"Limanlarının serbest bırakılmasını" isteyen var.
(Şirkete "öneri" olarak bunu demek? )
"Limanlarının serbest bırakılmasını" isteyen var.
(Şirkete "öneri" olarak bunu demek? )
aslında belli bir puan ve katları olacak o puanlara ulaşanın x10 veya x20 ticaret gemisi alma hakkı olacak böyle bir uygulamada güzel olurdu
Yazdın mı bunu sisteme?
"Bana daha fazla ticaret gemisi." diyen var.
Niye "bana" yazmış acaba?
"Yeni bir savaş serverı açılsın." diyen var.
Şimdiki mesajda yazan ya bilerek "moor" yazmış ya da "more" yazacakken bunu yazmış.
Yani ya "Daha fazla ticaret gemisi" istiyor ya da "Ticaret gemilerinin demir atmasını" istiyor.
"Ambrosia kullanmadan daha fazla depolama kapasitesi olsun. Mesela daha yüksek depo seviyeleri olsun." diyen var.
Mesajdaki linki görmek için EN forumunuz kapalıysa açın.
"Gameforge'un güvenliğini arttırması ve çalınan hesapları olan kişilerin haklarını geri kazanmalarını sağlaması gerekir." diyen ve forumda açtığı konunun linkini yazan var.
Total Lack of Security by Gameforge (Gameforge Tarafından Toplam Güvenlik Eksikliği)
"Daha çok ticaret gemisi olsun." diyen var.
o varya bizle dalga geçiyor
hata bizde türkçeyi düzgün kullanmaya kullanmaya konuştuğumuz gibi yazdığımız için o napsin ceviremedi
Nasıl bir Türkçe ile yazdın ki?
"Yeni savaş birimleri istiyorum." diyen var.
(Bir harf eksik yazmış,uğraştırdı beni. )
konuştuğumuz konu ike alakalı bildirim yapayım dedim lakin ingilizce seviyem el vermedi
Translate bu işe ne diyor?
tamam yani bir klanlar mobil uygulaması gibi bir uygulama göremeyeceğiz belki fakat ogame de şuanda var olan tarayıcıdaki mobil modu sayesinde telefondan oynamak bayağı kolaylaştırılmış ikariamda da buna benzer tarayıcı üzerinden aktif edilebilecek mobilden bağlanınca daha rahat işlemleri yapabileceğimiz bir arayüz fena olmaz mı sizce de ? ikariamın genel bakışdaki harita çok büyük bu grafiklerden mobil versiyon için tamamen kurtulup sadece metinlerden oluşan bir arayüzle daha sade olarak oynayabiliriz diye düşünüyorum uygulamaya gerek yok aslında sadece tarayıcıda mobil cihazlar için iyileştirme yapılabilir diye düşünüyorum
Bunu sisteme yazmak istersen link ilk postta duruyor.
Bu forumda sistem varda bizmi gormedik?
Hani ilk postta yazıyor ya
Geri bildirimde bulunmak için stomt.com/ikariam adresine mesajlarınızı yazabilirsiniz.
diye?
yok yazmadım işin icinden cıkamazlar
herkeze 12 sehir taşıma hakkı vermek zorundalar öyle olursa çünkü şuan beta gibi serverlarda herkez kendi stratejisine göre sehirleri kurdu taşı vs
12 şehir taşıma hakkı ile öyle bir değişim gelirse BETA ya mükemmel olur
Sen bilirsin.
Hee suan yenı acılan sw de başladım gördüm ki mermer adalarında felan ÖRS gelmiş ama BETA serverinda böyle bir durum yok o eski serverlarada bu sistemi getirirlerse birazdaha canlanma olur gibi ve güzelde olur:D
Yazdın mı bunu sisteme?
74 , zengin zamanima denk gelmis. ozamanlar ambro belesti.
Tekrar zengin olman dileğiyle o zaman.
paraya kiyip bir gemi almisim. sonradan farkettim
İlk Fenike,74 Ambrosia mıydı?
Hayırlı olsun. İyi günlerde kullan.
yonetim sekli ile 195
+3 gemi veren yok ki?
+2 gemi veren Diktatörlük ve Oligarşi var. Başka yok.
arkadas listesinden 72 gemi alabilecek oyuncu oldugunu sanmiyorum. multi ile de zor
O zaman kaldı 194.
bencede bi ticaret gemileri artık 250 felan cıkma lazım
Fenike Ticaret Gemisi dışında diğer faktörlerle 266 oluyormuş zaten.