Luck saygılar
Neymiş yapamadığım ? ![]()
Luck saygılar
Neymiş yapamadığım ? ![]()
Nerde bu millet ?
Aynı şeyleri paylaşmanıza gerek yoktur Deniz.
Özlü sözlere mi döndük ![]()
Getirseydi burada bu halde olmazdık diye düşünüyorum.
Getirilmeyenin ne olduğunu merak ettim. Delta tartışma da sorununuz nedir ? Anlaşamadığınız bir durum mu var, varsa nedir ?
Bana ısmarlayabilirsiniz ![]()
Merhaba İkariam severler!
Bize merhaba yok mu?
Merhaba ![]()
Merhaba İkariam severler!
2022'ye kadar 20.022 mesaj atma etkinliğimize hoş geldiniz! Oyunumuz çok basit. Yıl bitmeden belirlenen hedef mesaj sayısına ulaşmak ve hoş sohbetler gerçekleştirmek. . Bunun sonunda sürpriz ödül sizi bekliyor olacak.
Kurallarımız:
- Bir forum üyesi art arda mesaj göndermemelidir. ( Art arda gönderilen mesaj birleştirilecek ya da işlem görecektir)
- Tek kelimelik sa, selam, naber vb mesajlar yasaktır.
- Tüm Forum kurallarımız geçerlidir.
Keyifli forumlar
İkariamTR Takımınız
DIONYSUS_4641 Konu başlığı içerisindeki üslubunuza dikkat ediniz!
Tsubasa Aynı şekilde siz de yazdıklarınıza dikkat ediniz.
Değerli Oyuncularımız;
Yeni yılda salgının bitmesi, güzel günlerin tekrar geri gelmesi önceliğimiz olmakla birlikte aileniz, sevdikleriniz ile mutlu, huzurlu, hayırlı ve bereketli bir yıl olmasını dileriz.
İkariam Türkiye Takımınız.
oyun içinde bahsetmiş olduğum bir bug konu ile ticket açtım ama üstün körü bakılıp geçiştiriliyor
oysaki ben tüm hataları resimlerle netleştirdiğim halde bana yapılan gerş dönüşte net bir çözüm alamadım
kaldıki açmış olduğum ticket teki hata için ne gibi çalışma yapılıp yetkililere ulştırıldığına dair bilgi alamıyorum
ve hali hazırda devam eden hata yüzünden 5 aydır oyunumu doğru düzgün oynayamıyorum
Ticket üzerinden gerekli açıklama yapılmıştır mutlaka.
merhaba sayın oyun adminleri ve forum adminlerii hali hazırda devam eden sorunum için siz yetkililerden mantıklı bir açıklama bekliyorum
Ne gibi bir sorun ?
Merhaba ambrosia satın alacağım ve 4 ayrı kart denememe rağmen alım gerçekleşmiyor Kart alışverişe açık 3d herşeymiyor açık acaba yetkili biri kontrol edebilir mi?
Gamezin
Bu konuda bizlerin herhangi bir yetkisi bulunmamaktadır. Ticket açarken " Paymeti " seçip ödeme birimimize ticket açmanız gerekmektedir.
Konu amacı dışında kullanıldığı için kapatıldı.
Merhaba,
Genel forum kuralları bu başlık için geçerli olacaktır.
İkariamTR Takımınız

Burası rapor sayfası mı ?
Savaş başlıklarında tartışmanız yasaktır. Tartışma için ilgili konu başlıklarını kullanınız.
merhaba özel görüşebileceğim bir oyun op varmı? konu acil ..!
Öyun içinden yada forum üzerinden veyahut herhangi bir yol ile zaman ayırabilicek bir op veya admin varmı ?
Bug bildiriminizi ticket sistemi üzerinden bildirebilirsiniz.