Posts by Supr3mo

Böyle bir durum tam bir saçmalık! Fark ettim ki burada sadece belirli oyuncular istediklerini yapabiliyor ve görünen o ki desteğimiz de pek iyi değil. Kim böyle bir şey görmüş? Oyuncular, generallerin hatalarını suistimal ederek ve küçük hesaplardan faydalanarak altın transfer ediyor. Bunu ilk 100'deki hesaplardan değil, ilk 10'daki oyuncuların kabul edilemez şeyler yapmasından bahsediyorum. İşte bu yüzden Ikariam şu anki durumda ve maalesef böyle devam edecek. Bu mafya var olduğu sürece oynamak imkansız hale geliyor çünkü küçük bir grubun parçası değilseniz sürekli izleniyorsunuz. Bu sunucular gerçekten üzücü!

Jogaram fusão do nada sem mais nem menos, não houve 1 comunicado sobre isso só temos que seguir e abaixar a cabeça? Antigamente as ideia para fusão eram coisas boas, hoje vejo que são uma porcaria, melhorem esses bônus ou não mexam nós servidores com menos de 1 - 2 anos..

Herkese merhaba, barbar köyünde dünden bugüne, onların filosuna saldırıp tekne formasyonu kazandığınız uğursuz bir böcek fark ettim ve sanırım birileri bu hatadan yararlanıp 1 milyar gemiyi ticari olmayan bir hesapta suistimal etti.

PannaCotta

ignorem as lanchas...

sono bateu no dia rsrs

os 3 Pateta kkkk s2

Giganti enferrujado em ação ou decepçao???

O milagre de Troyano_[T_T] 'Colosso' está ativo. (29.01.2023 6:05:19)

O milagre de Troyano_[T_T] 'Colosso' está ativo. (29.01.2023 6:05:19)

O milagre de Godizil[T_T] 'Colosso' está ativo. (28.01.2023 6:26:16)

Teve mais kkkkkkkkkkkk

e apanha no atk .-.

Apanha na defesa

SURRA