Szépet!
Néha erre járok én is. De csak a pókok pislognak rám, amikor benyitok.
Egy bögre kakaót szeretnék.
Szépet!
Néha erre járok én is. De csak a pókok pislognak rám, amikor benyitok.
Egy bögre kakaót szeretnék.
Figyelek és fülelek itt szépen csendben és csak ámulok.....
Oké, sejtettem én mezei játékos, hogy vannak csoda dolgok..... de nem tudtam.....
A mai nap az emlékezésé is. Egy Pilsnert kérek!
Zsum, játszani eddig is játszottam, csak amĂg betöltött egy oldal Ă©n elmentem megfĹ‘zni egy 3 fogásos ebĂ©det.
Érdekes ez a jobb meg bal kéz dolog...... a múltkor egy játékostárs kalóz jobbot keresett, de nekem csak két bal lábam van, az is fából....
Maradjunk a pezsgőnél.
Dehogy gyorsĂtok, rohan az magátĂłl is. Ma a harmadik hĂ©tnek ugrottunk neki.
Az itthoni masinám meg akarta adni magát, 1 hĂ©t harc után vĂ©gre ismĂ©t a rĂ©gi. Ma vĂ©gre rájöttem (nĂ©mi segĂtsĂ©ggel) hogy mitĹ‘l lett reumás Ăłlomtetű sebessĂ©gű. SikerĂĽlt orvosolni a problĂ©mát Ă©s Ăşjra "hasĂt". Ennek örömĂ©re kĂ©rek egy pezsgĹ‘t!
Ma elkezdődött a bányában a munka.
Valahogy senkinek nem jött be az ércfejtés ötlete. A törpök is nyűgösek voltak, a törpeőrök se nagyon akartak termelni....... 15 hét vár ránk húsvétig....
Kérek egy citromfű teát.
Köszi! Igyekszem javulni, tegnap már éhes voltam..... A mai vacsora nemrég elfogyasztva, remélhetőleg nem fogja menekülőre.
Raktár acc majdnem minden szövetségben van. A legutóbbi összevonáskor már hallottam olyat, hogy ezeket szigorúbban fogják nézni, hisz nem egyszer erősen pushing volt fegyverkereskedelem (nagyon kicsi acc adott el nyomott áron egységeket, nagyon nagy accocnak).
A pezsgő jöhet.
Karácsonyi csoda?! Mesélj!!!
Remek Ă©vzárást sikerĂĽlt kiviteleznem ismĂ©t. Vasárnap sikerĂĽlt valamivel (2 gyanĂşsĂtott is van) elrontani a gyomrom, Ăgy tegnap Ăłta harc van a bent maradásĂ©rt. Én azt szeretnĂ©m, hogy az Ă©tel bennem maradjon, a kaja meg mindenáron menekĂĽl....
Közben szépen halad a városköltöztetős projekt. Már csak 1 helytartó szint (a most épülőn túl) és főváros lehet.
Kérek egy pohár vizet.
Jha B.Ú.É.K!
Kellemes Karácsonyt!
Zsibbadtka, nem vetettétek fel a másik félnek az ünnepi fegyverszünetet? Kajakómában, rokoni invázióban és ünnepi készülődés közepette nem a legjobb harcolni. A végén a hoplitákat rakjátok a fára, égett mézeskaláccsal dobálóznak a parittyások és a nagyitól kapott zoknit húzzátok a hajókra.....
Jelentem, kigyĂłgyultam a náthábĂłl, feldĂszĂtettem a fát Ă©s igyekszem pihenni a szĂĽnetben. Januárban várnak a felpörgött (kipihent) törpök Ă©s már beharangoztak egy Ăşj feladatot (a meglĂ©vĹ‘k mellĂ©)....
Kérek egy forrócsokit.
Megyek várost költöztetni. Végre megtaláltam a helyem a szerveren, szépen át is pakoltam majdnem minden városom, kivéve a fővárost.......és el is fogytak a dobásaim.....
Szóval, új főváros kinevezése és a régi bontása. Hogy én milyen boldog vagyok.... Ja NEM!
Ha..ha...ha..hapciiiiiiiiiiiiiiiii!
Bakancs lista Ăşjabb pontja (hapciiiiiiiii) kipipálva..... láttam a Balaton (egy rĂ©szĂ©t, többnyire ködben volt), a Tihanyi Apátságot (felhĹ‘be burkolĂłzva, messzĂrĹ‘l).
Az idei első nátha beszerezve (hapciiiiii)...
Kérek egy laudest.
Most láttam elrohanni Bajor Hon Urát az ablak előtt, utána szóltam. Váltottunk pár szót, megkérdezte miért szomorkodunk? Amikor elmeséltem, neki is előjöttek az emlékek a Bár-kás időkből.
Kérek egy szűretlen búzát a teám mellé. Ha erre jár majd elfogyasztja.
Csatlakozhatok az emlékezéshez a puha takarómmal és a teámmal?
Hiányozni fogsz MazzarinoM!
Örülök, hogy feldobtam a napodat, Kopi kiporolásával.
Zárlatosak lettek a törpök az esőtől. Második napja vannak bezárva...
Az egyik tárna beázott és takaros kacsaúsztató lett benne.
Kérek egy teát.
Én inkább egy kellemes menta teát kérek és a puha takarómat.
Seprűt? Hm. Majd jĂłl kiporol vele, Ă©n meg segĂtek neki.
Jöhet a szörp!
ÉpĂtkezik, költözget meg kultizgat? Nos... az elmĂşlt pár napban leginkább a bányában vagy kĂsĂ©rleti nyĂşlkĂ©nt Ă©reztem magam ikán is.
Kopi, ne Martellt vázát Zsuccunak..... hogy tudja majd mibe tenni a szép csokrokat, amiket kiengesztelésül hozol neki.
Szépet!
Már megtaláltál. Sőt, el sem voltam veszve..... annyira...
A káosz nálam lassan rendeződni látszik. A harcos(nak) titulált szerverre kissé sok nyersanyaggal érkeztem, ennek örömére épül sok szép minden mellett 2 helytartó és 2 dokk.
A békésebb világban kissé bosszús vagyok (az egyik énemmel), de majd valahogy leboxolom (magammal).
Kultikkal is kezdek jól állni, de nem mindenütt. És néhány énemnél még a barátlista is eléggé hiányos....
KĂ©rek egy málnaszörpöt. Cukrosat, nem Ă©desĂtĹ‘szerest.
Én 2x jelentkeztem, másodjára sikerült egy ki és belépés után.
Kérek egy málnaszörpöt.
Látom működik a rendszer.
Ahogy a költözésnél is.
Minden accom sikeresen költöztettem, de az egyiket felvettĂ©k a szövibe, mĂ©gsem látom a körleveleket, Ă©n sem tudok kört Ărni....
Kérek egy teát....
De, jó esély van rá. Néha gyanúsak az egybeesések.
Ma is sikerült egy szülőnek örömet szereznem, sikerült bejutnia a szülői felületre. A törpördöge lehet nem fog annyira örülni ennek a ténynek.
Egy bögre kakaót kérek....
Az Ă©n tanĂtványaim már eddig sem használhatták a telefonjaikat a tanĂłrámon. És nem általános iskolárĂłl, hanem gimnáziumrĂłl beszĂ©lĂĽnk. Azt gondolom, hogy 45 percet ki lehet bĂrni nĂ©lkĂĽle. No! Meg számomra fontos, hogy a tanulĂłk Ă©rdekes Ăłrákat kapjanak. SzĂłval nálam idejĂĽk sem lenne elĹ‘venni a kĂĽtyĂĽt, mert elĂ©ggĂ© le tudom kötni mĂ©g annak a tanulĂłnak is a figyelmĂ©t, akinek Ă©ppen nem a kedvence a tantárgyam. Nekem ez a "szabály" nem lesz annyira idegen.
A minap hallottam egy törtĂ©netet, egy gyermek nagyon elvesztette a fonalat az egyik tantárgy esetĂ©ben Ă©s semmit sem Ă©rtett. Ezt azzal kompenzálta, hogy elkezdett sorozatokat nĂ©zni az adott tárgy Ăłráján a telefonján. Ezt a kedves osztálytársai elmesĂ©ltĂ©k az ofĹ‘nek. A kolleginárĂłl tudni kell, hogy elraktározza az infĂłt, majd a szĂĽksĂ©ges pillanatban használja. Ez akkor következett be, amikor a gyermek Ă©desanyja korrepetálĂł tanárt keresett az adott tárgybĂłl gyermeke mellĂ©. Az ofĹ‘ privátban ráĂrt Ă©s megjegyezte, hogy kevesebbet kellene a gyereknek sorozatoznia az emlĂtett Ăłrákon.
A bomba telibe talált, azóta a gyermeknél csak egy erősen korlátozott okosóra van, mivel a szomszéd településre jár egyedül, busszal haza.
Kérek egy limonádét.
KikĂ©szĂt a krĂ©ta. Egy problĂ©mát megoldok, lesz helyĂ©ben kettĹ‘.
Ăśdv a krĂ©tások közt Gro! Megoldok 2 dolgot ma, erre Ăr az egyik, hĂv a másik (16 Ă©s 18 Ăłrakor, 15:30-ig van a munkaidĹ‘m), hogy erre meg arra nĂ©zzek már rá....
Ooookkééé. Holnap. Ma felejtsetek el.
Kérek egy limonádét.