Posts by Ced KAN
-
-
-
-
-
bu yakışıklı arkadaşlar kronos serverında niye tatildeler. açında burdada savaşalım.
-
yeter yeter yoruldum.
-
Merhabalar sayın forum severler...
Uzun zamandır ben böyle bir durum olduğunu hatırlamıyorum. İkariam tarihinin tek bir cephede görülen en yüksek kesim farkı bu olabilir. Daha fazlasını gören varsa hatırlatsın da bilelim 😄
İlk cephede toplam 562K gp farkı var.İkinci cephede ise 656K fark mevcut.
Not: Bu rakamlar ittifaklar arası toplam fark değil arkadaşlar, sadece TEK bir cephedeki kesim farkı. (656K)
Bu kadar yağma ve farktan sonra sonucun ne olduğunu söylemeye gerek yok herhalde…
Bu sadece bir savaş değildi, bir HARP hatırlatması oldu.
Theseus defteri, HARP ittifağı için şimdilik kapanmıştır.
Rapolar için iyi seyirler. dostlarımıza da saygılar. -
-
-
-
Yenilen aksiyonlar kayda değer bir rapordur umarım. paket olmuş arkadaş denk değiliz diyor güzel hikaye. bu oyunda herkes aslan kediyim diyen yok zaten. o yüzden raporlar konuşur....
Umutlarını söke söke
Buna dayanamıyorsan
Bi’ çözüm üret, kaçak göçek
Ama beceremiyorsan
Kalmaz seçenek, yok et yok et
Daha dibe batıyorsan
Durma fişi çek, kaçak göçek
casus ve sonrası aksiyonla, afiyet olsun.
DENİZ AKSİYONU ÖNCESİ, AKSİYON VE SONRASI -
-
-
-
Bir o yana bir bu yana yatma, şaşkın
-
eline emeğine sağlık. tebrik ederim
-
-
bu server birleşimi tüm ikariam oyuncularına yaramış savaşlar yağmalar forumdaki aktiflikler havada uçuşuyor. oyun eski heyecanını kazanmış. aktiflikler artmış. ne mutlu ki seviyeli saygılı böylesine büyük bir savaşı gördüğümüze iki tarafı da tebrik ederim. savaşlar kazanılır kaybedilir. bu savaşta DELTA GÜCÜ ve ssf savaşan emek veren oyuncularını tebrik ederim.
herkes gider biz yeniliriz...
-
bu server birleşimi tüm ikariam oyuncularına yaramış savaşlar yağmalar forumdaki aktiflikler havada uçuşuyor. oyun eski heyecanını kazanmış. aktiflikler artmış. ne mutlu ki seviyeli saygılı böylesine büyük bir savaşı gördüğümüze iki tarafı da tebrik ederim. savaşlar kazanılır kaybedilir. bu savaşta ELT ve CADDE savaşan emek veren oyuncularını tebrik ederim.
-
tebrikler güzel raporlar