Posts by PanNtix

  Adevarat a inviat!


  Eu cred ca am fost destul de clar in exprimare, daca ai fi postat fiecare raport separat ai fi incalcat regula cu privire la postarea consecutiva pe forum, de aceea ti-am si prezentat optiunea de a avea un coleg care sa posteze in succesiune cu tine, tocmai pentru a evita acest fapt.


  Iar referitor la postarea rapoartelor care nu sunt finalizate:

  Nu se vor posta rapoarte ale bataliilor in desfasurare.

  In cazul in care mai sunt inadvertente cu privire la cele de mai sus, iti stau la dispozitie in PM.

  Consider ca s-a dat raspunsul pentru subiectul in cauza (adresarea prin tichet echipei de suport ikariam), drept urmare am sa inchid acest topic. Daca se doreste redeschiderea acestui topic te rog sa ma anunti printr-un pm in care sa incluzi si motivele redeschiderii.

  Salutare,


  GF a anuntat ca va renunta la suportul pentru aplicatia mobila in urma cu cativa ani, iar intre timp nu stiu sa se fi schimbat situatia.


  Referitor la Bug-ul cu delfinul asa cum am amintit mai sus, nu este o situatie dorita si se lucreaza la remedierea ei.

  Avertismentul nu se discuta pe forum, daca sunt nemultumiri in ceea ce priveste un avertisment, persoana in cauza se poate adresa unui membru staff cu grad superior pentru lamurirea aspectelor ce au condus la sanctionarea user-ului respectiv.


  Cat despre utilitate, mai mult decat a te indruma sa deschizi ticket si de a astepta sa se rezolve problema nu vad ce alta indrumare te-as putea da.


  Imi dau seama ca sunt nemultumuri, dar adoptand un limbaj neadecvat si insultand membrii din staff nu va rezolva problema ci doar va atrage sanctiuni.

  Salutare ssdd,


  Asa cum au mentionat Sheppard si Arabella, scoaterea manuala a modului vacanta se face prin ticket (in limita disponibilitatii), nu postand in acest thread. Iar daca nu are acces la forum ii poti oferi link-ul de la support.

  Deocamandata, nu am un raspuns pentru situatia descrisa de tine.


  In "ghidul" meu am mentionat faptul ca, cele descrise se aplica in cazul meu.


  Cand o sa am informatii legate de ceea ce ai intrebat am sa postez.


  Si totodata va rog sa tineti cont de regulamentul formului, si sa incercam sa pastram un regim de postare adecvat pentru a evita postarea consecutiva.

  Cum am mentionat si anterior, nu este o situatie dorita sau planuita de catre cei de la GF dar se lucreaza la remedierea ei.


  Referitor la "BAN", contul vechi este banat de pe lumea care nu va mai exista dupa fuziune, contul in sine nefiind banat, ci urmeaza sa fie transferat pe serverul ales.

  Nu stiu cand va fi transferat, deoare au aparut niste probleme neprevazute.


  Vei avea dreptul sa iti alegi insusele, restul fuziunii se va desfasura in conditiile deja mentionate, adica vei primi un numar de mutari egale cu numarul de orase.

  Am sa incerc sa fac o descrie cat de bine pot in cele ce urmeaza, (cele descrise se aplica in cazul meu avand un lobby unde am toate conturile)


  Pentru a va muta aveti urmatoarea optiune , dupa care veti alege serverul dorit, veti fi scosi in lobby va aparea in dreptul contului ca este banat pana in 2038, si totodata va aparea acest mesaj.


  Accesati acest link dupa care veti primi un email pentru legarea conturilor cam asa ar trebuii sa arate, pe urma, va aparea in "conturile tale" optiunea JOACA si cel mai probabil o sa va intre contul in vacanta.

  Salutare Apollo,


  Deocamdata, fuziunea va incepe pe data de 30.11.2021, ora 12:00 a serverului, dupa care, jucatorii vor avea la dispozitie 2 saptamani in care sa finalizeze transferul conturilor, adica pana pe 14.12.2021, ora 12:00 a serverului.


  Daca vor interveni schimbari in ceea ce priveste data fuziunii se vor anunta ca si pana acum.


  ***Arabella - stai linistit, s-a schimbat din nou. :rolleyes: