Luck adminim, üstteki dayı ErGeNeKoN ırkçılığa uğradı, benden başka sesini çıkaran olmadı, kamuoyu oluşturmak için konu açtım ama ne panna ne siz nede fastfood konu ile ilgilendi. bu olay forumda yaşandı ve sizin etki alanınızdı ve neden hiç ses çıkarmadınız? görmeme olasılığınız yok.
toplulukta bir çok oyuncunun sorunu var ama kimsenin umurunda değil, banlanmayan gp depoları hakkında hiçbir zaman bir açıklama alamadık. panna, almanya merkez durum ile ilgileniyor diyip hep kestirdi, samimi olarak şunu anlatayım, 70mlik gp depomu badidol banladı. almanya sunucusundaki 70mlik gp deposu banlanıyorda türk suncusundaki 300mlik gp deposu neden banlanmıyor? hani iş badidola bakıyordu, neden banlanmadı bu gp depoları? panna ile arkadaş olmadığım için mi 70mlik gp deposu uçtu? bakın size bir anımı anlatayım tap-taze, mermer sunucusuna geldim, adını vermek istemediğim bir ittifak ile savaşıyoruz, bu ittifakın generali bana, panna bir hanım onun hakkında iyi konuş gibi bir mesaj attı oyun içinden. üstüne başkaları da wp üzerinden bana ulaşarak had bildirmeye çalıştı. ben de bu durumdan rahatsız olduğum için forumda panna birilerinin kankası galiba, diye isyan ettiğimde direkt banladınız beni. mesajlarımı da sildiniz. adil değilsiniz, birilerinin arkadaşı ve kankasısınız. işinizi de umursamıyorsunuz.
bu olaylardan sonra da panlara geri döndüm daha da Tr'de oynamam, oynamayın da. aklı olan hesabını alıp panlara gelir. en azından badidol şeffaf ve etkin. hiçbir dostu arkadaşı yok. kolladığı birileri de yok.
ErGeNeKoN dayıcım seni es geçiyorum. normalde kimse bana bir şeyler ima edemez, internet ortamı işte, kedi aslan kesiliyor buralarda.
her şey ortada hiçbir şey de düzelmeyecek, eğer tr'de oynamaya devam ederseniz bu ve benzeri durumları hep yaşayacaksınız, ya kabulleneceksiniz ya bir şeyleri değiştireceksiniz ki değiştiremezsiniz yada benim gibi bu diyardan gideceksiniz.
dramalarınız da hepinize başarılar