Posts by Miki

No i kolejny post pod tytułem. My możemy, Wy nie, zasady są dla Nas ale nie dla Was. Sojusz A w którym gram pozwala sojusz B nie i to tam używam a tu nie. Nie ma sensu z Tobą gadać, jesteś hipokrytą i tyle. Co miałem napisać w sprawie tych walk i sytuacji na serwerze napisałem. My walczymy Wy piszcie. Miłego Dzionka Dunek.

No popatrz Dunek, Ty też zapracowałeś i co, mam Ci to samo obiecać? A może całym sojuszem obiecamy, że sojusz w którym grasz będzie dostawał od Nas kolosy? Świetne usprawiedliwienie.

Możesz wiedzieć co tam chcesz, my się bawimy dalej a Wy sobie popatrzcie z boku, bo długo nie uświadczycie walk a przynajmniej nie z "ciemną stroną mocy".

PS. Zoltar to też Alex?

Bitwa morska w pobliżu Kaladan

(18.04.2021 18:52:46)

ZOLTAR[MSNC] z miasta Krzywe Rogi, WINO

vs

Duncan[PRE] z miasta Kaladan, Kapitularz

---------------------------------------------------------------------------------------------

Okręt z Taranem.....................318(-906) - Okręt z Taranem.....................929(-918)

Okręt z Miotaczem ognia................0(-55) - Okręt z Miotaczem ognia...............0(-687)

Okręt z Moździerzem...................336(-0) - Okręt z Moździerzem...................146(-0)

Taran Parowy........................281(-702) - Taran Parowy........................896(-515)

Krążownik Rakietowy.................148(-204) - Krążownik Rakietowy.................382(-206)

Śmigacz z Napędem Kołowym.............240(-0) - Śmigacz z Napędem Kołowym..............66(-0)

Balonowiec...........................46(-100) - Balonowiec...........................92(-102)

Statek Pomocniczy......................35(-0) - Statek Pomocniczy......................50(-0)

---------------------------------------------------------------------------------------------

Generałowie............................-30231 - Generałowie..........................-29833.4

Punkty ofensywy.......................74583.5 - Punkty obrony.........................75577.5

Obrażenia.............................1511550 - Obrażenia.............................1491670

Podział obrażeń...........................50% - Podział obrażeń...........................50%

Zwycięzcy: Duncan[PRE]

Przegrani: ZOLTAR[MSNC]

Został aktywowany cud Duncan[PRE] 'Kolos' . (18.04.2021 18:42:00

Chłopcze, kim ty jesteś ? Nigdy nie walczyliśmy wcześniej, trochę kultury.

Chłopcze, heh, jakże psychologiczne obniżenie mojego statusu jako osoby. Ale dobrze jak tak lubisz się mianować, to chłopcze, wystarczyły mi screeny i raporty z Epsi gdzie Dra czy Siar sypało kolosy, kasowało miasta z walkami, urlopowało miasta z walkami. Chcesz kłamać to kłam, ale chyba każdy wie jak było, ta społeczność jest mimo wszystko dość hermetyczna.

Kolega z Brazylii z tego co wiem nie grał z Polakami którzy mogliby mu wytłumaczyć co nieco, zobaczymy co z tego wyjdzie, na razie jesteśmy zadowoleni z gry Thanosa, pod naszym TAGiem (ew. w trakcie przyjaźnienia się z nami) nie użył kolosa, jak użyje zostanie ukarany jak każdy nasz członek.

Teorie spiskowe sobie sami dopisujcie, ja osobiście poznałem Thanosa dopiero tu, Na Orfku jak przyszedł już mnie nie było (ale widział tam zapewne walki więc tam poszedł), potem jak trafił na Alphę też już nie grałem (roczna przerwa) i też poszedł tam gdzie chwilę wcześniej coś się działo. Dopisuj do tego co tam sobie chcesz, ale Wasze szukanie problemów wszędzie wychodzi trochę już po za ramy logiki a robi się z tego teoria spiskowa.

Walczymy z 4 sojuszami bezpośrednio racja, mało mnie interesuje po ile osób od nich walczy (chociaż liczbowo to jest Nas mniej) a o to ile osób jeszcze może dołączyć i ile RG spłynąć może do walk, no ale róbmy kurtyzanę z logiki bo czemu nie. Nikt nie wie jak to działa przecież... Ale koniec końców miło wiedzieć że w walki przeciw nam musi się angażować TOP 1, TOP 2, TOP 3, TOP 4, TOP 6 i być może TOP 7 (tutaj niech kochane GRILL się nie czepia, dopisałem być może bo się kolegują już z HZWSB i podpowiadali naszym przeciwnikom, ciężko to odebrać inaczej)

No mów co chcesz czy się ślini czy nie, uznaj to za rodzaj przenośni obrazotwórczej, tak jak pisałem hermetyczna społeczność.

Miki poucza innych na temat "kultury gry"...
    nikt na polskich serwerach nie plądruje w czasie aktywnych walk. jedynie brazylia i kaczki, teraz wspólnie nazywanych c4u1 (przypadek ? )
    ale On poucza innych o kulturze na polskich serwerach.
    sami zaczeli kupowac jako pierwsi u turkow i to od razu na niespotykaną skale ale ciagle marudzi ze cos wpadło i to nie jego... Jemu wolno, innym nie. kurde, no juz wiem co Was z alex połaczylo ;)

No akurat osoba Twojego pokroju nie powinna nic nikomu wypominać. To nie Ty jesteś ten Rudy co kolosy wali, z Alex nigdy nie powalczy, co zmuszał ludzi do kończenia gry czy plądrował bezbronnych do oporu? No bo mi coś tam świta i się kojarzy. (nie musisz odpowiadać, mam to gdzieś).

Siar i Dra też nas plądruje na plecach więc co, zbieg okoliczności? Nasi szpiedzy? Coś innego bajkopisarzu? W sumie też nie odpowiadaj robienie fikołków logicznych to Wasza domena.

Plądrowanie to normalna część gry, jak CI przeszkadza było iść na inny mniej aktywny serwer.

Poprosiłbym dowody że "sami zaczęliśmy pierwsi kupować RG" bo ja bym nie powiedział, po za tym fajna obrona, pytam o tureckie RG (nie marudzę, zadałem pytanie w eter) a odpowiedź dziwna, wymijająca, usprawiedliwiająca.

No z Alex połączyło mnie to, że jest normalną dziewczyną z którą kiedyś pograłem na jakimś serwerze, ale Ty masz mocnego świra na punkcie gry i samej Alex co chyba da się odczuć na każdym kroku, zabawne, że gdyby nie Ty to nawet na forum by nie było takich długich dyskusji a jak pisałem HZWSB niby nie uczestniczy w walkach. Ale jak ktoś ma bzika na jakimś punkcie to odpuścić nie może nawet jeśli nie jego dotyczy dany temat.

My tak sobie walczymy ze sporą częścią serwera, nie odpuszczamy, dobrze się bawimy, daleko nam do stwierdzenia, że przegrywamy, zobaczymy za rok czy tam dwa lata jak to się skończy. Ale jakby się nie skończyło, my mamy fun, a wynik w gierce to nadal wynik w gierce.

Kupujcie i klepcie RG więcej, ładnie w rankingu będzie wyglądało bo kolejka do Nas długa, a kółko wsparcia i uwielbienia duże, mało wrogów na tyle sojuszy :D:D

Różnica taka, że kolega z Brazylii nie grał na Polskich i nie zna "kultury gry" tutaj. A koledzy z Siar, Dra czy NI jak najbardziej i sypią ładnie kolosami. My kolegę spróbujemy nauczyć grania jak należy, a Dra, Siar czy NI już chyba do końca tej gierki będzie na dnie gniło i śmierdziało waląc kolosy dalej bo to jedyne co po za klepaniem RG potrafią.

Szybko przeszliśmy z "Odrabiają straty" do "Grają fatalnie". A może pogadamy o 22kk RG z Turcji? Ciekawe czyje to. Jako, że "ciemna" strona mocy jest dość mała to dość szybko szło się doinformować, że to nie jej. Albo w sumie pogadajmy o tym, czemu frędzel patrzący z boku ciągle szczeka na forum a walczący z nami praktycznie nie?

My walczymy z 4 sojuszami (bezpośrednio, bo dodając te pośrednio to z 5-6), wy szczekacie Dunek taka jest między nami różnica. My dużo gadamy walcząc i robiąc z tego jakiegoś rodzaju "osiągnięcia", wy gadacie żeby gadać.

A wiecie co jest najlepsze? Walki z 4 sojuszami potrwają bardzo długo, a po nich nie spodziewam się żeby było czym walczyć więc biedne czekające w kolejce HZWSB gówno może dostać a nie walki :D:D

PS. Zastanowiłbym się czy chcę być w "jasnej" stronie mocy, już okolice 10 kolosów będziemy mieli w tych walkach. O kasowanych miastach z flotą i lądem nie ma co wspominać.

Fajna dyskusja. Ja tylko w skrócie się wypowiem. (po ciulu ten skrót zrobiłem, prawie rozprawka)

Walczymy z 3 sojuszami, IRA, NI i Siar ich przedstawiciele mimo, że mogą dużo napisać o przebiegu walk to głównie odzywają się członkowie (pod swoimi i nie pod swoimi na forum nickami) HZWSB, kto tu o kim ciągle myśli i nie może zapomnieć jakże przerażających i koszmarnych wydarzeń z Alphy?

Zniknęła nam skarbonka TOP 1 RG jak to piszecie, to chyba powinniście się cieszyć? Ciągle czytam płacz o kupowanie takich ogromnych ilości RG (jakbyście sami tego nie robili nigdy) a teraz ubyło i też problem.

Mimo, że bezpośrednio walki mamy z IRA, NI i Siar to wiemy też, że szpiegowanie naszych skarbonek przez GRILL nie jest przypadkiem i nie jest wykorzystywane tylko do celów GRILL (tutaj nie potrzebuję komentarza nikogo z GRILL i tak będzie kłamać albo pisać półprawdy, to to co lubicie).

Tak samo śledzimy RG i skarbonki, wiemy co gdzie jest dawane lub skacze i widzimy czy HZWSB pomaga NI czy nie (nie wnikam czy to odgórna czy oddolna inicjatywa).

No i kończąc, wiemy też, że HZWSB ze śliną na ustach czeka, aż się podkrwawimy żeby móc ruszyć i w chwale Nas pokonać. Tylko teraz moje pytanie jest następujące, czy jesteście pewni, że mamy ochotę z Wami walczyć? Że będzie to wyglądało jak na Alphie i nie weźmiemy przykładu z Dra albo Siar?

Nic nie sugeruje ani nie deklaruje bo i nie siedzi to w mojej kwestii ale zabawne jest Wasze zachowanie, ściąganie ludzi do siebie, zaprzyjaźnianie z kim możecie (nawet wielkim wrogiem GRILL) tylko po to aby nas ubić, a koniec końców - to tylko gra, nam nie ubędzie jak w razie podejmiemy walki i przegramy, wam nie przybędzie jak nas pokonacie.

My się dalej bawimy i to nawet z 3 sojuszami na raz, Wy zza rogu czekacie, patrzycie na Nas ze światełkami w oczach, a my może z wami powalczymy, może wygramy, może przegramy, wszystko się zobaczy, ale przynajmniej w moim osobistym życiu to nic nie zmieni.

Mniej frustracji i negatywnych emocji, szkoda zdrowia.

Potwierdzam, u nas gracze też nie mogą podpisywać kulturek. Ten błąd w grze wystąpił po ostatniej aktualizacji usuwającej błędy, aż strach pomyśleć co będzie po kolejnym naprawianiu błędów. :/

Te z naprawianiem błędów są jeszcze okej, najlepsze są te aktualizacje które coś dodają albo zmieniają.

Przykro mi Redzik, sam żeś się wepchał pod topór ^^

Bitwa pod Polis

(22.12.2023 7:07:50)

Miki[ChGW] z miasta Miasto

vs

NieRedzikesxd[L_CE] z miasta Marmur 3, Gracz z miasta

............................................. - Procarz................................0(-75)

Strzelec Siarkowy.....................171(-0) - Strzelec Siarkowy.....................0(-252)

Wojownik...........................1218(-372) - Wojownik..............................0(-574)

Gigant Parowy.........................561(-0) - Gigant Parowy.........................0(-243)

Żyrokopter.............................0(-61) - Żyrokopter............................36(-54)

Balonowy Bombardier....................0(-30) - Balonowy Bombardier....................0(-45)

Taran..................................30(-0) - Taran..................................0(-30)

............................................. - Moździerz..............................0(-30)

Kucharz................................60(-0) - Kucharz................................20(-0)

............................................. - Mur.....................................0(-7)

Hoplita.............................552(-597) - .............................................

Generałowie...........................-1608.7 - Generałowie...........................-4691.4

Punkty ofensywy.......................11728.5 - Punkty obrony.........................4021.75

Obrażenia...............................80435 - Obrażenia..............................234570

Podział obrażeń...........................25% - Podział obrażeń...........................75%

Zwycięzcy: Miki[ChGW]

Przegrani: NieRedzikesxd[L_CE]

2592 jednostek z Miki[ChGW] utrzymuje miasto Polis pod okupacją

Został aktywowany cud Miki[ChGW] 'Kuźnia Hefajstosa' . (22.12.2023 4:52:50)

Został aktywowany cud Miki[ChGW] 'Kuźnia Hefajstosa' . (22.12.2023 5:07:35)

Został aktywowany cud Miki[ChGW] 'Kuźnia Hefajstosa' . (22.12.2023 5:22:50)

Armia gracza Miki[ChGW] została kompletnie zniszczona.

Został aktywowany cud Miki[ChGW] 'Kuźnia Hefajstosa' . (22.12.2023 5:37:50)

Został aktywowany cud Miki[ChGW] 'Kuźnia Hefajstosa' . (22.12.2023 5:52:50)

Został aktywowany cud Miki[ChGW] 'Kuźnia Hefajstosa' . (22.12.2023 6:07:50)

Został aktywowany cud Miki[ChGW] 'Kuźnia Hefajstosa' . (22.12.2023 6:22:50)

Został aktywowany cud Miki[ChGW] 'Kuźnia Hefajstosa' . (22.12.2023 6:37:50)

Został aktywowany cud Miki[ChGW] 'Kuźnia Hefajstosa' . (22.12.2023 6:52:50)

Został aktywowany cud Miki[ChGW] 'Kuźnia Hefajstosa' . (22.12.2023 7:07:50)

NieRedzikesxd[L_CE] nie dysponuje już żadnymi jednostkami, które mógłby umieścić na Głównej lini, dlatego pozostała część armii się wycofała.

(Damian i Szewa byli czujkami)

Bitwa pod MARMUR V

(22.12.2023 4:00:34)

Miki[ChGW] z miasta H_4, Kamyk_3

vs

Damian4200[L_CE] z miasta Marble l, kraked[L_CE] z miasta MARMUR V, Szewa[L_CE] z miasta Stolica

............................................. - Procarz.................................0(-5)

Strzelec Siarkowy......................84(-0) - Strzelec Siarkowy......................0(-89)

Wojownik..............................432(-0) - Wojownik...............................0(-60)

Moździerz..............................30(-0) - Moździerz..............................0(-17)

Kucharz................................30(-0) - Kucharz................................30(-0)

............................................. - Mur.....................................0(-7)

............................................. - Oszczepnicy.............................0(-2)

Hoplita..............................453(-35) - .............................................

Żyrokopter.............................60(-0) - .............................................

Generałowie...............................-49 - Generałowie............................-958.2

Punkty ofensywy........................2395.5 - Punkty obrony...........................122.5

Obrażenia................................2450 - Obrażenia...............................47910

Podział obrażeń............................4% - Podział obrażeń...........................96%

Przegrani: kraked[L_CE], Szewa[L_CE], Damian4200[L_CE]

1049 jednostek z Miki[ChGW] utrzymuje miasto MARMUR V pod okupacją

40 jednostek z Miki[ChGW] utrzymuje miasto MARMUR V pod okupacją

Został aktywowany cud Damian4200[L_CE] 'Kuźnia Hefajstosa' . (22.12.2023 3:45:34)

Został aktywowany cud Miki[ChGW] 'Kuźnia Hefajstosa' . (22.12.2023 3:45:34)

Został aktywowany cud Miki[ChGW] 'Kuźnia Hefajstosa' . (22.12.2023 3:57:54)

Został aktywowany cud Damian4200[L_CE] 'Kuźnia Hefajstosa' . (22.12.2023 4:00:34)

kraked[L_CE] nie dysponuje już żadnymi jednostkami, które mógłby umieścić na Głównej lini, dlatego pozostała część armii się wycofała.

Armia gracza Szewa[L_CE] została kompletnie zniszczona.

Armia gracza Damian4200[L_CE] została kompletnie zniszczona.

Bitwa morska w pobliżu Stolica

(22.12.2023 2:59:51)

Miki[ChGW] z miasta Kamyk_3, Kamyk_2, Miasto

vs

Szewa[L_CE] z miasta Stolica

Okręt z Taranem........................20(-0) - Okręt z Taranem........................0(-20)

............................................. - Okręt z Moździerzem....................0(-12)

Taran Parowy..........................14(-14) - Taran Parowy...........................0(-15)

Statek Pomocniczy......................10(-0) - Statek Pomocniczy.......................2(-0)

Okręt z Miotaczem ognia................34(-1) - .............................................

Krążownik Rakietowy....................15(-0) - .............................................

Generałowie............................-342.2 - Generałowie............................-728.8

Punkty ofensywy..........................1822 - Punkty obrony...........................855.5

Obrażenia...............................17110 - Obrażenia...............................36440

Podział obrażeń...........................31% - Podział obrażeń...........................69%

Przegrani: Szewa[L_CE]

1 jednostki z Miki[ChGW] blokują wejście do portu Stolica

13 jednostki z Miki[ChGW] blokują wejście do portu Stolica

54 jednostki z Miki[ChGW] blokują wejście do portu Stolica

25 jednostki z Miki[ChGW] blokują wejście do portu Stolica

Został aktywowany cud Miki[ChGW] 'Kuźnia Hefajstosa' . (22.12.2023 2:14:51)

Został aktywowany cud Miki[ChGW] 'Kuźnia Hefajstosa' . (22.12.2023 2:27:03)

Flota gracza Miki[ChGW] została całkowicie zniszczona.

Został aktywowany cud Miki[ChGW] 'Kuźnia Hefajstosa' . (22.12.2023 2:44:51)

Został aktywowany cud Miki[ChGW] 'Kuźnia Hefajstosa' . (22.12.2023 2:48:22)

Szewa[L_CE] nie dysponuje już żadnymi jednostkami, które mógłby umieścić na Głównej lini, dlatego pozostała część armii się wycofała.

Jak to Damian wczoraj o 1 w nocy napisał. "Nie na mojej zmianie" :D

(Damian tylko z czujką)

Bitwa pod Stolica

(22.12.2023 2:57:54)

Miki[ChGW] z miasta Kamyk_3

vs

Damian4200[L_CE] z miasta Marble l, Miasto, Szewa[L_CE] z miasta Stolica

............................................. - Oszczepnicy.............................0(-3)

Strzelec Siarkowy......................84(-0) - Strzelec Siarkowy......................0(-42)

Wojownik.............................432(-18) - Wojownik...............................0(-60)

............................................. - Gigant Parowy.........................0(-210)

............................................. - Taran..................................0(-12)

............................................. - Katapulta..............................0(-12)

Kucharz................................30(-0) - Kucharz................................15(-0)

Hoplita.............................453(-147) - .............................................

Żyrokopter.............................60(-0) - .............................................

Moździerz..............................30(-0) - .............................................

Generałowie............................-227.4 - Generałowie.............................-1731

Punkty ofensywy........................4327.5 - Punkty obrony...........................568.5

Obrażenia...............................11370 - Obrażenia...............................86550

Podział obrażeń...........................11% - Podział obrażeń...........................89%

Przegrani: Szewa[L_CE], Damian4200[L_CE]

1089 jednostek z Miki[ChGW] utrzymuje miasto Stolica pod okupacją

Został aktywowany cud Damian4200[L_CE] 'Kuźnia Hefajstosa' . (22.12.2023 2:27:54)

Został aktywowany cud Miki[ChGW] 'Kuźnia Hefajstosa' . (22.12.2023 2:27:54)

Został aktywowany cud Damian4200[L_CE] 'Kuźnia Hefajstosa' . (22.12.2023 2:38:44)

Został aktywowany cud Miki[ChGW] 'Kuźnia Hefajstosa' . (22.12.2023 2:42:54)

Został aktywowany cud Miki[ChGW] 'Kuźnia Hefajstosa' . (22.12.2023 2:57:54)

Szewa[L_CE] nie dysponuje już żadnymi jednostkami, które mógłby umieścić na Głównej lini, dlatego pozostała część armii się wycofała.

Wrzucona tutaj walka jest chyba pierwszą bitwą tego całego zamieszania, które zaczęło się jeszcze przed wakacjami, więc napiszę przy niej parę słów.

Chciałbym powiedzieć, że gratuluję i dziękuję moim sojusznikom, za całe zaangażowanie, włożony czas i zgranie bo ogarnięcie czegoś tak dużego łatwe nie jest. Wszystkich walk było coś około 150, ogrom spalonego RG a mimo wszystko Kaczki oddały zaledwie 4 raporty, chociaż do końca nie byliśmy pewni jaki będzie rezultat, to do końca wszyscy z pełnym zaangażowanie próbowali zwiększyć nasze szanse na wygraną. To po prostu mistrzostwo w wykonaniu każdej Kaczki.

Co do HZWSB. Mimo wszystkich słów wypowiedzianych z obu stron dziękujemy za walki bo koniec końców część graczy tego sojuszu jest normalna i potrafi porozmawiać na poziomie. SZO wszystkim walczącym i oby co poniektórzy wyciągnęli coś z tego co się zadziało w ostatnich miesiącach.

Bitwa morska w pobliżu Miasto
    (22.11.2023 19:07:14)
    supciorr[DUCK] z miasta Siarka, p kam 1 p, p kam 4, Miasto, p kam 5, p siarka 1, p kam 3, p siarka 2, Leoss[DUCK] z miasta BUDA, KUNDEL BURY, HZWSBSLABOIDZIE, ------- z miasta , Furi z miasta , Djup z miasta , Uzumaki Rezzi z miasta , Khufra z miasta , Maaras z miasta , BorekZdrowy z miasta KUNDEL BURY, Kowal123 z miasta HSiara2, Darkez z miasta Eden, Mikus z miasta , marcinwxI z miasta SKOCZEK, Sędzisław Siar, Sędzisław Wino4, Sedzisław wino, Sub z miasta , Rycerzyk z miasta , Death z miasta 11111, Ninurta z miasta Wino 2
    vs
    Night Rider[HZWSB] z miasta New City, Orihsenak[HZWSB] z miasta Miasto3, denar z miasta siarka3, Baza, Sabaton z miasta , najemniczek z miasta Małe kaczki 1

Okręt z Taranem.................2820(-270663) - Okręt z Taranem....................0(-270225)
    Taran Parowy....................2951(-179439) - Taran Parowy.......................0(-204153)
    Krążownik Rakietowy...............397(-60874) - Krążownik Rakietowy.................0(-60601)
    Śmigacz z Napędem Kołowym...........727(-568) - Śmigacz z Napędem Kołowym..............58(-2)
    Balonowiec........................216(-29866) - Balonowiec..........................0(-29536)
    Statek Pomocniczy.....................159(-0) - Statek Pomocniczy......................10(-0)
    Okręt z Miotaczem ognia............0(-107767) - Okręt z Miotaczem ognia.............0(-49075)
    Okręt z Moździerzem..................800(-32) - .............................................
    Okręt Podwodny........................0(-250) - .............................................
    Generałowie........................-8878128.4 - Generałowie........................-9078910.8
    Punkty ofensywy......................22697277 - Punkty obrony........................22195321
    Obrażenia...........................443906420 - Obrażenia...........................453945540
    Podział obrażeń...........................49% - Podział obrażeń...........................51%

Zwycięzcy: supciorr[DUCK], Leoss[DUCK]

Przegrani: Orihsenak[HZWSB], Night Rider[HZWSB]

Miki pożartować sobie nie można, bo od razu wyskakujesz z oburzeniem :D ale widać bardzo was boli, że im RG daliśmy widzę ;) skoro non stop o tym wspominki robicie. A ja tutaj wam chciałem przeciwnika znaleźć, bo eko to nie wasze klimaty, a my z RG z Turcji nie walczymy, więc może brazylijski przeciwnik z rg z Ameryki Południowej was zadowoli

Nie, nie jestem oburzony. Zakończyliśmy walki z HZWSB rozeszliśmy się. A to Ty wracasz Nasz temat. Kompleks? Nowa obsesja? :D:D

Wiemy jak co niektórzy z Was nie mogą przeboleć przegranych z nami parę msc temu. Widziałem kilka wiadomości.

A z powodu, że GRILL, SPART i FOR (Gamma) dały RG HZWSB które i tak nie wygrało to dla Nas raczej powód do dobrego humoru. Koniec końców wygraliśmy teoretycznie z 4 sojuszami...

To mój ostatni wpis na forum w sprawie DUCK. Bawcie się misiaki. Miło było na tej Alphie.

Z dedykacją dla Alex85

Bitwa morska w pobliżu Sezon na Kaczki

(22.11.2023 21:33:30)

Mikus[DUCK] z miasta U P S, Wino4, Sędzisław Wino4, Salfit, Siarka 6, Sedzisław wino, Kryształ 1, Yata, Korynt, Sezon na Kaczki

vs

Rudziutki[HZWSB] z miasta Sezon na Kaczki, LaMinaDelAzufre, Smoki Wojenne, SIARKA2, Winladnia, Siarak6, Black, We Are The Wall, Sęk, Ville Vallo, Kaczogród, Richese, Antidolka, Moskwa, AMSTI PSIKUTA, p kam 4, Bizancjum, Polis, S-2, Miasto, Marmur III-P, A-M, p kam 5, U P S, HZWSBSLABOIDZIE, Wino2, Twierdza Modlin, Desire, Wino2, Wino1, stolica, Wino1C, Hades, Służeżnia, Polis

Okręt z Taranem.................1982(-123486) - Okręt z Taranem.................2510(-133076)

Okręt z Miotaczem ognia.............0(-58044) - Okręt z Miotaczem ognia.............0(-60826)

............................................. - .............................................

Okręt z Moździerzem..................1092(-0) - Okręt z Moździerzem....................61(-3)

Taran Parowy.....................1770(-76280) - Taran Parowy.....................2076(-74430)

Krążownik Rakietowy...............596(-27516) - Krążownik Rakietowy..............1297(-27527)

............................................. - .............................................

Śmigacz z Napędem Kołowym.............600(-0) - Śmigacz z Napędem Kołowym..............45(-0)

Balonowiec........................198(-13673) - Balonowiec........................364(-13686)

Statek Pomocniczy......................70(-0) - Statek Pomocniczy......................39(-0)

Generałowie........................-3961314.8 - Generałowie........................-3982852.4

Punkty ofensywy.......................9957131 - Punkty obrony.........................9903287

Obrażenia...........................198065740 - Obrażenia...........................199142620

Podział obrażeń...........................49% - Podział obrażeń...........................51%

Zwycięzcy: Mikus[DUCK]

Przegrani: Rudziutki[HZWSB]

Bitwa morska w pobliżu BARDASZKA

(22.11.2023 19:37:17)

pawelwac[HZWSB] z miasta MIASTO, Marmur, Marmur I P, Kam, kamieniołom, Kamyk, Miasto4, czareczka, Miasto3, stein, kam, Stein 2, PLS, Kamyk1, kamien, Siara

vs

marcinwxI[DUCK] z miasta Sędzisław Wino3, Sędzisław Wino2, Sędzisław Wino5, Sędzisław Siar, Sędzisław Siar4, Cytrynówka, SKOCZEK, Sędzisław Siar5, PIX5W, Opia, Sędzisław Wino4, kamyk, BorekZdrowy[DUCK] z miasta BARDASZKA, SIARKA II, Sędzisław Siar3, Kocia Forteca, Sędzisław Wino5, Pretoria, krusztol, Ateny, BUDA, marmurek1, Bizancjum, WINO, SKAŁY, AZURE, Wino3, Sedzisław wino, Khand Palace, SIARKA, Hawaii, Ulm, Sędzisław Wino2, Marmur1, ஜVulcano2ஜ, SKOCZEK, SUPER REZZI, FABRYKA ZŁA, ZEMSTA, Sędzisław Wino3, Marmur 3, -Carnage-, RADOSŁAW PAN, Dubai, 8przecinek31446, 1112, 1117, 1116, Kot z Cheshire, Rock Lee, CholeraZKongo, Maaras z miasta Khand Palace

Okręt z Taranem...................686(-96197) - Okręt z Taranem..................3672(-96192)

Okręt z Moździerzem...................420(-0) - Okręt z Moździerzem.................471(-217)

Taran Parowy......................655(-78515) - Taran Parowy.....................2108(-74741)

Krążownik Rakietowy...............258(-21502) - Krążownik Rakietowy...............599(-21608)

Śmigacz z Napędem Kołowym.............350(-0) - Śmigacz z Napędem Kołowym............709(-44)

Balonowiec.........................64(-10566) - Balonowiec........................631(-10646)

Statek Pomocniczy......................50(-0) - Statek Pomocniczy......................65(-0)

Okręt z Miotaczem ognia..............0(-3413) - Okręt z Miotaczem ognia.............3(-12536)

Generałowie........................-3284409.6 - Generałowie........................-3260721.6

Punkty ofensywy.......................8151804 - Punkty obrony.........................8211024

Obrażenia...........................164220480 - Obrażenia...........................163036080

Podział obrażeń...........................50% - Podział obrażeń...........................50%

Zwycięzcy: BorekZdrowy[DUCK], marcinwxI[DUCK]

Przegrani: pawelwac[HZWSB]

Bitwa morska w pobliżu WITAMY W PIEKLE

(22.11.2023 19:37:16)

pawelwac[HZWSB] z miasta Miasto3, PLS, Marmur I P, Winiacz, Kam, Marmur, kamieniołom, Kamyk, Miasto4, czareczka, stein, kam, Stein 2, Kamyk1, kamien, Siara, denar z miasta Kaczki Taś Taś

vs

BorekZdrowy[DUCK] z miasta WITAMY W PIEKLE, Hawaii, Marmur 3, AZURE, FABRYKA ZŁA, BARDASZKA, ஜVulcano2ஜ, Sędzisław Wino3, WINO, Sędzisław Wino5, Hyuga Hinata, 1115, 1110, Sędzisław Wino2, SKOCZEK, Kocia Forteca, Sędzisław Siar3, Bizancjum, krusztol, Pretoria, Sedzisław wino, WINO, Ateny, SKAŁY, SIARKA, Marmur1, Ulm, -Carnage-, Wino III P, ஜKryształஜ, Khand Palace, ZEMSTA, Siarka1, RADOSŁAW PAN, SUPER REZZI, 1117, 1112, Siarka V, 1118, 1116, Kot z Cheshire, Uzumaki Kushina, -------[DUCK] z miasta Miasto, Maaras z miasta Sędzisław Wino2, Khand Palace, Sędzisław Wino3

Okręt z Taranem..................686(-101934) - Okręt z Taranem.................3063(-102054)

Okręt z Miotaczem ognia..............0(-3613) - Okręt z Miotaczem ognia.............2(-11986)

Okręt z Moździerzem...................420(-0) - Okręt z Moździerzem..................624(-57)

Taran Parowy......................655(-83098) - Taran Parowy.....................3277(-80071)

Krążownik Rakietowy...............258(-22804) - Krążownik Rakietowy...............678(-22824)

Śmigacz z Napędem Kołowym.............350(-0) - Śmigacz z Napędem Kołowym............298(-37)

Balonowiec.........................44(-11196) - Balonowiec........................362(-11294)

Statek Pomocniczy......................50(-0) - Statek Pomocniczy......................45(-0)

............................................. - Okręt z Katapultą......................60(-0)

Generałowie........................-3478422.6 - Generałowie........................-3463104.8

Punkty ofensywy.......................8657762 - Punkty obrony.......................8696056.5

Obrażenia...........................173921130 - Obrażenia...........................173155240

Zwycięzcy: -------[DUCK], BorekZdrowy[DUCK]

Przegrani: pawelwac[HZWSB]