Posts by Lorovus

  A OneBip hibás működése egy ismert probléma, de sajnos most a kijavítása várat magára. Ennek a szolgáltatásnak a működése nem csak tőlünk függ. Addig is javaslom hogy használj más módot az ambrózia rendelésre.


  A korábbi panaszodról kérlek hogy a support jegyben válaszolj!


  Köszönöm hogy írtál és neked is kellemes ünnepeket kívánok! :)

  Szerver összevonásra van igény és ezt mi is tudjuk, de nem "csak" tőlünk függ hogy ez mikor fog megtörténni.

  2020-09-22_IK_Announcement_Spartans_Login_Popup_441x106.jpg


  Kedves Játékosok!


  Régen jártak már itt, de most visszatértek – ez őrület! Őrület? Ez itt Spárta!

  A spártaiak visszatértek Ikariamba, hogy bátor támogatásukat felajánlják hadseregeteknek. Megvásárolhatjátok őket a boltban 300-as vagy 1000-es Spártai csoportokban.


  Jó szórakozást, kellemes kikapcsolódást kívánunk ezen büszke harcosokkal!

  Az Ikariam Csapat

  Kedves Játékosok!


  A holnapi napon (Október 21.) délelőtt 10 és 11 között hálózati karbantartás lesz. Egy rövid időre lehet hogy a játék nem lesz elérhető ebben az időszakban.


  Ikariam Csapat

  VÉDD MEG KARAKTEREID ÉS EREDMÉNYEID AZ ÚJ GAMEFORGE AUTHENTICATOR APPAL

  Az új alkalmazással a Gameforge fiókod védettebb lesz, bármi extra költség nélkül. A kétlépcsős hitelesítésnek köszönhetően a kedvenc játékaidban elért tárgyaid és pontjaid biztonságban maradnak.


  Elérhető Androidon és iOS-en!

  Android: https://play.google.com/store/…d=com.gameforge.mobileapp

  IOS: https://apps.apple.com/app/gameforge/id1504250828


  ELSŐ A BIZTONSÁG! NÉZD MEG HOGY MIÉRT IS JÓ A GAMEFORGE AUTHENTICATOR:

  Összeállítottunk nektek egy rövid szórakoztató videót ami segít megérteni hogy mire is jó az app.


  EGYSZERŰ ÉS BIZTONSÁGOS

  Az app használata könnyebb mint bármely tutorial valaha! Felügyelhetsz minden belépési kísérletet az összekapcsolt eszközeiden. A generált biztonsági kóddal csak te férhetsz hozzá a felhasználói fiókodhoz.


  Megtalálsz minden információt a FAQ-ban:

  https://gameforge.com/support/authenticator.

  A GAMEFORGE AUTHENTICATOR APP

  Az alkalmazással biztonságban tudhatod fiókod. Csak töltsd le és kezdj játszani!

  Kedves Játékosok!


  Sajnos a barbárokkal való csatározás jelenleg hibásan működik és olyan esetekhez vezethet ahol a csapatok egy 17 éves utazásra indulnak.


  Olyan esetekben ahol a csapatok nem térnek vissza automatikusan 24 órán belül, lehetőség van a csapatok és nyersanyag visszatérítésre (amit a csatából nyert volna a játékos) maximum két alkalommal játékosonként. Megkérünk titeket hogy ne indítsatok támadást a barbárokkal szemben amíg ez a hiba nincs kijavítva.


  A hibát már jelentettük és reméljük hogy hamarosan javíásra kerül.


  A megértéseteket köszönjük!


  Ikariam Csapat

  Kedves Játékosok!


  A mai napon 11:00--től egy előre nem tervezett karbantartás miatt a következő játék szerverek nem lesznek elérhetők körül-belül 30-60 percen át.

  Lambda, Ypsilon, Phi


  Ikariam Csapat

  Kedves Játékosok!


  Jelenleg a támogatói rendszer (support) karbantartás alatt van ami tervek szerint pár óráig tart.

  Ebben az időszakban nem lehetséges jegyet nyitni a támogatói rendszerben.


  Ikariam Csapat

  Kedves Játékosok!


  2019.12.04-én 10 és 14 óra között új szerver érkezik hozzánk, melynek a neve Eirene (30) lesz.

  Az új szerver a következő speciális beállításokkal fog rendelkezni:

  • 50%-kal gyorsabb kereskedelmi hajók
  • 50%-kal több kéntermelés
  • 50%-kal gyorsabb seregképzés


  Sikeres kezdést kívánunk mindenkinek!

  Ikariam Csapat

  Remélem nem gondoljátok úgy hogy a játék szabályai érvényét vesztették mert a lobby frissítés óta nem kell minden belépésnél elfogadni azt. :D Számomra ez egy kicsit vicces elképzelés. Már akkor az volt amikor először hallottam róla.


  Gondolom az is lejátszott történet hogy a Felhasználási Feltételekbe bele van foglalva hogy a játéknak lehetnek külön szabályai, és hogy a Felhasználási Feltételeket nyilván elfogadta a játékos amikor regisztrált vagy belépett. A szabályok pedig fel vannak tüntetve a fórumon ami a játékhoz tartozó kommunikációs felület. Szerintem is sajnálatos hogy a játékban elérhető link a szabályokhoz nem a szabályokhoz vezet és az is elég szomorú hogy ezt még nem javították ki, de mi igyekszünk ezt a problémát a figyelmükbe ajánlani elég gyakran.


  Egyébként az angol (brit) szerverekhez van egy külön kiegészítés a nem-angol nyelvekre vonatkozóan, ami elég jó mozgásteret ad a nem-angolul beszélőknek. Ha valaki azt nem tartja be, hát vállalja a következményeit. Ezeken túl, ha valaki még vitatkozni szeretne erről, nem vagyok jogász, tehát nem kívánok azon a téren érvelni ezügyben. Az én olvasatomban a játék szabályai továbbra is érvényesek. Minden ország szabályai az adott ország játék szervereire. Számomra így logikus.

  Kedves Játékosok!


  Az EU-ban és az EFTA-országokban (Izland, Norvégia, Liechtenstein) új szabályok léptek hatályba 2019. szeptember 14-én az online fizetésekre és az online banki szolgáltatásokra vonatkozóan, amelyek befolyásolják a banki alapú fizetési módszereket (pl. hitelkártyák, SOFORT, Giropay, online átutalások stb.).


  Az EU által felülvizsgált Payment Services Directive 2-ben (PSD2) rögzített új szabályainak célja a fizetések és az online banki szolgáltatások biztonságosabbá tétele, valamint a fogyasztók védelme a csalásokkal szemben.

  A változás részeként a fizetési folyamat és az online bankolás során Erős ügyfél-hitelesítésre van szükség.

  Hogy ez az általad használt fizetési módtól függően mit jelent számodra, a következő GYIK oldalon olvasható.

  https://www.gameforge.com/hu-HU/support/PSD2

  Kedves Játékosok!


  Az EU-ban és az EFTA-országokban (Izland, Norvégia, Liechtenstein) új szabályok lépnek hatályba 2019. szeptember 14-től az online fizetésekre és az online banki szolgáltatásokra vonatkozóan, amelyek befolyásolják a banki alapú fizetési módszereket (pl. hitelkártyák, SOFORT, Giropay, online átutalások stb.).

  Az EU PSD2-ben rögzített új szabályainak célja a fizetések és az online banki szolgáltatások biztonságosabbá tétele, valamint a fogyasztók védelme a csalásokkal szemben.


  A változás részeként a fizetési folyamat során sokkal erősebb ügyfélazonosításra van szükség.


  Hogy ez az általad használt fizetési módtól függően mit jelent számodra, hamarosan olvasható lesz a megfelelő GYIK oldalainkon. Erről e-mailben és fórumon egyaránt értesíteni fogunk.

  Üdvözlet!


  Igen, vagyok én is, de mint elég jól "megfigyelted", ritkán szólok hozzá a témákhoz itt a fórumon. Minden információt amit átadhatok, azt a csapat tagjai is megkapják, ezért az ő válaszaikon túl én sem tudok "jobbat" közölni veletek. A mi csapatunk dícséretes aktivitással oszt meg veletek minden információt amit megoszthatnak.


  Emellett én legalább heti rendszerességgel olvasom a visszajelzéseiteket, véleményeteket itt a fórumon és a csapat is átadja nekem a szemszögükből és játékosi szemszögből is véleményt, visszajelzést, hibákat, jelentéseket, majd én (is) továbbítom ezeket a fejlesztők és egyéb illetékes munkatársak felé.


  A fentieknek megfelelően általában nem érzem szükségét hogy én is hozzászóljak a fórumon a témákhoz, de megértem hogy néha lenne rá igény, még akár annak ellenére is, hogy nem tudok pontosabb, érdemesebb információt közölni mint a csapat többi tagja.


  Gurat jól mondta, a véleményemet inkább nem osztanám meg a feltett kérdésekről. A többi kérdésben pedig sajnos nem tudok megosztani érdemi információt. Amit az utóbbi fejlesztésekből le lehet vonni mint következtetést, azt le tudjátok vonni (többen már meg is tették).

  Kedves Játékosok!


  Sarkcsillag már nem tagja a csapatunknak. Köszönjük eddigi támogatását és minden jót kívánunk neki a való életben!


  Detty csapatvezetőként (Team Manager) folytatja munkálatait.