Το θεμα αφορα την Ενωση Κοσμων διοτι νομιζω οτι με την τελευταια ενωση παιζουν 3 και ο κουκος στους νεους κοσμους και εκτιμω οτι ολοι οι παικτες θα εβλεπαν θετικα μια καινουργια Ενωση κοσμων. πειτε την αποψη σας αν θελετε και θα ηθελα να ακουσω και την αποψη των διαχειριστων επι του θεματος.. ευχαριστω
ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΟΣΜΩΝ
-
- GR
- Πρόταση
- monomaxos L
- Closed
-
-
Το θέμα έχει πέσει πολλές φορές στο τραπέζι, μέσα στο 2025. Είτε για τους Ελληνικούς, είτε για τους Διεθνής.
Μέχρι στιγμής οι υπεύθυνοι, είναι 100% αρνητικοί.
Βέβαια, οι συνθήκες και οι περιστάσεις αλλάζουν μήνα με το μήνα, ή με όρους του παιχνιδιού με το άνοιγμα κάθε σερβερ και ύστερα, οι συνθήκες αλλάζουν.
Προς το παρόν όμως και εγώ δεν βλέπω κάποια ένωση. Ο νεος Ελληνικός σερβερ που άνοιξε κάνει τους παίκτες να αγοράζουν αμβροσία με τα σακία. (10000 αμβροσία σε καθημερίνη βάση).
Οπότε μια ένωση, μάλλον θα ρίξει ...τις αγορές.
Από του χρόνου, μετά το καλοκαίρι, ίσως το ξανασκεφτούν.
-
Ανοιγω το σερβερ το πρωι και κοιτω ποσα onlain παικτες παιζουν στον κοσμο μου και τι βλεπω? 39 απο τα οποια 7 μελη ειναι στην συμμαχια μου. (τα βγαζει σωστα η ειναι κατι λαθος).και αυτο βεβαια δεν ενοχλει φανταζομαι κανεναν....προφανως καταλαβαινω οτι οι περισσοτεροι παιζουν σε αλλο κοσμο και μπαινουν να χτισουν μονο 5 λεπτα την ημερα...η 1 φορα την εβδομαδα και αν παω να λειλατησω κανεναν ολοι βγαινουν διακοπες. τι να πεις....
-
Έτσι πάει.
Ανοιγει νέος σερβερ σκάνε λεφτά και αφού πλακωθούν για το ποιος έχει τη μεγαλύτερη.. ( κάσα με αμβροσία), πάνε στον επόμενο σερβερ.
Συμφέρει την εταιρία να ανοιγει συνεχώς σερβερ.. μέχρι να μπουχτίσουν..αν ποτέ μπουχτίσουν, γιατί οι λογαριασμοί από το νεκροταφείο είναι ατελείωτοι, αν βάλεις και αυτούς που πουλιούνται εξτρα..
Όταν βέβαια αυτοί στην εταιρία μπουχτίσουν από τους πολλούς σερβερ, τότε θα κάνουν μια ένωση
-
Όταν βέβαια αυτοί στην εταιρία μπουχτίσουν από τους πολλούς σερβερ, τότε θα κάνουν μια ένωση
Το θέμα δεν είναι ότι θα "μπουχτίσουν" από τους πολλούς servers, αλλά επειδή οι υποδομές και τα οικονομικά συμφέροντα θα είναι δυσανάλογα αρνητικά με τις "υποχρεώσεις" και τα (οικονομικά) οφέλη.

Από την άλλη οι ενώσεις δεν είναι απαραίτητα κακό, πχ από απλούς servers A, B, Γ, Δ, Ε, μπορούσαμε να μεταφερθούμε σε servers που έχουν κάποια μπόνους όπως περισσότερες πρώτες ύλες, γρηγορότερα χτισίματα, δημιουργία στρατών, μετακινήσεις κλπ χωρίς να είναι ειδικοί servers.
-
ας κλεισει το θεμα .ευχαριστω
-
Καλησπέρα σας,
το θέμα είναι ότι είχαμε συγχώνευση των server πέρυσι:
Συνεπώς, δεν νομίζω να έχουμε σύντομα.

ας κλεισει το θεμα .ευχαριστω
Ζητήθηκε κ κλειδώνει