ריבוי מקדשים על פסלים

• היי יש לי 3 ערים באי אחד עם מקדשים על פסטוס
    ועדיין זמן הצינון הוא על 7 ימים
    זה הגיוני?

RealSparta likes this.
  • היי יש לי 3 ערים באי אחד עם מקדשים על פסטוס
    ועדיין זמן הצינון הוא על 7 ימים
    זה הגיוני?

לא, בשרת אחר יש לי 2 ערים עם מקדש באי אחד של פוסידון וזמן הצינון נמוך מיום

Ninja likes this.
  • למי אני צריך לפנות כדי לדווח על באג?
    אני על שרת Boreas
    ויש קשר לרמת האמונה?

יש לך בעוד אי נפחיה?

אם כן אז בגדול זה יכול להיות קשור רק אם אתה עם רמת אמונה נמוכה מ20 אחוז באותו אי אם אתה עם מתחת ל20 אחוז הפלא שם חסר תועלת

• לפני שאתה יוצא מנקודת הנחה שמדובר בבאג תוודא שאתה יודע איך מערכת הפסלים עובדת, לפי המידע שאמרת כאן אי אפשר עדיין להסיק דבר כזה

מהי רמת האמונה של הפסל שבאי?

• לפני שאתה יוצא מנקודת הנחה שמדובר בבאג תוודא שאתה יודע איך מערכת הפסלים עובדת, לפי המידע שאמרת כאן אי אפשר עדיין להסיק דבר כזה

כרגע רמת האמונה באי היא 46%
    3 הערים שלי

3 הערים שלי

אחי בבקשה תכנס למקדש בעיר שלך ותחפש את האופציה להפעיל את הנס ותכתוב פה כמה ימי צינון יש לך כי התמונה שלך לא אומרת כלום על זה

3 הערים שלי

אחי בבקשה תכנס למקדש בעיר שלך ותחפש את האופציה להפעיל את הנס ותכתוב פה כמה ימי צינון יש לך כי התמונה שלך לא אומרת כלום על זה

אוקיי הבנתי,
    כן זה נראה תקין עכשיו

תודה :)

RealSparta and master like this.

3 הערים שלי

זה אומר שהרמת אמונה הכוללת שלך בשחקן היא 6 כי הפסל ברמה 2 באמונה. לשם השוואה, אתה צריך שכל עיר נפחיה תהיה באי רמה 5 באמונה, יש לך בסיס חזק אם יש לך 3 ערים בנפחיה, אתה רק צריך לדאוג שהאמונה תהיה ברמה חמש

אגב, שים לב שבסופו של דבר אם אתה לא יודע לשחק, אין לך שום טעם להחזיק פסלים טובים - אתה יכול לקבל את כל האמצעים ההכי טובים אבל אם אתה לא יודע את המשחק הם לא יעזרו לך

• אתה לא נחמד דניאל

RealSparta likes this.
  • ‏מחר, יום חמישי יתחולל שדרוג חדש בין השעות 10.00- 14.00 שעון שרת שישדרג אלים חדשים

השאלה היא האם האלים החדשים יחליפו את הישנים או גם וגם מה שייתן עוד שטח בנייה ועוד אפשרויות? י

בקשר לשאלה היכן אני משחק... תנחשו

אין מצב שתקלעו בול למטרה

אתגר

RealSparta likes this.
  • ‏מחר, יום חמישי יתחולל שדרוג חדש בין השעות 10.00- 14.00 שעון שרת שישדרג אלים חדשים

השאלה היא האם האלים החדשים יחליפו את הישנים או גם וגם מה שייתן עוד שטח בנייה ועוד אפשרויות? י

בקשר לשאלה היכן אני משחק... תנחשו

אין מצב שתקלעו בול למטרה

אתגר

הם לא מחליפים את הישנים... זאת תוספת אבל לא נראה לי שבתור פלאים חדשים...

כל האלים החדשים קשורים למבנה החדש אם הבנתי נכון ששם אתה בוחר באיזה אחד מהם להשתמש

לא אמרת שאתה משחק באלפא בברית comma?

RealSparta likes this.
  • ‏מי אומר שאני בכלל משחק , המשחק הזה זה כמו "חתול שרודף אחרי זנבו" ללא קו סיום

אם הבחירה בין החדשים לבין הישנים, אני חושב שפוסידון והנפחייה, יישארו על מקומם ולא יוחלפו

עוד 20% זה נחמד, אבל מהירות והמיגון שנותנת הנפחייה, אין לה תחליף

יש היגיון רק אם יעשו עוד שטח בנייה לפסל נוסף, אפילו לכפולים לא בטוח ששווה להחליף כי כפולים יכולים להרים את הניסים והשלקן הראשי לא יצטרך לבזבז על הנס אזרחים

רעיון נחמד, אבל ללא שטח בנייה נוסף ביצוע כושל

השאלה שרבים ישאלו את עצמם: האם בזמן שדרוג השרת, מבנים באמצע שדרוג יפגעו

RealSparta likes this.
  • אה הבנתי זה למה לא נוכל לנחש כי פרשת... נכון?

אתה לא צריך לבחור בניהם...

RealSparta likes this.
  • ‏שאלה

משכן האלים רלוונטי רק למושבה או על המושבות כולן? י

להבהרה

נניח שחקן הקים את אדון היער (דוגמה) שמגביר את ייצור העצים

ההטבה רק במושבה בה הוקם או על המושבות כולן ? י

RealSparta likes this.
  • ‏שאלה

משכן האלים רלוונטי רק למושבה או על המושבות כולן? י

להבהרה

נניח שחקן הקים את אדון היער (דוגמה) שמגביר את ייצור העצים

ההטבה רק במושבה בה הוקם או על המושבות כולן ? י

המבנה החדש יכול להשפיע על כל הערים אבל ניתן לבניה רק בעיר אחת והוא שווה רצח לדעתי כי הוא נותן בונוס מטורף לזהב או כל משאב אחר לבחירתך

RealSparta likes this.
  • תודה

RealSparta likes this.