רמת בית המרגלים מול גובה העירייה

• ‏שאלה ובבקשה רק מי שיודע ובלי ספאם

איזה רמה צריך להיות בית המחבוא (מרגלים) מעל עירייה שלא ניתן יהיה לרגל ולא משנה כמה הסחות שולחים

תשובות ממוקדות לנושא תתקבלנה בהערכה

• אתה צריך שהמקום מחבוא שלך יהיה 2-3 רמות מעל שלב העירייה כדי שלא יוכלו לרגל אחריך בכלל.

זה בתנאי שכל המרגלים שלך בהגנה. בגלל זה אני מעדיף להרים אותו 10 רמות מעל שיהיה מרגלים מספיק בהגנה וגם בריגול עצמו

time lord likes this.
  • גם אם מקום המחבוא יהיה אותו רמה של בניין העיריה יהיה לא ניתן לרגל אחריך כמעט
    זאת אומרת

95 אחוז תפיסה
    5 אחוז הצלחה
    למרגל

5 אחוז זה המינומום שאפשר להגיע אליו

דרך אגב להכנס אליך לעיר אפשר עם מספיק הסחות לא משנה מה תהיה רמת המבנה לבצע פעולות ריגול בתוך אי אפשר לא משנה כמה הסחות האחוזי הצלחה נשארים על 5

ניסיתי את כל הסיפור הזה עם חבר בשביל להבין איך המערכת ריגול עובדת

*כל מה שאני מדבר עליו זה בתנאי שהמרגלים אכן בהגנה ולא נשלחו למשימה*

time lord and Noam1 like this.
  • תלמד מאנגל בניין עריה רמה 10 ומקום מחבוא רמה 30 ועדין לא מצליח להסתיר את הצבא

מיותר אנשים שמחזיקים מקום מחבוא בשביל להסתיר צבא 8 נושאי חנית סיימתי סיפור

זה שיטה של חוות

זה שיטה של חוות

טוב חמודי בוא גלה לנו על שיטותך

(ד"א אני שם על זה כסף שאני התחלתי לשחק אתה / לא נולדת / היית בגן או משהו בסגנון לפי הדיבור)

• ‏ו... חזרנו לספאם בסוף.

בקיצור, אני 6 מרגלים מעל לעירייה

המשך יום טוב לכולם

אתה תוכל להשתמש למשימות ב6 מתוכם ועדיין אנשים לא יוכלו לרגל אחריך

time lord likes this.
  • ‏מה שבטוח ביטוח

בכול מצב מוטב בית ריגול גבוה, שוויון בין המרגלים לעירייה מקשה על הריגול אבל אם המרגל גבוהה מבית הריגול שלי בגדול, הוא יעבור, מה שלמדתי מכול זאת, שגם אם יעבור כנראה בגלל שאני מעל רמת העירייה, שהוא יוכל להנות ממראה העיר, המזרקות, החנויות, לבקר במוזיאון, אבל לא לרגל באופן מעשי, זאת, לא ידעתי

• ‏מה שבטוח ביטוח

בכול מצב מוטב בית ריגול גבוה, שוויון בין המרגלים לעירייה מקשה על הריגול אבל אם המרגל גבוהה מבית הריגול שלי בגדול, הוא יעבור, מה שלמדתי מכול זאת, שגם אם יעבור כנראה בגלל שאני מעל רמת העירייה, שהוא יוכל להנות ממראה העיר, המזרקות, החנויות, לבקר במוזיאון, אבל לא לרגל באופן מעשי, זאת, לא ידעתי

כן כמו שאמרתי בכל מקרה כשיש לאויב יותר מרגלים להכנס לעיר עם הסחות הוא יכול אבל לא יוכל לבצע שם שום פעולה רק להסתכל כמה יפה עיצבת אותה ;)

time lord likes this.

זה שיטה של חוות

(ד"א אני שם על זה כסף שאני התחלתי לשחק אתה / לא נולדת / היית בגן או משהו בסגנון לפי הדיבור)

תזמין גם אותו לפאנגיה 5

זה שיטה של חוות

תזמין גם אותו לפאנגיה 5

יעשה לנו שם פאדיחות :,D

• !מי שרוצה לרגל אחריך מתישהו יצליח, אין דבר כזה שתוכל להסתיר במאה אחוז את הנתונים שלך

. אתה רוצה להקשות עליהם תגיע עד רמות 45-50, אין צורך לעבור את הרמות האלו

diablo-PNG23.pngDiablo-Logo-Sticker-Bag.pngdiablo-PNG23.png                     

RealSparta and time lord like this.
  • בשרתים ותיקים ריגול כמעט ולא מהווה פאקטור שמתחשבים בו

• ‏אני יודע

גם אני לא התחשבתי בריגול אם רציתי להיכנס בשחקן, אבל תמיד טוב לדעת מול מה עומדים

אם בריגול אני רואה שהשחקן לא מחובר למשל ויש לו מפציצים, הזדמנות לרדד אותם

תמיד טוב לדעת לקראת מה הולכים לפני שמגיעים

• חד משמעית עדיף ריגול כי זה יותר עוזר להתכונן מבחינת צבא מול היריב שאני תוקף ורמת חומה בדרך כלל זה לא מראה לי רמת חומה בדוח קרב אז...