Posts by LadySakk

Zsum, játszani eddig is játszottam, csak amíg betöltött egy oldal én elmentem megfőzni egy 3 fogásos ebédet. :D

Érdekes ez a jobb meg bal kéz dolog...... a múltkor egy játékostárs kalóz jobbot keresett, de nekem csak két bal lábam van, az is fából....:D

Maradjunk a pezsgőnél.

Dehogy gyorsítok, rohan az magától is. Ma a harmadik hétnek ugrottunk neki. :thumbup:

Az itthoni masinám meg akarta adni magát, 1 hét harc után végre ismét a régi. Ma végre rájöttem (némi segítséggel) hogy mitől lett reumás ólomtetű sebességű. Sikerült orvosolni a problémát és újra "hasít". Ennek örömére kérek egy pezsgőt! :saint:

Köszi! Igyekszem javulni, tegnap már éhes voltam..... A mai vacsora nemrég elfogyasztva, remélhetőleg nem fogja menekülőre. :/

Raktár acc majdnem minden szövetségben van. A legutóbbi összevonáskor már hallottam olyat, hogy ezeket szigorúbban fogják nézni, hisz nem egyszer erősen pushing volt fegyverkereskedelem (nagyon kicsi acc adott el nyomott áron egységeket, nagyon nagy accocnak).

A pezsgő jöhet. ;)

Karácsonyi csoda?! Mesélj!!!

Remek évzárást sikerült kiviteleznem ismét. Vasárnap sikerült valamivel (2 gyanúsított is van) elrontani a gyomrom, így tegnap óta harc van a bent maradásért. Én azt szeretném, hogy az étel bennem maradjon, a kaja meg mindenáron menekül....<X

Közben szépen halad a városköltöztetős projekt. Már csak 1 helytartó szint (a most épülőn túl) és főváros lehet.

Kérek egy pohár vizet.

Jha B.Ú.É.K!

Kellemes Karácsonyt! :)

Zsibbadtka, nem vetettétek fel a másik félnek az ünnepi fegyverszünetet? Kajakómában, rokoni invázióban és ünnepi készülődés közepette nem a legjobb harcolni. A végén a hoplitákat rakjátok a fára, égett mézeskaláccsal dobálóznak a parittyások és a nagyitól kapott zoknit húzzátok a hajókra.....

Jelentem, kigyógyultam a náthából, feldíszítettem a fát és igyekszem pihenni a szünetben. Januárban várnak a felpörgött (kipihent) törpök és már beharangoztak egy új feladatot (a meglévők mellé)....

Kérek egy forrócsokit.

Megyek várost költöztetni. Végre megtaláltam a helyem a szerveren, szépen át is pakoltam majdnem minden városom, kivéve a fővárost.......és el is fogytak a dobásaim..... :cursing:
    Szóval, új főváros kinevezése és a régi bontása. Hogy én milyen boldog vagyok.... Ja NEM! :cursing:

Ha..ha...ha..hapciiiiiiiiiiiiiiiii!

Bakancs lista újabb pontja (hapciiiiiiiii) kipipálva..... láttam a Balaton (egy részét, többnyire ködben volt), a Tihanyi Apátságot (felhőbe burkolózva, messzíről).

Az idei első nátha beszerezve (hapciiiiii)...

Kérek egy laudest.

Most láttam elrohanni Bajor Hon Urát az ablak előtt, utána szóltam. Váltottunk pár szót, megkérdezte miért szomorkodunk? Amikor elmeséltem, neki is előjöttek az emlékek a Bár-kás időkből. :(

Kérek egy szűretlen búzát a teám mellé. Ha erre jár majd elfogyasztja.

Jöhet a szörp!

Építkezik, költözget meg kultizgat? Nos... az elmúlt pár napban leginkább a bányában vagy kísérleti nyúlként éreztem magam ikán is. X/

Kopi, ne Martellt vázát Zsuccunak..... hogy tudja majd mibe tenni a szép csokrokat, amiket kiengesztelésül hozol neki. :evil:

Szépet!

Már megtaláltál. ;) Sőt, el sem voltam veszve..... annyira...

A káosz nálam lassan rendeződni látszik. A harcos(nak) titulált szerverre kissé sok nyersanyaggal érkeztem, ennek örömére épül sok szép minden mellett 2 helytartó és 2 dokk.

A békésebb világban kissé bosszús vagyok (az egyik énemmel), de majd valahogy leboxolom (magammal).:/

Kultikkal is kezdek jól állni, de nem mindenütt. És néhány énemnél még a barátlista is eléggé hiányos....

Kérek egy málnaszörpöt. Cukrosat, nem édesítőszerest.

Az én tanítványaim már eddig sem használhatták a telefonjaikat a tanórámon. És nem általános iskoláról, hanem gimnáziumról beszélünk. Azt gondolom, hogy 45 percet ki lehet bírni nélküle. No! Meg számomra fontos, hogy a tanulók érdekes órákat kapjanak. Szóval nálam idejük sem lenne elővenni a kütyüt, mert eléggé le tudom kötni még annak a tanulónak is a figyelmét, akinek éppen nem a kedvence a tantárgyam. Nekem ez a "szabály" nem lesz annyira idegen. :P

A minap hallottam egy történetet, egy gyermek nagyon elvesztette a fonalat az egyik tantárgy esetében és semmit sem értett. Ezt azzal kompenzálta, hogy elkezdett sorozatokat nézni az adott tárgy óráján a telefonján. Ezt a kedves osztálytársai elmesélték az ofőnek. A kollegináról tudni kell, hogy elraktározza az infót, majd a szükséges pillanatban használja. Ez akkor következett be, amikor a gyermek édesanyja korrepetáló tanárt keresett az adott tárgyból gyermeke mellé. Az ofő privátban ráírt és megjegyezte, hogy kevesebbet kellene a gyereknek sorozatoznia az említett órákon.
    A bomba telibe talált, azóta a gyermeknél csak egy erősen korlátozott okosóra van, mivel a szomszéd településre jár egyedül, busszal haza.

Kérek egy limonádét.

Kikészít a kréta. Egy problémát megoldok, lesz helyében kettő. :rolleyes: