhez voltatok hozzá szokva,hogy a f@sz ezen végén vagytok.

Királykodtatok a másik szerón,vertétek a kicsiket. Akkor gondolom ez nem volt probléma. Azt hittétek ez lesz most is.

Aydent ütöttük az,akit 2 napja raktál ki. :))

Gondolom ismered,hisz 17 éve együtt játszó nagy cimborák vagytok.

Attól mert kipakolod a fél szövidet hátha nem ütjük le,tedd fel magadnak az ostoba kérdést.

Ayden AF tag kinek adta volna el a 255k tpt? Amit gondolom az AF tárolóból szedett ki. Szólj,ha tudod rá a választ.

Ez nem lesz megoldás a bajodra. Segítek minusz és minuszkát is ütjük majd,mondjuk még csak az egyiket tetted ki.

Állítólag annyira élvezitek és nektek ez csak játék,hogy sorba dobálod ki a tagokat. Itt siránkozol.

Égetem a szövetségem? Annyi a támadópontom,mint az egész AF szövinek. Pakold ki te is a cred ,mondjuk fura lesz kiraksz napi 1-et vagy egyet se.

Addig élvezted ezt a játékot még támadó lehettél saját városban is,mikor nem így volt meg bejelented te nekem is akarsz harcolni. Kicsit öngól ez is.

Volt itt olyan a háború alatt a KOMPLETT AF bevakolt,mind a 35 tagotok,akkor még annyi volt.

Ennyire szerettétek és élveztétek a bulit,hogy rád írtam egy üzit vagy vakolsz vagy ugrunk és 20 perc múlva vakoltál,oda se kellett menni.

Szerintem ilyen az ikariam történetébe nem volt még,hogy ment egy támadás sorozat 6 szigeten és egy komplett szövetség döntött úgy elvakol csaták közben.

Pár társad azért előtte kolot nyomott.

Mielőtt írnád dolgotok volt meg taktika stb,mert ugye ezzel hazudtad körbe a szervert,hogy 3 nap jövünk és húú de oda ütünk. Azóta is várjuk.

Előtte még 1 órával bőszen támadtátok az üres városokat.

Helyőrbe bújunk előled? Ilyen beszari vagy egy helyőrt se mersz betámadni ,ha tudod ott vagyunk. Te beszélsz nekem helyőrről? A

Te? Kaptunk már el titeket ASK helyőrben,Axwor városban,

Szeretnél mindig előbújni hajnal 3-4 körül és valamit találni ugye? Egyem meg a szíved. Hány potya ugrásod van mostanában.

Aztán ahogy tudod reggel jönnek a REV tagok,azonnal iszkolsz el. Épp tegnap előtt ugrottak rád,nyúlcipő utcába gyorsan beszaladtál.

Küldöd a 40törő-40 gőzkosaid,aztán ha semmi csalódottan távozol. Ha fogsz valamit és odaugranak rád,naa akkor is azonnal nyúlcipő. Csata közben vak...

Te voltál az ugye drága AF vezető,hányszor játszottad el ezt odaugrasz,mikor megjelenik egy REV csata közben vak. 3-4?? Öcskös azóta is vakol.

Nincs nekem habzó szájam,mire lenne? Az 1 hajókra amit küldesz meg a 112db 1 hajóra amit botond küld. Vagy arra AJ 2 napja utazgat ennyit városából a másikra menekül,mert bárhova ment leszedtük. Vagy bukik 300 rakit vagy 1 kör után kolo és utazik még 22 órát :D

Nem nekem kell saját városomból rohangálnom.

Olyanok vagytok,mint a szobanövény. Mozdulatlan.

Mit lehet ezen élvezni azt ti tudjátok. Tuky helyét most tömte be kb 30 multi. Azért ti se szerénykedhettek multik terén,ahhoz képest vagytok 30-an. Csak,hát ugye az nem számít neked.

A multizás szabályos,mindkét fél használja. Egy 120 fős szövetségnek több van,dolgozd fel.

Utazgassatok bánja a fene,élvezzétek tovább a játékot.

Hisz olyan jó lehet,hogy nyersit nem termelhetsz,egységed utaztatod és kb annyit tudsz tenni a játékban fellépsz és megnézed hol foglalnak épp.

Biztos erről szól az ikariam.

Addig én építgetek és elszórakozom. Néha ha elkaplak titeket leütlek,mondjuk már egyre nehezebb nem vakolós tagot fogni,legalább azt a maradék 6 aktív tagod ne rakd ki. Köszi

üdv,Coolock-dvsc24

• Tisztelt Kankos!

Mondjuk úgy könnyű harci-marcot játszanod,hogy amikor megtámadnak 2-3 óra harc után elvakolsz. Ahogy most is.

Pedig a társaid is ott vannak valahol,csak nem tudjuk hol,ők épp Gyalogkakukk üzemmódban vannak.

Aztán mikor tudod eljönnek a REV tagok tőled, újra előbújsz és újra harci marcit játszol. Az AF vezető példát mutat társainak.

További jó játékot. Bocs tudom épp rájöttél most lett fontos dolgod,mikor éjjel támadni kellett ráértél.

Hivatalos kérdés is legyen.

Ezek után kivel lehet tárgyalni,hogy melyik feltételekt teljesítsük erre a hatalmas teljesítményre amit az asztalra tettél...hisz ez tárgyalási alap. :D

Szóval kellemes pihenést.

Coolock-dvsc24

REV tábornok

• Üdvözlet!

Mint a Revolution szövetség vezetője,egy az öreg rókákból kérném mindkét felet,hogy itt hagyjuk is abba a fórumozást ebben a topicban,mert bele kergetjük a szövetségeket egy örökké tartó "háboruba"

A REVOLUTION szovetseg felajanlja itt is a zaras lehetoseget.

Feltetelek egyszeruek:

Az AF,mig ereje birta (es hagytuk oket tamado pontot gyujteni) ugyesen harcolt. De a sok rutin es a sok lud ismet nyert.

Tehat,ha az AF szovetseg elismeri a REV szovetseg gyozelmet,ugy a Revolution szovetseg 4 honap MNT-t garantal.

Ez ennyire egyszeru es mindenki jatszhat tovabb,ahogy szeretne. A REV szovetsegnek sosem volt celja tonkre verni es tonkre tenni mas jatekosokat es szovetseguket.

Rooney10,

Rev Vezeto

ui.: azt tegyuk hozza,hogy kankos vezeto ur egy masik vezetot kapott ejszakara ellenfelnek..Nem sokan birkoztak meg volna a feladattal :) Jo pihenest kivanok.

Gurat and Zsibbadtka like this.
  • Szép estét mindenkinek!

Nem is értettem a topic nyitás okát először,de rá kellet jönnöm hogy ez dvsc vitézkedéseinek és a REV szövetség önfényesítésének lett a helyszíne.

A REV szövetség vezetőjének felhívnám a figyelmét arra az "apróságra",hogy először ők támadtak rá kalózkodásban,majd flottával és szárazföldi egységeggel is egy kisebb szövetségre ( nem pontos,de nagyjából 135 vs 35).

Nos,ha ezen átlépünk,köszönjük még mindig jól érezzük magunkat!:) (kb. két hónap folyamatos támadás alatt)

A szövetségem alaplétszáma meg van,játszani játszunk és ne haragudjatok érte,de nem nektek játszunk és ha most vakban vagyok az gondolom az én dolgom hogy miért.

Szóval a "gáláns" ajánlatról...

Most épp 4 hónap mnt (ez sokszor változik,de végülis mindegy),ez az ajánalt amit vagy elfogadunk,vagy nem. NEM!

Mert...

Teleszórtátok a szigeteinket és a környékünket városokkal,raktárakkal és ezzel lehetetlenné szeretnétek tenni a játékunkat (tudod 135 VS 35).

Ezen kívül rengeteg szövetségen kívüli multit raktatok a nyakunkba,ami "nyílván" nem a tiétek,"közötök sincs" hozzájuk.

Tehát nem leszünk a REV szövetségnek (ahogy a tábornokod városneve mutatta) "csicskák".

Mnt rendben,csak költöznötök kell.(ami mint tegnap írtad nekem,nem jelent nehézséget),de nem hozzánk,mert tegnap elég szépen repkedtek városok a szerveren,hanem el..El a szigeteinkről.

A vádaskodásokra,ferdítésekre meg nem szeretnék reagálni,aki játszik az kb. lát is itt mindent.

kankos

AF vezető

nati125 likes this.
  • Tisztelt Kankos

Én tudom miért vakoltál,remélem súlyos kankos fertőzésed már a múlté.

Nem értesz Te semmi. Nem érted nem vagy alkupozicóban? Nem diktálhatsz feltételt: költözhettek. Nem érted???

Fogd már fel!!!! Kérhetsz maximum,tárgyalhatsz maximum,megkérheted rakjunk el 3 várost és te is 3-at.

Ki vagy Te beoszd a REV tagok pénzét,hogy rakjanak el városokat. Kifizeted nekik?? Milyen alapon szabod te meg a városok elhelyezkedését??

Mi közöd van neked ahhoz,ha ő odatette? Én se mondom meg XY tagod rakja el a várost a REV tagok mellől,nem érdekel.

Neked te önző nyifi nyafi,ahhoz van közöd békéd legyen.

Stratégiai szempontoból se raknék el egy várost se onnan,hogy utána befoltozod a Dexter 1-2-3-4-5-6 és dislike 1-2-3 accaiddal.

Utána az életbe nem jutnánk a közeledbe. A városok egy biztosítékok arra,hogy TE a jövőbe se érezz késztetést arra REV város felé menj!!!!!

Cr topik,hábis topik.

Egyszerű,tele hakniztad a szervert milyen jól állsz. Már jó páran tudják nagyon nem. Az első közös vakolást még kimagyaráztad taktikázol,a többin már röhögnek rajtatok. Ahogy egy ASK tag fogalmazott: Már szinte harcképtelenek ( AF) mégis milyen pozícióba érzik magukat hogy követeléseik vannak ?

Tegyél ki te is crt az előző 4 hétből,senki nem tiltja. Nem teszel ki,mert nincs egy 15 körös csatád,10 hoplitákat meg ott maradt foglalásba levő 40kosokkal meg mit tehetnél.

Garantálom Neked még 35 várost rakunk be,ahova csak tudunk. Látom,hogy be vagy tojva,folyamatosan ott ülsz egész nap nézed a szigetet,épp felépül egy mobil 1 perc múlva indulsz rá. Meséled itt neked ez játék,meg szórakozás. Mire visszajössz vakból tele pakoltatom a városaid környékét,nem lesz annyi foglalási opciód. Már csak azért is,mert látom nagyon zavar.

Ezt kell élvezned sokáig,ezt a fajta remegést,meg ha megjelenünk be tudd nyomni a vakolós gombot. Ahelyett meghúznád magad,még idejössz magyarázni a bizonyítványt,a semmit. Hál isten a kilépett tagod tájékoztatott róla a béke szavazást hogy alakult,csak te erőltetted tovább. Edd meg amit főztél.

A város nevem csicsika,tudod mikor aludni mész csicsika. Vegyél szemüveget,mondjuk valami nyugdíjról beszéltél itt ,én nem abban a korban vagyok.

AJ társad beteglélek,gyenge REV,ez semmi és egyéb városneveit ki se emeld.

Az a játékos egy csaló,multikkal tömeti tele a szigeteket,a bányába ő meg alig ad be valamit. 500 millió fákat pakolnak be helyette,az össz adakozása nincs 100 milla 4 szigeten. Minden multija tele nyersivel,gondolom azokat farmolja béke időben. Azért ez az összpontszám.

Pontosítanék kedves vezető úr: 1 db REV tag kalózkodott,erre ment a csaló Tuky komád 3 külön accal amiért repült a játékból.

Erre kezdtetek Ti minden REV tagra támadni,épp akkor mikor egy másik szövetséggel kalóz csatázott.

Ha elolvastad a REV külső oldalát és nem tudtad értelmezni azt sajnálom. Ezek után kaptatok REV városokat.

Nagyon szeretsz ferdíteni azt látom. Ahogy az is egyértelmű,adott szövetségi megállapodások komolyabbak,mint 3-4 odarakott város.

Úgy néz ki nálad nem.

Mivel látom ettől( városok) remegsz a legjobban,ha rajtam múlik az életben nem szedjük fel onnan.

Néha majd lezárjuk a háborút,neki állsz termelni ,mikor már azt hiszed nyugi van nyitjuk újra. Addig foglalhatod az üres városokat. Jó lesz játszanod,mindig remegve mikor kapsz támadást :)

Jó játékot

Coolock-dvsc24 REV tábornok

*provokáció, sértegetés

warn!

üdv, T.

• Elég régen voltam fórumon. Teljesen véletlen jöttem, mert minek? A régi háborúk eltűntek a kibeszélők nincsenek, kocsma is max. 1-2..

Aztán elolvastam és visszajöttek a régi szép idők :)

Mind a két fél tipikus önmaga. (rooney10 meg a szokásos higgadtsága)

Vannak játékosok akik támadó pontot gyűjtenek. Ezért általában nem csatázni mennek az ellenfélhez, hanem csak fosztani. Engedik be a támadót, majd visszaforgatják, ha ugyanezt velük teszik, zászló, államforma váltás. Nem is szeretik ha ezt csinálják velük. Csodálkozom hogy neki mertek menni REV szövinek. Viszonylag kevés valós accal.

Az Omega együttesnek volt egy albuma: X: Az arc

Címadó dalából: "Az arc nem a tiéd, csak őrzöd valakiét"

Nos az itt egészen találó.

A másik gáz ahogy hallom, a nagyreményű A-team is farm szövi lett

Ha ketten összefogtatok volna... Mondjuk ahhoz el kellett volna dönteni, akkor most haverock vagy ellenfelek vagyunk :)

Hajrá REV!

Vadkacsa and Coolock like this.
  • )

Tisztelt Lutyo!

Köszönjük szépen a véleményed,de van egy "pici apróság" ami mellett nem mennék el.

A REV szövetség támadta meg az AF szövetséget!

De látom a REV támogatója vagy,így megértem,hogy a tények nem zavarják meg a hozzászólásod.

További jó játékot kívánva

kankos

• Ó nem kedves kankos! Nem vagyok én REV támogató. Sőt, de az egy másik történet. Gondolom nem kalózkodtatok ellenük? Nem értem. Ha kalózkodtál ellenük, mire számítottál? Van ahol a módi az, hogy sereggel mennek vissza a támadóra. Én már csak tudom :)

• Tehát "hajrá REV" lutyo!:)

Megértem én hogy fehérítenéd a "hajrá REV" szövetséget és bár feljebb már leírtam az előzményeket,de feltehetőleg nem olvastad,ezért még részletesebben is leírom.

Nem támadtuk meg sem kalózkodásban,sem egyéb módon a "hajrá REV" szövetséget.

De ezzel szemben Cesc (Rooney acc) több alakalommal fosztotta Tuky tagunkat akinek gyűjtöttünk akkor.Kérdeztem Cesc-től hogy miért,ebből lett egy levélváltás (amiben kb a második üzenete már farmolással fenyegetett) és ő is a külső oldalukat említette,ahová akárt azt is kiírhatnák,hogy nekik "mindent lehet".Ezek után (mint dvsc is büszkélkedett vele) jött Tuky-hoz Buckalakó (dvsc acc) aki addig tologatott kalózmobilt amíg (az egyébként szabályosan Ip megosztott accok) ki nem provokált egy a rendszer által engedélyezett,de ha jelentik,akkor a magyar szerveren GO függő tiltást (ez egy évre sikerült egyből az összes accra).

Látsz itt kalózkodást tőlem eddig???Vagy AF tagtól????? Nem,mert nem is volt....

Nos ezek után valóban kalózkodtunk ellenük,mármint a "hajrá REV" szövetség ellen.Mit kellett volna tennünk szerinted??

Beállni azok közé akik ha támadják őket akkor elfordítják a fejüket,remélve hogy csak kicsit lesznek farmolva??

Tehát remélhetőleg a kalózkodást most tisztáztuk...

Ne kérdezd,fosztani sem fosztottuk a "hajrá REV" szövetséget.

Most jön a következő....legyen rajtunk sapka,vagy ne legyen???

kankos AF vezető

nati125 likes this.
  • Kedves kankos!

Én letettem a zászlóm egyik fél mellett. Tény. Pedig nem pár hétig vagy hónapig kergetőztem ellenük. Sőt.

Azonban lehet ismerem ennél fogva akár mind a kettő felet is? A internet bugyrai rejtélyesek. El-vagy felfednek dolgokat, emlékeket. Rosszul emlékszem, hogy Tukynak nem ez volt az első bannja története során? Akkor is nagy volt a felháborodás. Azért ilyen kaliberű játékosoknak illene nemcsak a látszatra adni, hanem figyelni a szabályok betartására.( Egyszer valamikor SÁNDOR a cár csinált valami csúnyát, amiről azt gondolta, sosem derül ki, de tévedett. Ezért is lett olyan rövid az uralkodása és rejtélyes a halála, ahogy ez a történelmi leiratok is sugallják.)

Kedvelem ezeket az utalásokat, hogy ki-kinek az accja és a "tezatánkivanamultijavagyúgyiskiderjük" mondatokat. Kedvenc Team tagunk szavait idézve 1+10 acc engedélyezett 1 játékosnak. Egyéb más szabályok is vannak, de minden szabály annyit ér, amit betudnak tartatni, ellenőrizni és szankcionálni. Magyarán nem sokat.

Visszatérve a lényegre. Olyan, hogy ártatlanok vagytok, nehezen hihető, de megadom az ártatlanság vélelmét. Azt azonban tudtátok, hogy hova jöttök. Ismertétek REV szövit. Vagy azt gondoltátok egy kocsmában három dudás is tud muzsikálni? Szerintem harcoljatok, vívjátok ki a másik fél elismerését. Ez csak egy játék, Azok közül is egy közepesen rossz. Nem tudják lerombolni a városaitokat, vagy a sajátjukhoz csatolni. Ez nem az. Ezért jöttetek a szerverre. Akik idejöttek, mind azért, mert vérükben van a harc iránti szenvedély, a harc tudása.

Legyen szép és mosolygós vasárnapod!

Vadkacsa likes this.
  • Szép napot mindenkinek!

Szeretném kérni a topic lezárását,mert egyrérszt a háborút hírdető fél még okot sem jelölt meg,másrészt a lezárás feltételei elfogadhatatlanok.

Ezen a fórumon feltehetőleg megállapodás nem fog születni,így értelmetlen a párbeszéd fenntartása.

kankos

AF vezető

nati125 likes this.