ניסיתי לחזור לשחקן שלי אחרי כמה שנים שלא שיחקתי

• היי, ניסיתי להיכנס למשחק אחרי כמה שנים שלא שיחקתי חברים מהמכללה רצו לשחק ביחד

כשנכנסתי המשחק לא אפשר לי להיכנס אלא אם אעשה Account Transfer בין שרתים

הייתי שחקן בעולם ZETA

המשחק לא נתן לי להעביר את העולם היה רשום שאי אפשר להעביר לשרתי מלחמה.

אחרי רענון קיבלתי באן מהמשחק עד 2038 על Account Transfer?

אשמח לקבל תמיכה ועזרה בנושא, אין לי מושג מה הולך חחח

• היי

קודם כל, ברוך שובך למשחק וגם ברוך בואך לפורום :)

הסיבה שאתה בבאן ואתה לא יכול להתחבר היא שאתה צריך לאמת את האימייל שלך / ללחוץ על הכפתור הכחול של נמצאו חשבונות על כתובת אימייל זו (יופיע לך בלובי) ולאחר מכן לאמת את זה באימייל

כמו שאמרת, לשרתי מלחמה אי אפשר להעביר שחקנים

אם עדיין חלות תקלות (למשל, אתה תקוע בבאן בזמן שהמשתמש מאומת כבר ואין לך בלובי כפתור כחול שציינתי מקודם), עלייך לפנות לתמיכה על מנת שהם יפתרו את הבעיה

• אז זהו שאני לא קיבלתי שום מייל או שום דבר, פשוט מנסה להתחבר וזה רושם לי שהשחקן שלי Hybird כרגע בבאן עד 2038

שזה הכי מתסבך, כל הממשק גם בפורום שונה היה לי משתמש בפורום פעם שהיה רק ישראלי ובלגן

עכשיו כשאני מנסה להתחבר זה מבקש ממני לפתור דברים כמו לתת דג לחתול ודברים כאלה ולא נגמר חח

• תצלם בבקשה תמונה מלאה של הלובי שלך (איפה שרואים רשימת יוזרים)

• בשלב הנוכחי אני אפילו לא מצליח להגיע לשם

נתקע לי על זה

• ככה גם מגלישה בסתר?

• וזה כל פעם חוזר על עצמו בלי לתת לך להכנס? אם כן תנסה להתחבר מרשת אחרת יכול להיות שזה גם יסתדר עם הזמן אבל אם לא תתחבר מרשת אחרת

RealSparta likes this.
  • בודק

• אני עם ETHERNET משמע אני לא משתמש בחיבורי וויפיי.

לצערי כן

• כנס מהטלפון, תפעיל נתונים ניידים, כבה וואיפי, כנס מגלישה בסתר בטלפון

האם זה עדיין קורה?

• אני לא עם לפטופ בדרך כלל, משמע אין לי דרך לגשת לוויפיי ללא TP LINK

אז כאילו, בלגן.

מהלפטופ נראה שכן מאפשר לי אבל מהוויפיי במכללה, תכף אבדוק אם מאפשר לי בבית.

• אני מתכוון נתונים ניידים מהטלפון

• כן כמו שציינתי, אין לי גישה להשתמש בהם מהמחשב הרגיל שלי כי אין לי גישה לוויפיי אלא רק לרשת קווית

• הבנתי תיצור קשר עם התמיכה, אחד מכל מה שאמרתי עד כה היה אמור לעבוד לך

https://ikariam.support.gameforge.com/index.php?fld=il

• בחברת הוט אם אתה על NET כפול האימות הזה לא עובר, וגם לפעמים אקרים לא עובד טוב

זה אם אתה בהוט, ואם אתה באמת בהוט 99 אחוז אתה תחת NET כפול ואז או שאתה עובר חברה או שאתה מתחיל לריב איתם להוריד אותך מזה.

כי חוץ מהאימות זה גורם לבעיות אחרות במשחק ובכללי בכל מיני אתרים בחול בעיקר.

אגב אם אתה לא בהוט זה יכול להיות פשוט בעיה בדפדפן צריך לנקות קוקיס

• השם של זה זה NAT, לא NET, ואכן הלקוחות נמצאים תחת NAT כפול, (זאת אומרת, אתה נמצא בNAT הביתי שאתה שולט עליו, וביחד עם עוד הרבה בתים אחרים אתם נמצאים בDOUBLE NAT משותף שאין לכם שליטה עליו) מאיפה אתה יודע את הידע הזה?

ברמת העיקרון זה בסה"כ מגביל אותך בפתיחת פורטים לאינטרנט

• כן תודה על התיקון כתבתי בטעות NET במקום NAT ולא שמעתי לב חח

היה לי NAT כפול גם אצל סבא וסבא וגם בבית שלי, הייתי מתחבר לשרת של טלפון(4G) או עושה VPN הכל היה עובד תקין.

אבל שהייתי מתחבר לרשת בבית או אצל סבא וסבתא שלי, איקרים היה קורס כל כמה שניות וכותב שהדף לא זמין.

אפילו פניתי לתמיכה, הם ציינו שהבעיה אצלי מה שגרם לי גם לבדוק את זה.

קיצור לא משנה מאיפה הייתי מתחבר, מחשב, טלפון, וכולי

היה עושה בעיות ברשת של הוט, אז הבנתי שכנראה הNAT דופק גם את המשחק הזה כי לא מצאתי הסבר הגיוני אחר.

התקשרתי להוט ביקשתי לרדת מזה בסוף הורידו אותי מזה תתפלא אבל המשחק הפסיק לקרוס לי באותו רגע שהורידו אותי מזה.

וגם האימות דו שלבי הפסיק לעשות בעיות, וגם ככה עשיתי אצל סבא וסבתא שלי ואותו תוצאה הייתה

• לא עלה לך כסף? **שים לב שהם מחייבים לפעמים על כל פעולה גם בלי שאתה אפילו יודע על זה** אם כך אתקשר אליהם גם ואבדוק

• לא עולה כסף, אבל לפעמים צריך לריב איתם בשביל שיורידו אותך

ולפעמים צריך להתקשר שוב ולהגיע לאיזה נציג שכן מסכים לעשות את זה, אבל שמורדים זה לתמיד אני כבר יותר משנתיים בלי זה

RealSparta likes this.
  • רק שים לב שאתה לא פתאום פותח פורטים לאינטרנט כי זה בעצם הסכנת אבטחה הכי רצינית שאתה יכול לעשות