Posts by Kopi
-
-
-
-
Akkor is sajnálok minden szövetséget, akik a saját ……… (előre kipontoztam, ne fáradjon vele T.) miatt idáig jutnak.
A játékosokat én is sajnálom, mert többnyire nem az egész szövetség tehet egy-egy konfliktusról. De "háborúban" nem lehet szelektálni.
Nálunk a csapatnak majdnem a fele eredetileg ellenfél, sőt, ellenség volt.
-
😢😢
Az egész kezdet csak a szokásos. Vissza mertünk ütni!
Kalóztámadás. Visszatámadtunk. Megállapodtunk. Megszegték.
Erre beindultunk.
Csak tárgyalni kellett volna, és ma is léteznének. De a tárgyalásra semmiféle hajlandóságot nem mutattak.
Helyesebben a diplomatájuk írt, de egy - szerintem - teljesen korrekt ajánlatra azt válaszolta, hogy a vezetőség dönt. Ami nem következett be...
-
A másik gáz ahogy hallom, a nagyreményű A-team is farm szövi lett
Sziasztok!
Megszűnt az ATeam!
-
Sajnos ez így tényleg nem jó...
A Fórumon lévő infókról szinte senki nem tud. Állásfoglalás kérése nélkül gyakran azoknak is nehéz értékelni, akik átolvasták. Még gyakorlott játékosoknak is. Sokan úgy vannak vele, hogy ha a program engedi, akkor az szabályos. És nehezen értik meg, hogy a szabályok megkerülése is szabálytalan.
Segédprogramok használata, hogy utána pénzért lehessen értékesíteni az acc-okat? Hm...
A kalózkodók meg rendszeresen megkapják a captcha kódot. De hogy minek, mit érnek el vele, azt nem tudom. Mert a játékosoknak - főleg, ha kicsit színtévesztők is! - gondot okoz a karakterek felismerése. Egy pontgyártó program simán megoldja!
Nem ártana az egész Ikariamra érvényes szabályrendszert kialakítani!
Bár nagyon nehéz olyan elvárásokat kialakítani, ami betartható és amibe nem lehet belekötni.
Hogy a Korcsmáros se haljon éhen, mindenki a vendégem egy akármire. De lehet bármi is!
-
Ismét játékban vannak...
-
a-R tagok eltűntek a Statisztikából!
Ha jól látom, ez tiltás!
(Nem kibeszélésnek szánom!)
-
Bocs, hogy a REV-AF totyikba...
De ha már "hivatalosan" ide került az "ügy", akkor ide írok én is.
Úgy gondolom, ezek nem elősorban harcolni, hanem üzletelni jöttek. Felhúzzák az acc-okat, temetőbe küldik, majd eladják. Talán ezért is próbáltak meg elsőként egyezkedni. Mert az üzletelés a fontosabb.
Az más kérdés, hogy ha a helyzet úgy alakul, beleállnak a harcba is. Védik az érdekeiket. Az eszközeik meg vannak hozzá. Hogy ezt miként teszik, az más kérdés...
A nekünk küldött üzenetükben azt írták, hogy a Google fordítót használják. Ahhoz képest viszont a magyarságuk hibátlan. A szóhasználatuk is olyan, ami megkérdőjelezi azt, hogy aki írt, az angol.
A Google fordító nem képes ilyenre. Beírunk egy szöveget, lefordíttatjuk angolra, visszafordítjuk magyarra, és nem ismerünk rá a saját írásunkra.
Többen úgy gondolják nálunk, hogy aki nekünk írt, az magyar.
-
A Rona
Ott milyen morál lehet....
,6 millió tp,80 ezer összpontszámmal ,meg 36 ezer pontos játékos is 6 millió tpvel,42 sziget 17es városokkal,közel 9 szigeten mindenki inaktív. Közben megy ezerrel a bánya tolás.
Hááát ,hogy mondjam kedvesen,leírom valakinek senki,ez 3 nap bünti.
Valaki hoz 3 millió tpt egy kis kutya accal és játszik. Az a 66 fő egy multi park,max 3 játékos kezében,temetőre hagyja az accot,eladja...de mivel tehetik,megérkezett a tesó szövetség is One néven
Alakul az archeron
Kérnék egy vizet
Az invazív faj miatt lehet, hogy félre kellene tenni minden ellentétet, és össze kellene fogni ellenük!
-
Kulturált? Akkor ez egy illemhely? :O
Kézmosás után igyunk valamit! :))
-
Mivel kiseprűznek a kocsmából, kérjek egy búcsúitókát?
-
ÉRTEM a dolgot. Vagyis nem. Ezt a másik játékos közbeiktatásával részt nem.
Sokféle szitu lehetséges. Csak egy példa:
Adhatsz el saját magadnak bármit is? Nem! Átadod másnak, majd visszaveszed a másik játékoddal. Akkor ez mi, ha nem a szabályok megkerülése?
De ez csak a felszín kapirgálása...
Mielőbbi jobbulást!
Valami erőset, csak meg ne ártson! -
Gro állásfoglalásszerűje viszont még ennél is furább. Értem én, DE hol ez a szabály leírva? Számomra egyszerűbb a történet: van IP kapcsolat vagy nincs? Ha van, nem engedi indulni, ha nincs, szabályok szerint járt el. Ezt nem is tudom másképp értelmezni. De ha mint team tag igen, akkor tök feleslegesek az írott szabályok.
Sziasztok!
Egy csomó mindennel nem értek egyet!De vitatkozni nem akarok.
Alapvetően az a gondom, hogy van egy szabályzat, amit bárki elolvashat a játékon belül. Aztán ez a szabályzat kapott egy újraértelmezést. Hogy jól, vagy rosszul?Nem tudom... Többnyire azért talán jól. Viszont hol van ez leírva? Az Ikariam Fórumán. Amit csak a játékosok töredéke látogat meg. Néha... És akkor sem biztos, hogy a fórumos szabályzathoz téved. A többség nem is tud róla. A játéknak nem feltétele a fórumozás. Így viszont miként lehet elvárni, hogy a Fórumon feltüntetett szabályok szerint játszanak a játékosok?
OK! A hülye Kopit nyakon lehet vágni, ha vét a szabályok ellen, mert olvassa, Jegyben állásfoglalást is kér, meg egyébként is, vitatkozott már róla eleget. A lényeg, hogy ismeri az elvárásokat. Nagyjából... No de a többiek? Csak csodálkoznak, amikor tiltják őket. És ez nem feltétlenül megjátszott mű csodálkozás. Tényleg nem tudják! Pedig a Team eszköztásárban van rá lehetőség, hogy a játékosokkal tudassák az ejnye-bejnyéket! A "sárga" üzenet erre nagyon jó lehetőség lenne. Időnként oda lehetne tolni a játékosok orra alá, hogy nesztek, itt van a Fórumunk linkje. Olvassátok el a szabályokat! Esetleg akár még szemelvényeket is lehetne közölni. De a jelenlegi helyzet alapján tényleg problémásak lehetnek a tiltások.
Az IP kapcsolat kijátszása viszont minden különösebb magyarázat nélkül is szabálytalan. Legalábbis szerintem...
Ha van IP kapcsolat, akkor maga a játék nem engedi az "akármit". Ennek a kikerülése egy másik játékos közbeiktatásával egyértelműen szabálytalan.
No, erre igyunk gyorsan valamit! -
-
-
Bár többnyire csak tegnap volt némi ho, de azért...
-
-
Egy kis különlegesség!
Csata a(z) Ghoorkha 1 városért
(26.11.2024 22:15:07)
lsten_ostora[-LK--] innen: Pincészet
vs
Ghoorkha innen: Ghoorkha 1, Ghoorkha 4, Ghoorkha 8, Ghoorkha 9, Ghoorkha 5, Ghoorkha 12
---------------------------------------------------------------------------------------------
Kén Karabélyos.......................1260(-0) - Kén Karabélyos.....................1827(-223)
............................................. - Dárdás................................0(-200)
Kardforgató......................9048(-16385) - Kardforgató......................4031(-20614)
Hoplita.........................14544(-28907) - Hoplita.............................44(-7070)
............................................. - Gőzóriás..............................200(-0)
Gyrokopter.........................522(-2306) - Gyrokopter.........................324(-2884)
Ballonos-Bombázó......................0(-566) - Ballonos-Bombázó.....................0(-1250)
Faltörő Kos...........................120(-0) - Faltörő Kos...........................0(-100)
............................................. - Katapult..............................30(-70)
............................................. - Ágyú..................................0(-750)
Séf....................................90(-0) - Séf...................................360(-0)
............................................. - Spártai.........................29799(-29897)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Tábornokok...........................-69179.6 - Tábornokok............................-122416
Támadó pontok..........................306040 - Védelmi pontok.........................172949
Elszenvedett sérülés..................3458980 - Elszenvedett sérülés..................6120800
Sérülés százalék..........................36% - Sérülés százalék..........................64%
Nyertesek: lsten_ostora[-LK--]
Vesztesek: Ghoorkha