Posts by GlobalPOWER

az önce VPT ittifağıyla birleştik, bu nedenle bu sorunuzun muhattabıyım artık ve cevaplıyorum. eskiden ne oldu ittifağımız içinde değildi o nedenle hakim değilim ama bundan sonraki herhangi bir DENGE üyesine saldırıda 10 katı olarak cevabını alacağınızdan emin olabilirsiniz :)

Puhaaaa aman çok korkdu millet. 10 kat saldiri yaparlarmis puhaaaa. Adamlar zaten sizi tarla ediyor ^^

Yigit korkusu iki ittifaki bir araya getirdi ^^

Sonunda yollarımız kesişti ne zaman denk geleceğim diyordum evet oynamak da mantıksız ve evet bundan sonra yazacağın herseyde haklısın git allah alsın kendini deli gibi bişey yaptin:D:D:D

Gah git ötede oyna ya. Daha ittifakinin hakkini bile savunamiyon. ^^

Arkadaşlar benim ayeni serverda iki hesabım var iki farklı lobi ama hesaplar ip paylasimli örneğin x.hesabin lobisinde hesap bağla diyorum mail şifre girip onaylıyorum başarıyla hesaplar bağlandı tamam bitonu çıkıyor ama hesaplar bağlanmıyor nerede yanlış yapıyorum anlamadım ki

O dedigin olmuyor. Onu kaldirdilar. Böyle devam edeceksin.

Oyun kopyalama bugunu bulmussun söyle ip paylasimi yapsin ^^

Arkadaşlar iyi akşamlar globalpower denen forum trolünün söylediklerini ciddiye alıp neden uzun uzun açıklamalar yapıyorsunuz?

Adamın(!) kim olduğu belli değil, kimliğini ortaya çıkartarak buraya yazmaya cürmü olmayan birisi sonuçta

En son kendisini kapak edip forkliftle beraber mağarasına göndermiştim sizde kendisiyle eğlenip bol bol laf sokun bir süre sonra ortadan kaybolacaktır, ciddiye almayın ^^

Puahaaa hacinin lideride geldi. Adamlar geliyor kendi kendini pohpohluyor. Puhaaa ^^

kaç kere? bak bu kadar rezillik bu akşam sana yeter, şimdilik iyi akşamlar yeterince vakit kaybettik seninle konuşarak :)

Ben mi siz mi rezil oldunuz. Iyi bak. Korsandan anlayan herkes bilirki 10 kisilik ittifak 130 kisilik ittifaki mürde disardan yardim almadan gecemez. Aktif korsan yapan ittifak birde Jitem. Kordinasyon sifir gibi bahanelerle gelmeniz sacma oluyor ^^ Ben biliyorum sizin jokere yardim verdiginizi bosuna kasma sen ^^

Insanlar bu kadar nasil kör oluyor ya ^^

Yine beni geldiniz hakli cikardiniz ya. Birilerini yine kullanip puan vererek iki ittifaki bir birine kirdirmissin. Bu dengede her pislik var ^^

destek alsam ne diye inkar edeyim kardeşim? üstünden 6 aydan fazla zaman geçmiş, cezası mı var, hele ki korkum mu var? asla. 130 kişilik toplama kampı. adamlarda koordinasyon zaten sıfırdı, puan basanların yarısını zaten alıyorduk. sonra hacıgil dedi bizim onlarla anlaşmamız var, 3 ittifak listeye girelim doğrusuyla yanlışıyla kabul ettik. sanki karşında karıncalar gibi anında iletişimde olan bir ittifak varda nasıl geçersin diye hayrete giriyorsun. gitmişler heraya 74 kişi, yarın bir gün kalırlar 5-10 kişi dağılırlar.

Ne kordinasyon sifir. Denge ile basa bas mür kasan adamlara kordinasyon sifir diyorsun. Denge jitemi gecmek icin kac kere bota sarildi. Güldürmeyin kendinize ^^