Lag incarcare joc

• Vă salut.

De aproximativ o saptamnă mă confrunt cu un lag imens la încărcarea jocului ce mă împiedică să fac anumite operațiuni cu rapiditatea cu care mă obișnuisem.

Pentru fiecare buton apăsat în joc, aștept aproximativ 5-6 secunde, sau încarcă până mă deconectează. Se va mai face ceva, sau băgăm vacanță până la următoarea fuziune?:cursing:

PNst for life

• Salutari,

Viteza de încărcare și eventualele întârzieri din joc nu depind exclusiv de server, ci și de echipamentul utilizat și de conexiunea la internet a fiecărui utilizator.

Din verificările efectuate, jocul funcționează în parametri normali pe partea de server, de exemplu, în cazul meu, nu am intampinat probleme.

Merge la fel si de pe telefon sau de pe alt dispozitiv? daca problema persista ai putea incerca sa "cureti prajiturile"

• Incepand cu seara asta a inceput să se miște în parametrii normali, sper să se mențină așa. Exista lag inclusiv de pe datele mobile, de pe telefon.

Sunt mai mulți jucatori care au reclamat acest lucru, au fost discuții inclusiv pe discord.

PNst for life