Geri Bildirim İçin Yeni Sistem

• o arkadaşlıkla gelen muhabbet ben bır ara ugrastım meail adresi ile davetten geliyor asagıdaki linkten gelmiyor .

diger bir şık davet ettigin oyuncular sürekli aktıf olmalı yagni hesaplar silinmemeli ki gelen gemi dursun :D

yagnı suanki ikariamda cok cooooook zor bir olay :D

Hee suan yenı acılan sw de başladım gördüm ki mermer adalarında felan ÖRS gelmiş ama BETA serverinda böyle bir durum yok o eski serverlarada bu sistemi getirirlerse birazdaha canlanma olur gibi ve güzelde olur:D

wSlmr6.png

“İbn-i Hâtır, Han-ı Kudret…”

• Hee suan yenı acılan sw de başladım gördüm ki mermer adalarında felan ÖRS gelmiş ama BETA serverinda böyle bir durum yok o eski serverlarada bu sistemi getirirlerse birazdaha canlanma olur gibi ve güzelde olur:D

Yazdın mı bunu sisteme?

Resim.png

• yok yazmadım işin icinden cıkamazlar :D herkeze 12 sehir taşıma hakkı vermek zorundalar öyle olursa çünkü şuan beta gibi serverlarda herkez kendi stratejisine göre sehirleri kurdu taşı vs

12 şehir taşıma hakkı ile öyle bir değişim gelirse BETA ya mükemmel olur :D

wSlmr6.png

“İbn-i Hâtır, Han-ı Kudret…”

• yok yazmadım işin icinden cıkamazlar :D herkeze 12 sehir taşıma hakkı vermek zorundalar öyle olursa çünkü şuan beta gibi serverlarda herkez kendi stratejisine göre sehirleri kurdu taşı vs

12 şehir taşıma hakkı ile öyle bir değişim gelirse BETA ya mükemmel olur :D

Sen bilirsin. :)

Resim.png

• 46- Mobil uygulamasında geliştirme isteyen birine cevap yazmışlar. (Gameforge bir süre önce tamamen mobil pazardan çekildi. Ne yazık ki bu, uygulamanın daha da geliştirilmeyeceği anlamına geliyor.)

tamam yani bir klanlar mobil uygulaması gibi bir uygulama göremeyeceğiz belki fakat ogame de şuanda var olan tarayıcıdaki mobil modu sayesinde telefondan oynamak bayağı kolaylaştırılmış ikariamda da buna benzer tarayıcı üzerinden aktif edilebilecek mobilden bağlanınca daha rahat işlemleri yapabileceğimiz bir arayüz fena olmaz mı sizce de ? ikariamın genel bakışdaki harita çok büyük bu grafiklerden mobil versiyon için tamamen kurtulup sadece metinlerden oluşan bir arayüzle daha sade olarak oynayabiliriz diye düşünüyorum uygulamaya gerek yok aslında sadece tarayıcıda mobil cihazlar için iyileştirme yapılabilir diye düşünüyorum

• tamam yani bir klanlar mobil uygulaması gibi bir uygulama göremeyeceğiz belki fakat ogame de şuanda var olan tarayıcıdaki mobil modu sayesinde telefondan oynamak bayağı kolaylaştırılmış ikariamda da buna benzer tarayıcı üzerinden aktif edilebilecek mobilden bağlanınca daha rahat işlemleri yapabileceğimiz bir arayüz fena olmaz mı sizce de ? ikariamın genel bakışdaki harita çok büyük bu grafiklerden mobil versiyon için tamamen kurtulup sadece metinlerden oluşan bir arayüzle daha sade olarak oynayabiliriz diye düşünüyorum uygulamaya gerek yok aslında sadece tarayıcıda mobil cihazlar için iyileştirme yapılabilir diye düşünüyorum

Bunu sisteme yazmak istersen link ilk postta duruyor.

Resim.png