HibĂĄt Ăr az email összekapcsolĂĄs.
RemĂ©lem nem Ăgy hagyjuk abba az IkĂĄt,12 Ă©vem van benne,igaz ez vĂĄlĂĄsnĂĄl is bƱvös szĂĄm,de azĂ©rt intĂ©zzĂŒk mĂĄr Ășriemberek vagy nĆk mĂłdjĂĄra.
Tudod Kyra igy szabadulnak meg a rĂ©giektĆl đ€Ł
HibĂĄt Ăr az email összekapcsolĂĄs.
RemĂ©lem nem Ăgy hagyjuk abba az IkĂĄt,12 Ă©vem van benne,igaz ez vĂĄlĂĄsnĂĄl is bƱvös szĂĄm,de azĂ©rt intĂ©zzĂŒk mĂĄr Ășriemberek vagy nĆk mĂłdjĂĄra.
Tudod Kyra igy szabadulnak meg a rĂ©giektĆl đ€Ł
ugy veszem észre ahol az ip egyezik ott van gond
ja. Mi az hogy vĂĄrakozasi idĆ 6 nap?
ja. Gamma mĂŒkszik csak alfa nem
meddig leszek vakaciĂłban? Ăgye az csak poĂ©n hogy kĂ©t napig?
A korĂĄbbiakban alapvetĆen akkor tiltottunk, ha bizonyĂthatĂł volt, hogy valami kapcsolat van az accountok között, stb. (önmagukban a multik meglĂ©tĂ©re nem, ha nem tudtuk Ă©rdemben bizonyĂtani a csalĂĄsi szĂĄndĂ©kot). A jövĆben ha azt Ă©szleljĂŒk, hogy azonos IP-n 11-nĂ©l több account van, a tĂŒrelmi idĆ lejĂĄrtĂĄval kĂ©rdĂ©s nĂ©lkĂŒl tiltani fogjuk. FĂŒggetlenĂŒl attĂłl, Ă©szleltĂŒnk-e köztĂŒk bĂĄrmilyen kapcsolatot, szervezettsĂ©get.
na erre kivĂĄncsi leszek. Ha ĂĄllĂtĂĄsod igaz akkor el kell tĂŒnnie vagy 100nak BĂ©tĂĄrol.
Dec 6 meg Ășj szerver nyitĂĄsa vĂĄrhatĂł.....
No comment. đ€Ł
ĂszĂŹnte leszek. Ha kitörölt mindent elĂ©g buta ember volt. senki nem mondra neki. 15bĆl nĂ©gyet kellett volna csak. VisszatĂ©ritĂ©st se kap. Senki nem kĂ©rte törölje mindent. 3-4000 ambro nem is sok. 12 Ă©v alatt nekem 50-60000 van benne 15böl biztos lett volna nĂ©gy ami nem sokat Ă©rĆ account.
Kicsit gondolkodik vagy vĂĄr akkor rĂĄjön simĂĄn ĂĄtvihette volna mindet. Ughogy Ăgy jĂĄrt. Nem tudom sajnĂĄlni. Mondjuk azt se hiszem el, hogy mindet törölte.
több ip hez nem kell több elĆfizetĂ©s. Nekem pĂ©ldĂĄul 5 kĂĄrtya lehet ugyanazon elöfizetĂ©semhez. Most mĂĄr csak azt nem Ă©rtem a szerver összevonĂĄsnak mi köze a sok multihoz Ă©s a GF munkĂĄjĂĄhoz. Mert itt egymĂĄs szapulĂĄsĂĄn kĂvĂŒl nem sok Ă©rtelmes beszĂ©lgetĂ©s van. JĂł lenne ha ez a rĂ©sze le lenne zĂĄrva Ă©s a lĂ©nyegre öszpontosĂtanĂĄnk. Multi lesz. Mint most Ășgy kĂ©sĆbb is. BĂ©tĂĄn a fĂ©l szerver kĂ©t ember multija. Ennyi. Elfogadtuk , hogy hiĂĄba jelentjĂŒk mem lehet megfogni az illetĆket. Ăgy most nekĂŒnk termelnek. Mivel csoda rontasra hasznĂĄljĂĄk meg Ă©lösködnek a szigeteinken Ăgy nem lĂĄtunk a fosztas ellen kivetnivalĂłt. Az a kiĂĄbrĂĄndĂtĂł , hogy ezek miatt az multik miatt a szerverre Ă©rkezĆk nem fognak jĂł helyeket talĂĄlni. RemĂ©lem Heva Ă©s GNX lesz annyira korrekt , hogy leredukĂĄlja a több szĂĄz multit a 10re.