Posts by Lorovus

  Üdv néktek!


  Minden a legnagyobb rendben van, ugye? :P


  Elismer√©sem nektek, √©s egyben sajn√°lom hogy az √∂sszevon√°s ennyi hib√°val √©s √©rthetetlen fordulattal j√°rt! Szerintem a t√∂bbs√©g r√°j√∂tt hogy ez bizony egy elhamarkodott l√©p√©s volt a Gameforge-t√≥l. Az √∂sszevon√°s, annak technikai mŇĪk√∂d√©se √©s hogy mely szerverek szŇĪnnek meg, hova lehet k√∂lt√∂zni √©s b√≥nuszk√©nt hogy minden ikariam szerver, minden orsz√°g √∂sszevon√°sa egyszerre t√∂rt√©nik. Csak rem√©lni merem hogy tanulnak a hib√°ikb√≥l.


  Term√©szetesen v√©gig figyeltem a visszajelz√©seiteket itt is √©s a csapat visszajelz√©seit is √©s azoknak megfelelŇĎen tov√°bb√≠tottam a javaslatokat a Gameforge-nak. Hogy abb√≥l mi val√≥sult meg √©s mi nem, az m√°r m√°s k√©rd√©s. Sajnos vannak hi√°nyoss√°gok amiket el kell fogadnunk. A hib√°k pedig mindenkit meglepet√©sk√©nt √©rtek √©s a sietŇĎs √ľtemez√©s miatt nagy volt a fejetlens√©g √©s t√ļl sok√°ig tartott a jav√≠t√°s is. Kicsiny csapatunk szerintem el√©g j√≥l helyt√°llt √©s v√°laszolt a panaszokra, seg√≠ts√©gk√©r√©sekre. Mivel a hib√°k v√°ratlanul j√∂ttek, azonnal mi sem tudtuk a v√°laszt mindenre, de elŇĎbb-ut√≥bb lecsurogtak az info-cs√∂ppek √©s √≠gy megvoltak a v√°laszok is.


  Annak ellen√©re hogy ritk√°n √≠rok a f√≥rumra, napi szinten olvasom a hozz√°sz√≥l√°sokat. A t√°j√©koztat√°s amit a csapat kap a Gameforge-t√≥l egyen√©rt√©kŇĪ azzal amit √©n kapok, √©s ez√©rt teljes m√©rt√©kben megb√≠zom abban hogy megfelelŇĎen tudnak v√°laszolni a k√©rd√©sekre √©s visszajelz√©sekre. Illetve ha van valami ami k√©rd√©ses maradna, egyeztetni tudnak velem √©s a Gameforge-dzsal hogy meglegyen a keresett v√°lasz. Ugyanakkor az ig√©nyt arra hogy √©n is √≠rjak n√©ha valamit, meg√©rtem, de elhihetitek hogy a legt√∂bb amit √≠rhatok az csak a lelkes√≠tŇĎ √©s b√≠ztat√≥ szavak, amellett hogy a csapat t√∂bbi tagja v√°laszol a k√©rd√©sekre, hiszen ŇĎk nagyon j√≥l √©s hamarabb v√°laszt adnak a probl√©m√°kra.


  Aki √ļgy gondolja hogy j√°rna valami b√≥nusz a j√°t√©kosoknak az √∂sszevon√°s ut√°n avagy legk√©sŇĎbb az ut√°n hogy helyre√°llt minden, szerintem igaza van. Sokaknak heteken √°t haszn√°lhatatlan volt a j√°t√©k √©s ez nincs rendj√©n. √Čn is √©s a csapat is k√©rni fogjuk a "kompenz√°l√°st" ezek√©rt a kellemetlens√©gek√©rt. Hogy mit kapunk, ha egy√°ltal√°n kapunk valamit azon k√≠v√ľl amirŇĎl eddig tudunk, azt nem tudom √©s a d√∂nt√©s nem az eny√©m.


  Mindenesetre rem√©lj√ľk hogy az √∂sszevon√°s mostm√°r lezajlik √ļjabb v√°ratlan hib√°k n√©lk√ľl √©s mindenki megtal√°lja a hely√©t a c√©lszervereken!


  B√©k√©s √©s kellemes √ľnnepeket k√≠v√°nok nektek!

  Kedves Játékosok!  Tervezt√ľnk ind√≠tani egy b√≥nusz eventet, ami december 24 √©s 26 k√∂z√∂tt futott volna a c√©lszervereken, az √ļj szerveren √©s a h√°bor√ļs szerveren (Alpha, Beta, Gamma, Pan √©s Ares), de sajnos ez az event egy v√°ratlan szerverhib√°t okozott √©s emiatt vissza lett vonva. Sajn√°ljuk, ha ez kellemetlens√©get okozott!


  Annyit viszont siker√ľlt megoldani hogy mindenki kapjon 3 napnyi premium st√°tuszt.  Kellemes Ünnepeket kíván az Ikariam Csapata

  Kedves játékosok!  A holnapi napon (december 16.) d√©lelŇĎtt 10:00 k√∂r√ľlre tervezt√ľnk egy friss√≠t√©st ami az al√°bbi hib√°kat hivatott kijav√≠tani.

  1. Lehets√©ges √°tk√∂lt√∂zni temetŇĎ szerverrŇĎl akt√≠v szerverre √ļgy is hogy top 50-be ker√ľlj√∂n a j√°t√©kos. Ez a friss√≠t√©s ut√°n nem lesz lehets√©ges.
  2. Sz√©tsz√©ledt kereskedŇĎhaj√≥k nem t√©rtek vissza. Ez a friss√≠t√©s ut√°n helyre√°ll, azaz a jelenleg sz√©tsz√©ledt haj√≥k vissza fognak t√©rni.
  3. Flotta √©s csapat manŇĎverekben volt k√©s√©s ami p√°r m√°sodperctŇĎl p√°r percig is tarthatott. Ez is jav√≠tva lesz.

  Mivel a jav√≠tott funkci√≥knak is idŇĎbe telik "megjavulniuk" amiatt ahogy azok mŇĪk√∂dnek (periodikusan fut√≥ folyamatok) legal√°bb d√©ltu√°n 3-ig is tarthat am√≠g minden akt√≠v szerver friss√≠tve lesz.


  Az 1-es hib√°r√≥l m√©g annyit: ezeket a j√°t√©kosokat egyenk√©nt fogjuk visszair√°ny√≠tani a temetŇĎ szerverre, miut√°n a friss√≠t√©s beker√ľlt a j√°t√©kba.  Ikariam Csapat

  Kedves játékosok!  A tegnapi napon csöpögött még némi információ:


  1. H√°bor√ļs szerver √∂sszevon√°s

  Mivel a h√°bor√ļs szerverek speci√°lisak √©s eddig t√∂bb probl√©m√°ba is belefutottunk az √∂sszevon√°s sor√°n, √°tgondoltuk a t√∂rt√©nteket √©s √ļgy d√∂nt√∂tt√ľnk hogy elhalasztjuk a h√°bor√ļs szerverek √∂sszevon√°s√°t az √ľnnepek ut√°nra. R√°j√∂tt√ľnk hogy vannak m√©g dolgok amiket meg kell oldanunk mielŇĎtt elind√≠tan√°nk az √∂sszevon√°st ezeknek a szervereknek, p√©ld√°ul hogy el√©g hely legyen a c√©lszerveren. Nomeg jobb ha nem csin√°lunk ann√°l nagyobb bajt az √ľnnepek idej√©re mint amit eddig csin√°ltunk. Tov√°bbi inform√°ci√≥ a h√°bor√ļs szerverek √∂sszevon√°s√°r√≥l janu√°r elej√©n v√°rhat√≥.


  2. TemetŇĎ szerverbŇĎl √ļj szerverekre k√∂lt√∂zŇĎ j√°t√©kosok, akik top 50-be ker√ľlnek

  Val√≥ban, nek√ľnk is feltŇĪnt hogy ez megt√∂rt√©nt √©s nem, ennek nem lett volna szabad megt√∂rt√©nnie. Pr√≥b√°ljuk kider√≠teni hogy hol a hiba √©s ezek a j√°t√©kosok vissza lesznek ir√°ny√≠tva a temetŇĎ szerverre. Sajn√°ljuk ha ez kellemetlens√©get okozott!


  3. EltŇĪnt kereskedŇĎhaj√≥k

  ErrŇĎl a hib√°r√≥l is tudunk √©s m√°r dolgozunk rajta. Sajnos m√©g nincs r√° jav√≠t√°sunk.


  4. K√©s√©s a flotta √©s csapat manŇĎverekben

  ErrŇĎl a hib√°r√≥l is tudunk √©s pr√≥b√°ljuk kider√≠teni hogy mi√©rt t√∂rt√©nik. Amint van jav√≠t√°sunk r√°, sz√≥lunk r√≥la.  Ikariam Csapat

  Kedves játékosok!  Az √∂sszevon√°si folyamat √ļjra mŇĪk√∂dŇĎk√©pes minden k√∂z√∂ss√©gben, teh√°t azok akik m√©g nem k√∂lt√∂ztek √°t, mostm√°r megtehetik. Az eddig elk√©sz√ľlt friss√≠t√©sekkel a fenti hib√°k mostm√°r nem k√©ne hogy elŇĎj√∂jjenek.


  Tov√°bb√° az √∂sszevon√°si idŇĎszakot lez√°r√≥ d√°tumok is v√°ltoztak.

  Annak √©rdek√©ben hogy elker√ľlj√ľk a "sok dolog t√∂rt√©nik egyszerre" probl√©m√°t, a lez√°r√°si d√°tumokat sz√©tszedt√ľk az al√°bbiak szerint.

  • 03.01.2022 08:00 -> AE, BG, BR
  • 04.01.2022 08:00 -> CZ, DE, EN
  • 05.01.2022 08:00 -> ES, FR, GR
  • 06.01.2022 08:00 -> HU, IL, IT, PL, RO
  • 07.01.2022 08:00 -> RU, TR, US

  Azok a k√∂z√∂ss√©gek amik nincsenek a list√°n, olyan k√∂z√∂ss√©gek amik megszŇĪnnek, mert √∂ssze lesznek vonva m√°s k√∂z√∂ss√©gekkel.


  A h√°bor√ļs szerverek √∂sszevon√°s√°t illetŇĎen, legal√°bb holnapig m√©g szemmel tartjuk az esem√©nyeket, hogy minden rendben folyik-e. Ha √ļjabb probl√©m√°k nem jelentkeznek, akkor meghat√°rozunk d√°tumokat a h√°bor√ļs szervereknek.  Ikariam Csapat

  Kedves játékosok!  Egy kicsit számoltunk és megosztunk veletek információt a háttérfolyamatról.

  K√∂r√ľl-bel√ľl 84000 j√°t√©kos fi√≥kot kell kijav√≠tani a friss√≠t√©ssel. Minden egyes fi√≥k jav√≠t√°sa nagyj√°b√≥l 2 m√°sodpercig tart, teh√°t ez a friss√≠t√©s megk√∂zel√≠tŇĎleg 46.7 √≥r√°t vesz ig√©nybe.


  Ezen folyamat k√∂zben nem l√°tjuk √©rtelm√©t folytatni az √∂sszevon√°st, mert minden elind√≠tott k√∂lt√∂z√©s ennek a folyamatnak a v√©g√©re ker√ľlne √©s nem t√∂rt√©nne meg azonnal. Ez√©rt jelenleg a k√∂vetkezŇĎ a helyzet.

  • ha m√©g nem √©rhetŇĎ el a j√°t√©kos fi√≥kod a lobbyban, akkor 46.7 √≥r√°n bel√ľl meg kell hogy jelenjen elŇĎbb-ut√≥bb
  • sajnos nem tudjuk megmondani pontosan hogy mikor lesz el√©rhetŇĎ a j√°t√©kos fi√≥kod a fent jelzett idŇĎn bel√ľl
  • ha a j√°t√©kos fi√≥kod ezut√°n sem jelenik meg a lobbyban, akkor azt k√©rj√ľk jelezd a supporton
  • a tegnap felsorolt probl√©m√°k meg kell hogy old√≥djanak a fent jelzett idŇĎszak ut√°n

  Amíg ez a folyamat nem ér véget, az összevonást nem folytatjuk. Ez azt is jelenti hogy átköltözésnél továbbra is "szerverhiba" visszajelzést mutat a játék.


  Valamint a h√°bor√ļs szerverek √∂sszevon√°sa is v√°rat mag√°ra am√≠g ezek a probl√©m√°k nem old√≥dnak meg.


  K√∂sz√∂nj√ľk t√ľrelemeteket √©s meg√©rt√©seteket!  Ikariam Csapat

  Kedves játékosok!  Van egy √ļj verzi√≥ k√©sz√ľlŇĎben ami rem√©nyeink szerint kijav√≠t p√°r nagyobb hib√°t.

  Ezek a k√∂vetkezŇĎk.


  • k√©retlen 7 napos vak√°ci√≥ az √°tk√∂lt√∂z√©s ut√°n amit nem lehet kikapcsolni
  • √°tk√∂lt√∂z√©s nem lehets√©ges verzi√≥ k√ľl√∂nbs√©g miatt
  • j√°t√©kos fi√≥kok nincsenek linkelve √°tk√∂lt√∂z√©s ut√°n a lobby-hoz
  • √°tk√∂lt√∂z√©s nem lehets√©ges "egyezŇĎ sz√∂vets√©g n√©v" miatt

  Tudjuk hogy vannak m√°s probl√©m√°k is, de ezek azok amiket mihamarabb szerett√ľnk volna orvosolni. Sajnos ez tov√°bb tartott mint gondoltuk.


  Az √ļj verzi√≥ terv szerint holnap d√©lelŇĎtt 10 k√∂r√ľl lesz bevezetve. Figyelni fogunk hogy az akt√≠v szerverek j√≥l mŇĪk√∂dnek-e a friss√≠t√©s ut√°n. Ez azt is jelenti, hogy a friss√≠t√©s ut√°n az √∂sszevon√°s folytat√≥dik.

  Amint biztosak vagyunk benne hogy a jav√≠t√°sok j√≥k √©s a fenti probl√©m√°k megold√≥dtak, megl√°tjuk hogy a h√°bor√ļs szerverek √∂sszevon√°s√°t mikor ind√≠tsuk.

  K√∂sz√∂nj√ľk t√ľrelemeteket √©s meg√©rt√©seteket!  Ikariam Csapat

  Kedves játékosok!  Sajnos még mindig a hibajavításon dolgozunk és a megoldás még várat magára.


  K√∂zben a support rendszeren bek√ľld√∂tt probl√©m√°kkal egyenk√©nt is foglalkozunk.


  Van sz√°motokra egy kis inform√°ci√≥ a vil√°gok √ľnnep√©rŇĎl. A 18 napos idŇĎszak az √∂sszevon√°s v√©g√©tŇĎl indul. Jelenleg az √∂sszevon√°s v√©ge december 16. 12:00. A jelenlegi helyzet miatt ez a d√°tum v√°rhat√≥an v√°ltozni fog. Amint megtudjuk hogy mi az √ļj d√°tum, azt k√∂z√∂lj√ľk velete.

  Tov√°bb√° szeretn√©nk egy apr√≥s√°ggal jav√≠tani a rossz hangulatot amik a hib√°k okoztak sz√°motokra. A meg√©rt√©setek√©rt √©s t√ľrelmetek√©rt, h√°l√°nk jel√©√ľl a mai napon hozz√°adunk mindenki lelt√°r√°hoz egy t√°rgyat ami 10 napig tart√≥ pr√©mium accountnak felel meg. Mint minden t√°rggyal ami a lelt√°rban van, ezt is akkor tudod aktiv√°lni, amikor j√≥nak l√°tod.

  Tudjuk hogy ez jelenleg nem ér sokat azoknak akik nem tudnak belépni. Ezen jelenleg is dolgozunk.


  M√©gegyszer k√∂sz√∂nj√ľk a t√ľrelmeteket √©s sajn√°ljuk hogy az √∂sszevon√°ssal kapott hib√°k kellemetlens√©get okoztak.  Ikariam Csapat

  Kedves játékosok!  A mai napon d√©lut√°n 3 k√∂r√ľl egy r√∂vid karbantart√°s sor√°n egy olyan friss√≠t√©s ker√ľlt be a j√°t√©kba ami kikapcsolta az √∂sszevon√°st annak √©rdek√©ben hogy megg√°toljuk tov√°bbi probl√©m√°s esetek l√©trej√∂tt√©t. √ögy gondoljuk hogy ez sz√ľks√©ges l√©p√©s, mivel m√©g most is dolgozunk azon, hogy kijav√≠tsuk az eddig elŇĎfordult hib√°kat.

  A friss√≠t√©s ut√°n ha megpr√≥b√°ltok √°tk√∂lt√∂zni m√°sik szerverre az √∂sszevon√°s keret√©ben, akkor a j√°t√©k csak annyit fog jelezni hogy "szerverhiba" √©s az √°tk√∂lt√∂z√©s nem t√∂rt√©nik meg. Ez azt is jelenti hogy premium funkci√≥val √°tk√∂lt√∂z√©s egyik szerverrŇĎl a m√°sikra sem lehets√©ges jelenleg.


  Az eddig tapasztalt hib√°k kijav√≠t√°s√°n tov√°bbra is dolgozunk √©s √©rtes√≠teni fogunk titeket a tov√°bbi l√©p√©sekrŇĎl.


  Az eddig okozott kellemetlens√©g√©rt eln√©z√©seteket k√©rj√ľk.  Ikariam Csapat

  Kedves játékosok!  Mint azt ahogy m√°r n√©h√°nyan l√°thatt√°tok, az eddigi probl√©m√°kra egyelŇĎre nincs jav√≠t√°sunk.

  Az utóbbi napokban három teszt verzió is volt, melyek reményeink szerint javították volna a lobby-hoz csatolás hiányát, de sajnos egyik sem oldotta meg ezt a hibát.


  Amit ez jelent sz√°motokra:

  • az √°tk√∂lt√∂ztetett j√°t√©kos fi√≥k sajnos nem fog megjelenni a lobby-ban
   • ha ezzel a probl√©m√°val tal√°lkozol, kattints a fent megjelenŇĎ k√©k s√°vra √©s k√∂vesd az utas√≠t√°sokat
   • ha az e-mail m√©g egy √≥ra m√ļlva sem √©rkezik meg: sajn√°ljuk, erre jelenleg nincs megold√°sunk
  • ha minden rendben megy, az √°tk√∂lt√∂ztetett j√°t√©kos fi√≥kot l√°tni fogod √©s azt vak√°ci√≥ m√≥dban tal√°lod majd
   • a k√©retlen vak√°ci√≥t minden √≥r√°ban xx:05-kor automatikusan megszŇĪnteti a j√°t√©k


  Rem√©lj√ľk hogy h√©tfŇĎn jobb h√≠reket hozhatunk nektek.


  A kellemetlens√©g√©rt eln√©z√©seteket √©s t√ľrelmeteket k√©rj√ľk! K√∂sz√∂nj√ľk!  Ikariam Csapat

  Kedves játékosok!  Sajnos a k√∂telezŇĎ vak√°ci√≥ probl√©m√°ra m√©g mind√≠g nincs v√©gleges megold√°sunk.

  Viszont be√°ll√≠tottunk egy szkriptet, mely minden √≥r√°ban ~xx:05-kor kivesz minden √°tk√∂lt√∂z√∂tt j√°t√©kost ebbŇĎl a vak√°ci√≥b√≥l.

  Ez azt jelenti hogy a k√©retlen, k√∂telezŇĎ vak√°ci√≥k minden √≥r√°ban egyszer le lesznek v√©ve. Amint van jobb h√≠r√ľnk is, azt megosztjuk veletek.


  K√∂sz√∂nj√ľk t√ľrelmeteket √©s meg√©rt√©seteket!  Ikariam Csapat

  Kedves játékosok!  A G√∂r√∂g pantheon √°ld√°s√°val tal√°n megtal√°ltuk a k√∂telezŇĎ vak√°ci√≥ m√≥dot okoz√≥ hib√°t.

  K√∂r√ľl-bel√ľl 20 perc m√ļlva lefuttatunk egy friss√≠t√©st ami rem√©lhetŇĎleg megszŇĪnteti a vak√°ci√≥t azokon akik az √∂sszevon√°s sor√°n eddig √°tk√∂lt√∂ztek c√©l-szerverekre.


  Az hogy megg√°toljuk a tov√°bbi elŇĎfordul√°s√°t ennek a hib√°nak, m√©g tov√°bbi jav√≠t√°st ig√©nyel.  Ikariam Csapat

  Kedves játékosok!


  Mint arr√≥l m√°r tal√°n n√©h√°nyan √©rtes√ľltetek, a h√°bor√ļs szerverek √∂sszevon√°sa sajnos el lett halasztva, az eddig felmer√ľlt probl√©m√°k kijav√≠t√°s√°ig.

  A tov√°bbi fejlem√©nyekrŇĎl t√°j√©koztatunk titeket, amint lesz amirŇĎl t√°j√©koztathatunk titeket.


  A kellemetlens√©g√©rt eln√©z√©seteket √©s meg√©rt√©seteket k√©rj√ľk!  Ikariam Csapat

  Kedves játékosok!  K√∂sz√∂nj√ľk a visszajelz√©seiteket √©s k√©rj√ľk hogy legyetek t√ľrelemmel am√≠g a felmer√ľlt v√°ratlan technikai probl√©m√°kat megvizsg√°ljuk √©s kezelj√ľk! K√∂sz√∂nj√ľk meg√©rt√©seteket!


  K√©r√ľnk titeket hogy ne ijedjetek meg, nem lett letiltva a j√°t√©kos fi√≥kotok. A k√∂lt√∂z√©s elŇĎtti, r√©gi j√°t√©kos fi√≥k igen, de az m√°r haszn√°laton k√≠v√ľl van a k√∂lt√∂z√©s miatt. K√∂vess√©tek a k√©k jelz√©sben megjelenŇĎ √ļtmutat√°st hogy hozz√°f√©rhessetek az √°tk√∂lt√∂ztetett j√°t√©kos fi√≥khoz!


  A jelenleg ki-nem-kapcsolható vakáció problémájának megoldásán már dolgozunk.  Ikariam Csapat

  Kedves játékosok!  V√°ratlan technikai probl√©m√°k miatt az √∂sszevon√°s azoknak a k√∂z√∂ss√©geknek akik a BG (Bulg√°ria) k√∂z√∂ss√©gbe lesznek √∂sszevonva, illetve minden h√°bor√ļs (war) szervereknek 14:00-kor kezdŇĎdik, nem 12:00-kor. Ez a t√∂bbi k√∂z√∂ss√©g norm√°l szervereire nem vonatkozik. Ez csak a BG, RS, SI, SK, YU k√∂z√∂ss√©gek szervereire √©s a h√°bor√ļs szerverekre vonatkozik.  Ikariam Csapat

  Kedves Játékosok!


  A Magyar Ikariam csapata bŇĎv√ľlt az ut√≥bbi p√°r h√©tben t√∂bb r√©gi √©s n√©h√°ny √ļj taggal. Nekik k√∂sz√∂nhetŇĎen a k√©r√©seitek √©s panaszaitok t√∂bb figyelmet kaphatnak a tov√°bbiakban.


  A jelenlegi csapatot és feladataikat itt olvashatjátok.

  Kedves Játékosok!  J√ļnius 9-√©n (szerd√°n) √ļj szerver ny√≠lik: Lips. A szerver az al√°bbi b√≥nuszokkal fog futni.

  • 33%-kal gyorsabb kereskedŇĎ haj√≥k
  • 50%-kal nagyobb krist√°ly termel√©s
  • 50%-kal nagyobb bor termel√©s


  Mindenkinek sikeres kezdést kívánunk!  Ikariam Csapat

  Kedves Játékosok!


  Sajnos a probl√©ma ism√©t elŇĎj√∂tt. K√©rj√ľk hogy haszn√°ljatok m√°s fizet√©si m√≥dot am√≠g a probl√©ma fenn√°ll. A kellemetlens√©g√©rt eln√©z√©seteket k√©rj√ľk.


  GF Payment Csapat

  Kedves Játékosok,


  Szab√°lyoz√°si probl√©m√°k miatt Magyarorsz√°gon, az SMS rendel√©si folyamatokat jelenleg nem tudjuk feldolgozni. A probl√©ma megold√°s√°n m√°r dolgozunk a szolg√°ltat√≥inkkal √©s k√©rj√ľk hogy haszn√°ljatok m√°s fizet√©si m√≥dokat ez idŇĎ alatt. Az okozott kellemetlens√©g√©rt eln√©z√©seteket √©s meg√©rt√©seteket k√©rj√ľk.


  T√°j√©koztatunk titeket, amint az SMS rendel√©s √ļjra mŇĪk√∂dik.


  GF Payment Csapat

  A OneBip hib√°s mŇĪk√∂d√©se egy ismert probl√©ma, de sajnos most a kijav√≠t√°sa v√°rat mag√°ra. Ennek a szolg√°ltat√°snak a mŇĪk√∂d√©se nem csak tŇĎl√ľnk f√ľgg. Addig is javaslom hogy haszn√°lj m√°s m√≥dot az ambr√≥zia rendel√©sre.


  A korábbi panaszodról kérlek hogy a support jegyben válaszolj!


  K√∂sz√∂n√∂m hogy √≠rt√°l √©s neked is kellemes √ľnnepeket k√≠v√°nok! :)