Πως μπορώ να χρησιμοποίησω δεύτερη θεότητα για να αυξήσω την παραγωγή μου ?

• Καλησπέρα και χρόνια πολλά, έχει στο shop ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡ , εγώ έχω σε ένα ναό τον Πάνα, πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να αυξήσω το ΜΑΡΜΑΡΟ μέσω του Βωμού των θεών άρα να ενεργοποιήσω το ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡ? Τι εννοώ , γιατί αγόρασα το ποτήρι και ενεργοποίησα το νέκταρ για μάρμαρο που λέει αλλά δεν έγινε τίποτα και όπως λέει΄΄Επίλεξε έναν θεό, του οποίου την Εύνοια θέλεις να αυξήσεις στο μέγιστο. Μετά πρόσφερέ του ένα ποτήρι Νέκταρ και η υποστήριξή του είναι σίγουρη!
    Προσοχή: Μην χρησιμοποιείς αυτό το αντικείμενο για θεούς, των οποίων η Εύνοια είναι ήδη πλήρης! Σε αυτήν την περίπτωση το αντικείμενο δεν έχει επίδραση.''

Πρέπει να κάνω δεύτερο βωμό? και να το ενεργοποιήσω ? ή είναι κάποια άλλη η λειτουργία του ή απλά αντί να βάλεις 1000 εύνοια αυτό απλά σε πάει στο μέγιστο με την μία? δηλαδή αυτή είναι η λειτουργία του?

:!:ELENI.:!:

• Καλησπερα και χρονια πολλα.Καταρχας δεν μπορει κανεις να δημιουργησει δευτερο βωμο.

Οσον αφορα το νεκταρ,αυτο που καταλαβαινω εγω απο την περιγραφη του,ειναι οτι με το να χρησιμοποιησεις το νεκταρ,θα παει στο 1000 η ευνοια του θεου που θα επιλεξεις,μεσα στον βωμο σου.Δλδ αυτο που λες "απλά αντί να βάλεις 1000 εύνοια αυτό απλά σε πάει στο μέγιστο με την μία".Για αυτο και γραφει "Μην χρησιμοποιείς αυτό το αντικείμενο για θεούς, των οποίων η Εύνοια είναι ήδη πλήρης(δλδ 1000)".Αν το ενεργοποιησες,θα πρεπει να εχει παει η ευνοια της Τυχης στο 1000.Και για να δεις αποτελεσμα,θα πρεπει να ορισεις στις πολεις που εχεις μαρμαρο σαν θεοτητα την Τυχη.Αυτο μπορεις να το κανεις μεσα στον βωμο,στην καρτελα "Λατρεια".Τοτε οι πολεις με το μαρμαρο,θα σταματησουν να δινουν το μπονους στο ξυλο και θα το δινουν στο μαρμαρο.

• Ευχαριστώ πολύ, απλά με επιβεβαίωσες ότι είναι κάτι όχι και πολύ χρήσιμο ως ανώφελο το να χρησιμοποίησεις την αγόρα αυτού του ΄΄είδους΄΄καθώς είναι τελείως, αδιάφορο αφού δεν μπορώ να έχω ταυτόχρονα ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΔΥΟ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ.

Να είσαι καλά και καλές γιορτές και καλή χρονιά JAMESBONT79.:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

• ... αφού δεν μπορώ να έχω ταυτόχρονα ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΔΥΟ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά...

Ποτέ δεν θα μπορούσες και ούτε θα γίνει εφικτό ποτέ... Αφού το ίδιο το νησί παράγει ένα ξύλο και ένα πολύτιμο αγαθό.

Το να βάλεις νέκταρ, ή αμβροσία, ή τροχό του ήλιου, ή θεότητα, ή ό,τι άλλο έχεις θα πρέπει ούτως ή άλλως να επιλέξεις που θέλεις να κάνεις την αύξηση. Η Επιλογή του Ενός, είναι μία από της πεμπτουσίες του παιχνιδιού.

Αυτό που ζητάς, σκανδαλίζει λιγάκι, γιατί σε παραπέμπει σε ρομποτάκι ή σκριπτάκι... τουλάχιστον έτσι εγώ το αντιλαμβάνομαι.

Από την αρχή του παιχνιδιού, έπαιζες μ ένα υλικό στα νησιά... και που ... όταν άρχισε το παιχνίδι δεν υπήρχαν καν ενισχυτές παραγωγής, θεότητες παραγωγής, τροχός του ήλιου, πηγάδι Αμβροσίας, πύργος του ήλιου, διάφορα καλούδια στα υπάρχοντα που αυξάνουν τις παραγωγές, και/ή κόσμοι με μεγαλύτερες ταχύτητες παραγωγής. Ήμασταν ξεροί με παλιούς θεούς και θαύματα και πόλεις χωρίς ναούς.

Υποθετικά πάντα μιλώντας, το νέκταρ ή όποιες άλλες συνεπικουρίες προσφέρει το παιχνίδι, το δίνεις σε πόλεις που ήδη θέλεις να μπουστάρεις την παραγωγή σου, όταν π.χ. ένα δημαρχείο θα ζητάει κάποια εκατομμύρια σε υλικά για να αναβαθμιστεί. Βέβαια, αυτό είναι η προσωπική μου άποψη...

Ένα καλό μπουστάρισμα μπορεί να επιτευχθεί αν: (π.χ. πάντα)

- έχεις ένα καλό λατομείο μέχρι το 45-50, για να σου δώσει 25% παραπάνω

- έχεις στην πόλη στόχο ενεργοποιήσει την Τύχη χ 10 δλδ, να φτάσει η εύνοιά της στο 100%

- έχεις ενεργοποιήσει από τα υπάρχοντα το σφυρί ατμού για έξτρα 20%

- έχεις ήδη καλά λατομεία στο νησί σε επίπεδο π.χ. 40 - 50

- βοηθητικούς εργάτες στο μάξιμουμ της παραγωγής

- πολίτευμα τεχνοκρατία για να τουρμπίσεις στο +20% την παραγωγικότητα των βοηθών εργατών

Εναλλακτικά, άν σου λείπει τόσο μάρμαρο... αντί να τα ξοδεύεις στο νέκταρ, προτίμησε να αγοράσεις έτοιμα πακέτα μαρμάρου από το κατάστημα.

Αποψή μου πάντα, έτσι;

Καλή χρονιά με Υγεία.

• Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, Menelaus-0272, να είσαι καλά ,σου εύχομαι επίσης καλή χρονιά με υγεία και ότι επιθυμείς.