Posts by eseas

    Şahsen ben bir taraf değilim

    Kuyruk acın nereden o halde :))

    İşte şuan seni dost sanan arkadaşlarında tıpkı bir zamanlar sattığın ittifaklarda bulunan eski arkadaşların gibi düşünüyor. Enes bizle ölüme gelir asarız keseriz

    Düşünmekte de haklılar, beraber astık da kestik de. Ne onlar beni kullanmaya çalıştı ne ben onları.



    vay vay multılerını tarla ettıgımde sevkoya aglayan dolandırıcıya bakın hele hala coluk cocugun arkasından konusuyormusun lan çakal

    Git tarla gücündekilere paralarını öde önce tarlam casper. Ajitasyonla götürüyor musun gene paracıkları o yüzden mi hırsız dediğin adamlarla aynı ittifaktasın :))

    Sonuçta tüccarsın enes altı üstü ne olabilir ki

    10 lira fazla veren olursa hayallerini bile satarsın


    Hatırladığım kadarıyla bu meşhur büyük savaş başladığında delta gücündeydin. Savaşıyordun falan vs biraz sonra baktım ki satıvermişsin bulunduğun ittifağı.

    Şimdi X veya Y ittifağındasın. Diğerlerini sattığın gibi neden satmayasın :) 10 tl farkla satar gider ardına bile bakmazsın :) yeter ki değerini versinler.

    Hadi yaa ... Diğer oynadığım sv lerde 10 yıldır tarafım dostlarım aynıyken burada beni kullanmaya çalışanları kullanınca böyle mi oluyormuş bu işler:)


    Sen ve tarla gücündekiler gibi ederi parayla ölçülenleri satarım, dostlarım gibi ederi parayla ölçülemeyecek olanlara da elimden gelen desteği sunarım.


    Suçu kendinizde aramayı öğrenin sonra gelip burada zırvalayın.

    Sen ve senden kaç tane varsa yarım etmez seninle bir yarışa girmeme gerek yok yerin dibindeki avelle kendimi bir tutmam zamanını bekle yüreğin yeterse deli ittifağı olmadan gel adresim belli yerim belli bakalım kaç gün dayanabiliceksin görelim erkekliğini labunya seni

    Ne ağladın be mario :)) Kendi ittifağındakilere söven birine göre fazla adam(!)sın. Ederin olsaydı Zero gravity (0G) aytimi kurduğunuzda düştüğünüz hallere düşmezdiniz.


    Birilerine yamanmadığınız sürece o zamankinden farklı olmaz haliniz.


    Bizi başkalarıyla karıştırma, biz sv den gönderecez diye yola çıkıp 1 hafta geçmeden hesaplarını satanlara benzemeyiz :))

    Sen dua et şevkete, deli ocağına; sana sahip çıkmasalar gün yüzü göremezsin gün yüzü ama merak etme çok yakında her gece beni vuracaklar korkusuyla uyanacaksın.

    Sen kendi varlığınla bir edere sahip ol sonra gel hadi.


    O vakte kadar kenarda ağlamaya devam et.



    yahu enesı nıye konusuyorsunuz fıtratı bellı cinsi belli cibiliyetı belli

    Sen en son paralarınızı gönderecem diye ağlıyordun bazı abiciklerine... Sahi ne oldu o iş tarlam casper


    Retinax denemesi bedava ama dikkat et omegadaki gibi olmasın.

    Sana delta gücü içindeyken yazdığım herşey, pohpohlamak içindi zira zamanın yönetimi böyle istedi karşımıza gp satmayasın diye

    Siz beni kullanmaya çalıştınız ben de sizi. Sizin aklınız yetmedi ben sizi kullanıp kenara attım. O günden beri de ağlıyorsunuz, bu mesajın da bunun itirafı oluyor işte.

    Benim hesap sattığımı, satmayı teklif ettiğimi kaç para istediğimi kanıtlamazsan şerefim var diye gezme ortalıkta o hesap orda ömürlük kalacak sen ve senin gibiler yüzünden.

    Bunu sen de teklif ettiğin kişiler de biliyor, istediğin kadar inkar et umrumda değil.

    Delta gücü ile aramda olan herşey beni bağlar, şevket yada deliyle olanlarda. Ama sen benim anneme küfrettiğin günden beri seninle şahsi meselem var nerde olursan ol deli ocağı olsun kan olsun neresi olursa olsun seni vuracak veya vurmak istiyen her kişinin her zaman yanındayım. Sürekli küfür ettin küfür ettin diye ortada gezmen biraz komik senin anasına küfür etmediğin kişi kaldımı? belki şuan bulunduğun ittifaktan da çok kişinin arkasından anasına küfür etmişsindir.

    Şevketle olan seninle onu bağlar da Deliyle olan öyle değil, o yüzdendir ki seni casusluk yaptığın gruptan ben şutladım kimse de dönüp tek soru sormadı.


    Ben sen değilim ki yaptığımı ettiğimi inkar edeyim, sen de o diğer 2 maraba da anca birilerine yardakçı olursunuz, bir başınıza çöp kovasından farksızsınız.


    Ben geldim inaktife saldığın multini milyon milyon yağmaladım, hesabı açmak zorunda kaldın. Seni orada kesmeyişimin sebebini buradan yazmama gerek yok piyon :))


    Bu da son mesajım, kenarda ağlamaya devam et hadi.

    elta gücü içindeykende söyledim

    O zamanları yanlış hatırlıyorsun gö(.)ztepeli. Seni dışladıkları kovdukları zaman Enes abim bana gp verir beni korur diyordun :)) Hani şu gelen 1 depoyu adana istediğinde vermedikleri ve seni kaale almadıkları zamanlar:))



    sıkıştığınız zaman sizi ilk satacak adam odur nihayetinde adamın(!) işi bu satmak . :)

    Arkadaşım dediğim insanların grubundan laf taşımadım, ittifak arkadaşlarıma sövmedim, yapılan bölgedeki hesabı satmaya çalışıp 1 kişiye kızdığı için bölgeyi patates etmeye çalışanlardan olmadım ama beni kullanmaya çalışan herkesi işime geldiği gibi kullandım. Kendinizi çok zeki sanıyorsunuz da işte sadece sanıyla olmuyor bu işler.


    Hadi kenarda ağla sen.

    ben kimsenin arkasından gizliden vurma planları veya düşmanlık güden birisi değilim herşeyi aleni söylüyorum.

    Bu cümleyi bana kuruyorsan eğer, önce arkamdan plan yapan arkadaşlarına dönüp bak.


    O arkadaşlarından biri onun sayesinde delta sv sinde ekmek yediğimi söylemişti, konuyu açmasını açmazsa diğerlerine kurduğum cümleleri ona da kurduğumu varsaymasını söylemiştim. Belli ki o cümleleri kabullendi ki sesi çıkmadı.


    Şu havalarınızı da kendi sayfanızda atın veya kestik biçtik dediğiniz ittifağın sayfasında, burada değil.

    ben seni herada bitirmek istesem alırım ittifağımdakileri yanıma gelir vururumdum.Senin şehrini yaksaydım tüm ikariam gelir odun atardı

    Öyle bir kapasiten olsaydı deltada denerdin şansını veya şimdi denemek istersen gel dene bakalım kim odun atıyor kim ateşi söndürmeye geliyor görelim.

    Ama öyle gittiğiniz yerde bölgenizden yer kaptırınca tehdit edip, karşılık alınca biz savaşmaya gelmedik konusuna dönmesin olay :))



    Senin dediğin meselede ise herada ben yağmalamak istedim peşine bıraktık gittik ve kapandı

    Sen öyle istedin, hesapları nerede nickleri koordinatları neler vursam ne olur diye sordun destek göremedin, ben de böyle düşününce ne hikmetse onca insandan destek gördüm, burada zoruna giden kısım benim destek görmem mi senin gelirsen sen vurulursun diye cevap alman mı ?


    Fırsatın olsa demek ki bize de küfür edecektin

    Fırsat meselesi değil hak etme meselesi, mesela sen şu sayende ekmek yeme konusunu bi aç bakalım yoksa hak edeceksin ettiğini de alacaksın :)

    delta serverinde bizim sayemizde ekmek yiyen insanların

    Diye beni kast ediyorsan, sayende kısmını bir aç bakalım.


    Plan kısmına gelince de sen heraya gelip Enes'in hesapları vuracaz, destek verir misiniz, Enes'i korur musunuz diye sağa sola sorarsan plan yaparsan senin için de plan yapılınca mırın kırın etmeyeceksin.


    Senin planın ne kadar sesliyse karşıt plan da o kadar sesliydi, ne kadar sessizse o kadar da sessiz.

    Bana herayı bıraktıracaktınız güya, 1 hafta geçti geçmedi hesaplarınızı satıp niye kaçtınız? Oynayabilen ortada, oyunu bırakıyoruz diye yazıp küçücük bir sv ye kaçan belli.


    Elinizdeki tuzluklarla devam edin siz, ağlama işini de başka sayfalarda yapın.


    Bu arada en zayıf olduğum sv de değil de size hayal satanların sizi gazladığı sv ye geliyorsunuz onu da herkes biliyor. Diğer sv lerde nasıl şansınız yoksa burada da aynısınız.


    Bir an önce gelin de görelim hadi

    Oyunu bıraktık diye ajitasyon peşinde koşup kreona kaçanlar şimdi de buralarda ajitasyon peşindeler....



    Arkadaş adam beni aeneasa yada alphaya çağırmadı ki. Adamın planı programı belli. Muhittin kendi köşesinde biz bırakmışız. Ne alaka durup dururken başladı küfür etmeye gene ?


    Durup dururken küfür edip duruyor ama neden ?

    Size 2 kere yazdım biri Heradan kaçtığınız gündü diğeri de Şevketin kesin geleceklermiş dediği gündü ki ikisini de gizlemedim. İki seferde de yapacağımı söyledim herkese ama sizin olayınız küfür değil, olsaydı ilkinde gelseydiniz ya niye gelmediniz, ardınızı dayayacak ittifak mı yoktu :) Madem benim için geliyorsunuz e hadi benim ana sunucum Aeneas, gelin de göreyim ama yer mi :)


    Lafı çok uzatmaya gerek yok, siz sizi aşağılayanlara hizmet etmeye alışıksınız, elinizde tuzluk her yana koşmayı seversiniz. Bunu bilenler de suçu bana atacak şekilde sizi kışkırtmış belli ki, siz de elinize yapışmış tuzluğunuzla koştur koştur geldiniz.

    Bakalım bu sefer bizi sv'den gönderme hızınız ne olacak 1 haftada sv den kaçacak mısınız... Pardon pardon biz gönderebilecek misiniz :)


    Bu arada

    Adam bunca şeyi yaptıktan sonra birde karşıya general satmaya çalışıyor hahahahahaha. Hala aynı ya.

    Şunu da bir ispatlasana hadi