Posts by ELENH

Καλημέρα, ερώτηση ενώ είμαι θετική στο πρόσημο χρυσού βλέπω το χρυσό μου να κατεβαίνει και όχι να ανεβαίνει , υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάποιο bug? λόγο της αλλαγής των κόσμων?

Καλησπέρα, ερώτηση λέτε ότι θα γίνει η αλλαγή του κόσμου στις 17 Μαρτίου, ώρα εννοείτε στις 17 Μαρτίου και 1 λεπτό , τα μεσάνυχτα , μπορούμε να μπούμε και να δούμε που είμαστε και να κάνουμε αλλαγές εάν θέλουμε ή έχει κάποια άλλη ώρα συγκεκριμένη?

Ευχαριστώ πολύ.

Ευχαριστώ πολύ, απλά με επιβεβαίωσες ότι είναι κάτι όχι και πολύ χρήσιμο ως ανώφελο το να χρησιμοποίησεις την αγόρα αυτού του ΄΄είδους΄΄καθώς είναι τελείως, αδιάφορο αφού δεν μπορώ να έχω ταυτόχρονα ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΔΥΟ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ.

Να είσαι καλά και καλές γιορτές και καλή χρονιά JAMESBONT79.:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά, έχει στο shop ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡ , εγώ έχω σε ένα ναό τον Πάνα, πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να αυξήσω το ΜΑΡΜΑΡΟ μέσω του Βωμού των θεών άρα να ενεργοποιήσω το ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡ? Τι εννοώ , γιατί αγόρασα το ποτήρι και ενεργοποίησα το νέκταρ για μάρμαρο που λέει αλλά δεν έγινε τίποτα και όπως λέει΄΄Επίλεξε έναν θεό, του οποίου την Εύνοια θέλεις να αυξήσεις στο μέγιστο. Μετά πρόσφερέ του ένα ποτήρι Νέκταρ και η υποστήριξή του είναι σίγουρη!
    Προσοχή: Μην χρησιμοποιείς αυτό το αντικείμενο για θεούς, των οποίων η Εύνοια είναι ήδη πλήρης! Σε αυτήν την περίπτωση το αντικείμενο δεν έχει επίδραση.''

Πρέπει να κάνω δεύτερο βωμό? και να το ενεργοποιήσω ? ή είναι κάποια άλλη η λειτουργία του ή απλά αντί να βάλεις 1000 εύνοια αυτό απλά σε πάει στο μέγιστο με την μία? δηλαδή αυτή είναι η λειτουργία του?

Καλημέρα, τι έγινε για το 2025 κλείδωσε ? που να ψηφίσουμε και για ποιο πράγμα?

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, απλά δεν θεωρείς ότι είναι άδικο , εσύ να θες μεγάλο λιμάνι και ο άλλος να σε λεηλατεί χωρίς να έχει νόημα το μέγεθος του λιμανιού?> Πλάκα κάνουν αυτοί από το παιχνίδι ? γιατί να μην υπάρχει ισότητα ? έχω μεγάλο λιμάνι λεηλατώ ή με λεηλατούν γρήγορα , έχω μικρό λιμάνι κάνουν ώρες , όπως κάνω και εγώ να φορτώσω. ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ BUG.

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω , σε μια λεηλασία ο χρόνος φόρτωσης των καραβιών δεν εξαρτάται από το λιμάνι , εννοώ το μέγεθος του λιμανιού, ώστε να φορτώσει ποιο γρήγορα ή ποιο αργά? ή πλέον δεν έχει σημασία το μέγεθος του λιμανιού , αυτού που λεηλατείς ? Και αν ναι παίζει σημασία , γιατί όταν δεν υπάρχει λιμάνι αντί να κάνει 1 με 2 μέρες για να φορτωθούν καράβια 400 , κάνει 3 ώρες ? αυτό είναι bug ή όχι? και που μπορώ να δω σχετικά με αυτό το θέμα τι ισχύει ?

:)

ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ , ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΕ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΠΟΝΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΙΣΩ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΛΙΜΑΝΙΟΥ?

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΛΙΜΑΝΙΩΝ , ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ BUG ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ?

Ερώτηση πάνω σε αυτό που λες , εάν κάνω κατάληψη λιμανιού , θα με κρατήση τον πόντο δράσης? αν ναι τότε δεν μπορώ να κάνω 15 καταλήψεις εφόσον η πόλη μου έχει 13 πόντους δράσης? ή αφού γίνει η κατάληψη γυρίζουν οι πόντοι ? αυτό δεν είναι bug εάν γυρίσουν οι πόντοι ? ή είναι φυσιολογικό?

Καλησπέρα, σε μια πόλη με 39 επίπεδο έχεις 12-13 πόντους δράσης, αυτό σημαίνει ότι έχεις τόσες εντολές να δώσεις ,μπορείς όταν κάνεις επίθεση με καράβια να έχεις παραπάνω εντολές - πόντους δράσης?, και επίσης όταν κάνεις επίθεση και κάνεις κατάληψη λιμανιού , χάνεις μία εντολή δράσης? ή εφόσον τα καράβια κάνουν την κατάληψη , η εντολή αποδεσμεύεται και ξανά έχεις τις εντολές δράσης πάλι ελεύθερες? ρωτάω δηλαδή ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΟΝΤΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ? ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ 12-13 ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΡΑΣΗΣ, ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ 16 ΠΟΛΕΙΣ ή αποδεσμεύονται οι πόντοι δράσης και μπορείς να κάνεις όσες επιθέσεις θέλεις και οι πόντοι δράσης δεν μετράνε. Ή ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΆΠΟΙΟ BUG?. `H κάνω κάτι λάθος ή δεν καταλαβαίνω κάτι.?

ευχαριστώ πολύ.:)

Καλησπέρα, καλύτερα θεωρείται για αναβάθμιση , τις αποθήκες ή τις αλάνες? και αναφέρομαι ποιο είναι ποιο συμφέρων , στο σύνολο των υλικών που δίνεις για να αναβαθμίσεις μια αποθήκη και πόσο σε αυξάνει την ποσότητα υλικών που χωράει ή συμφέρει να αναβαθμίζεις αλάνες γιατί το σύνολο των υλικών που δίνει συμφέρει για το κέρδος που έχεις από την αύξηση χωρητικότητας. Άρα κοινός ρίχνω υλικά για αποθήκες ή αλάνες γιατί από ότι βλέπω οι αλάνες θέλουν πάρα πολλά υλικά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις γνώμες σας.

:thumbup:

Καλησπέρα, υπάρχει κάπου οδηγός για πρεσβεία εννοώ , πως βάζω την φωτογραφία ή το λινκ γιατί δεν με βγαίνει.

Ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τους Ελεύθεροι πόντοι διπλωματίας συμμαχίας , πως αυξάνονται. Γιατί ενώ έχω πόντους διπλωματίας 32 στους πόντους διπλωματίας συμμαχίας μηδέν 0.

Αρα ή ερώτηση είναι πως αυξάνω όπως είπα και ποιο πάνω τους πόντους διπλωματίας της συμμαχίας.

Ευχαριστώ.

Καλημέρα, για να μην γίνομαι κουραστική, μπορείτε να με πείτε εάν έχει νόημα να έχω για κάθε γραμμή στις μάχες με πλοία ποικιλία πλοίων ή μόνο ένα είδος πλοίου το οποίο είναι το δυνατό για εκείνη την γραμμή. Τι εννοώ π.χ. στην πρώτη γραμμή μπορούν να είναι '' 'ΕΜΒΟΛΟ, ΕΜΒΟΛΟ ΑΤΜΟΥ , ΦΛΟΓΟΒΟΛΟ '' στην δεύτερη γραμμή ΄΄ΒΑΛΙΣΤΡΟΦΟΡΟ, ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΟ,ΚΑΤΑΠΕΛΤΟΦΟΡΟ΄΄ στην τρίτη γραμμή ΄΄ΠΥΡΑΥΛΑΥΚΤΟΣ , ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ΄΄ στις πλαίνες γραμμές είναι ποιο απλά τα πράγματα. Αρα να έχω για κάθε γραμμή ποικιλία ή μόνο ένα σχέδιο πλοίου και αν ναι στο ένα σχέδιο πλοιού , ποιό προτείνετε.

ευχαριστώ πολύ.<3

Καλησπέρα, επανέρχομαι στο θέμα των πόρων (δάσος και αγαθά πολυτελείας ) μετά από όλες αυτές τις αλλαγές που έγιναν στο παιχνίδι και θέλω να ρωτήσω ξανά εάν έχουμε κάπου τα επίπεδα όλων των πόρων όπως αναφέρεται σε άλλο ΄΄θέμα΄΄ αλλά είναι πλέον πολύ παλιό από ότι φαίνεται.

Είμαι περίεργη να δω που έχουν φτάσει και αν αξίζει πραγματικά να γίνουν οι αναβαθμίσεις στους πόρους.