Posts by andra
-
-
Buna. Incerc sa achizitionez trupe si-mi da "acces respins". Poate sa ma ajute cineva cu acest lucru? Mentionez ca nu am ip sharing cu acel jucator, nu stiu cine este. Pur si simplu nu pot cumpara de la el. Am suficiente nave de transport cat si gold. Poate gresesc eu ceva. Revin si cu o poza daca este nevoie.Multumesc.
-
-
Da , asa este cu a raspuns Rufay, nu am vazut inregistrarea donatiei, dar urmaresc in continuare. . Si am observat-o si pe Lips si pe Kaikias. Dar s-a intamplat de maxim 2-3 ori. Fac printscreen inainte si dupa fiecare donatie, Daca mai apare, postez aici. Donez zilnic, deci nu e o problema sa vad daca mai apare eroarea.
-
-
-
-
da, asa este, am remarcat si eu la un jaf cand mi s-au intors navele
-
Trebuie tinuta 1 nava acasa si asa se pot intoarce restul. Indiferent de tipul navei fie de comert sau cargobot
Mi-a raspuns SWAT. Asa cum scrie si SOSO probabil la urmatoarele update-uri se va rezolva.
-
Dupa update nu se pot retrage cargoboturile trimise , da mesaj ca flota nu dispune de spatiul necesar
-
Buna. Da, da. Are dreptate Soso.

. Ce-ti e si cu economia asta! Asteptam. Sa nu orbim cumva de la atata lumina!!

.Spor la joc!
-
Nu s-a rezolvat problema stingerii "luminii" la cinematograf dupa efectuarea celor 3 sarcini
-
-
Andra
-
Au revenit dupa aproximativ 1 ora. pur si simplu bunurile au aparut, insa navele nu apareau nicaieri
Multumesc
-
Dupa ce s-au intors de la jaf, navele nu au mai aparut,
-
La multi ani!
-
-
-