Male zamieszanie i Wielki Ninurta na urlopie
Jakie zamieszanie? Bo na pewno nie z Waszej strony. Nie wiem czy zauważyłeś weekend mamy, nic się z Waszej strony nie dzieje to dał palmę. Pilnuj lepiej swoich kolegów którzy palemki przez plądry kilikają. Na przykład z przywódcą sobie pogadaj, który pod palmą jest.
Wy mieliście kilkumiesięczne walki? Kiedy i gdzie?Nie na Alfie. Tu dwie wojny na SYPIALNIACH i trzecia na Grill , który był zaledwie tydzień po walkach
Od łączenia praktycznie ciągle walczyliśmy, nasze najdłuższe przerwy to 1,5 msc przy przenosinach na alphę i te teraz. Raporty na forum wystarczy sobie popatrzeć.
Nie wiem, nie w temacie jestem, ale pewnie o odwagę Ninurty na kolejnym urlopie.Którym z kolei?
Jak wyżej, pogadaj z kolegami i przywódcą z palmami. I dalej żyj w swojej bajce.
I używaj tak dalej, polataj sobie lotką raz u raz tam,tylko uważaj bo przy tym skakaniu lotkami z tej prędkości sznureczek ze stringów nie tylko bardzo wpije sie w kuperek ale może zadziałać jak gilotyna i ciachnąć po cochones.
Pokaz klasy, brawo. Będę latał bo taką mam ochotę.
Coś Ci powiem, tak w tajemnicy. Od Kibola przybłędo to trzy ch.... w bok. Kibol jest znany i lubiany na Alfie.Kibol ma tu pewną renomę dobrego gracza, zawodnika który za sojusz i sojusznika idzie w ogień.I z tych Twoich screnów i słów bez szacunku dla rywala wiesz co wynika? Wiesz co widzą Grill PS Spart i cala masa innych , tych co znają Kibola? ?Widzą jedno , coś się stało coś się wydarzyło nagłego i niespodziewanego. Ale Ty tego tym swoim małym kaczym mózgiem nie ogarniesz.
Nie wnikam co Kibol jest. Stwierdziłem fakt i tyle, przeszkadza Ci to to mu może pomóż.
sam wiejesz z lotką , ciągle cofacie przed progiem, oponęci Wasi tez maja do tego prawo.
Jedyne walki jakie macie z tego tygodnia to te od nas w ataku. Wcześniej regularnie po nas lataliście a teraz nagle siedzicie cicho i nie ma Was. A tak bardzo prosiliście na forum o walki i chcieliście abyśmy się bronili. I kto tu jest tchórzem. Z resztą zapraszam do moich postów wyżej, zobacz co się z Wami dzieje i reakcji nagle 0. Nam na tych walkach nie zależy, my wam pokażemy miejsce w szeregu.
Kolejny update jutro bo się nazbierało