Posts by wilkolak13

A tu jak zwykle nudyyyy nic nowego xD Wchodząc tutaj zawsze mam wrażenie jakbym przypadkiem wszedł na pewną stacje i miał spis wydarzeń z kraju i tą jakże oryginalną propagandę, drogie kaczuszki polecam rozsyłać trochę CV może właśnie Was brakuje w takiej stacji a jak przypadkiem jesteście no to nic mi nie pozostaję jak życzyć powodzonka kochani :) xD

Wracaj pod PALME tam gdzie Twoje miejsce :D

Chyba mówisz o sobie :)

A tu jak zwykle nudyyyy nic nowego xD Wchodząc tutaj zawsze mam wrażenie jakbym przypadkiem wszedł na pewną stacje i miał spis wydarzeń z kraju i tą jakże oryginalną propagandę, drogie kaczuszki polecam rozsyłać trochę CV może właśnie Was brakuje w takiej stacji a jak przypadkiem jesteście no to nic mi nie pozostaję jak życzyć powodzonka kochani :) xD

Mój kochany :D Dziękuje Ci za pomoc, wiedziałem, że na Ciebie mogę zawsze liczyć!!

wystarczy wejśc i otworzyc i przeczytać

Otóż nie.
    Szalejesz z dużymi literami, spacją, przecinki też są w dziwnych miejscach.
    Niektóre Twoje odpowiedzi oddzielają się od cytowanych, inne nie.
    Hipokryzja, zawarta w większości Twoich wiadomości, też nie ułatwia zadania...

DUŻE LITERKI SĄ SUPER!! :D :D
    HIPOKRYZJA I KTO TU O NIEJ MÓWI :P

Jak nie potrafisz czytać to polecam powrót do szkoły :)

Ale że o co Panu kaczce chodzi?? Walczę tak jak Wy przez ostatnie pół roku :P
    My się nie zmienimy ale wy byście mogli troszkę :P
    Pozdrawiam :D:D

Nie wnikam komu stoi a komu leży :P a u mnie są obaj nie oboje :P diabeł tkwi w szczegółach Synek!

To zależy jak leży :P

Ja pływałem pare miesięcy teraz czekam na Was ale nie na 11 rund jak tej nocy :)

No to się nie doczekasz, to Wy chcieliście walk, my świetnie bawimy się teraz i nic więcej nam nie potrzeba, no i dzięki Wam przyszłość floty w końcu skończę <3

haha tchorze bez honoru no cóż trudno ja latac za wami nie mam zamiaru :P

^^:D^^
    To po co te Wasze miasta u nas?

No ja dzięki wam tez :D także obaj zadowoleni, miłego dnia :D

haha tchorze bez honoru no cóż trudno ja latac za wami nie mam zamiaru :P

Miałeś wszystko oprócz pomocniczych specjalnie aby walk nie było, nie dokumentuje raportów... Teraz zapraszam do mnie, ileż można pływać za tymi co straszyli walkami na początku, masz jaja to przypłyń do mnie a nie pisz na forum głupoty no chyba, że tylko to potrafisz!

Hmm ale co wyszło?? Bo nie rozumie walczyć dalej nie chcecie tylko pajacujecie....Tak miało być wielce gorąco na Alphie a gdzie sie pojawiałem przez ostatni miesiąc to urlop... Wielcy wojownicy niby z was a chowacie głowy w piasek niczym strusie hmm no w sumie też ptaki :P

Przecież to Wy przestaliście nas nagle atakować, to jak mamy walczyć?
    To Wy nas straszyliście, prowokowaliście, wyzywaliście, Wy nalegaliście na walki.
    Chcecie to my zapraszamy, nie chcecie, to my się pobawimy po naszemu.

Ja pływałem pare miesięcy teraz czekam na Was ale nie na 11 rund jak tej nocy :)

Hahaha serio takie referaty a dłużej niż 11 rund nie potraficie walczyć?? :D

no nie wiem. Pokażcie jaja które mieliście, gdy nie mieliśmy czym walczyć, bo coś zgubiliście nagle 🥰🥰😁😁

Ty nie miałeś czym walczyć?? Nie rozśmieszaj mnie... Takie kity możesz wciskać reszcie Alphy, która Was nie zna ale nie mi... Wiem dobrze jaką flotę Ci łapałem po miastach i jaką uciekałeś po kilka godzin...

Hmm ale co wyszło?? Bo nie rozumie walczyć dalej nie chcecie tylko pajacujecie....Tak miało być wielce gorąco na Alphie a gdzie sie pojawiałem przez ostatni miesiąc to urlop... Wielcy wojownicy niby z was a chowacie głowy w piasek niczym strusie hmm no w sumie też ptaki :P

Dobry wieczór co by nie było, że mnie tu nie ma HAUUUU :)

Bitwa pod p kam 5

(07.09.2023 22:45:53)

Wilkolak13[HZWSB] z miasta SKAŁY

vs

Furi[DUCK] z miasta marmurek1, supciorr[DUCK] z miasta , -------[DUCK] z miasta Miasto

---------------------------------------------------------------------------------------------

............................................. - Procarz................................0(-28)

............................................. - Mur.....................................0(-7)

Strzelec Siarkowy......................84(-0) - .............................................

Wojownik..............................600(-0) - .............................................

Hoplita...............................498(-2) - .............................................

Żyrokopter............................120(-0) - .............................................

Moździerz..............................43(-0) - .............................................

Kucharz................................30(-0) - .............................................

---------------------------------------------------------------------------------------------

Generałowie..............................-2.8 - Generałowie.............................-11.2

Punkty ofensywy............................28 - Punkty obrony...............................7

Obrażenia.................................140 - Obrażenia.................................560

Podział obrażeń...........................20% - Podział obrażeń...........................80%

Zwycięzcy: Wilkolak13[HZWSB]

Przegrani: supciorr[DUCK], -------[DUCK], Furi[DUCK]

Miasto p kam 5 zostało splądrowane przez Wilkolak13[HZWSB]. Skradziono następujące zasoby:31,116 Materiał budowlany, 1,746 Wino, 69,637 Siarka

Został aktywowany cud Furi[DUCK] 'Kuźnia Hefajstosa' . (07.09.2023 22:30:53)

Został aktywowany cud Wilkolak13[HZWSB] 'Kuźnia Hefajstosa' . (07.09.2023 22:30:53)

Został aktywowany cud Furi[DUCK] 'Kuźnia Hefajstosa' . (07.09.2023 22:45:53)

Został aktywowany cud Wilkolak13[HZWSB] 'Kuźnia Hefajstosa' . (07.09.2023 22:45:53)

Armia gracza Furi[DUCK] została kompletnie zniszczona.

Armia gracza -------[DUCK] została kompletnie zniszczona.