[rufay2003] vs [DACIA]

• Hello!

Pentru ca le-am refuzat invitatia lor in alianta, ma ataca.

Le-am spus ca nu pot sa intru intr-o alianta mediocra, sub nivelul cunostintelor mele in ikariam si nu pot sa am un stapan cu un intelect sub nivelul meu... asta e...

Joc ikariam de ani de zile, am jucat cu jucatori buni si foarte buni impotriva altor jucatori buni si foarte buni, deci sa intru la ei ar fi sub standardele mele :D:D:D

Ahh.. cata modestie pe capul meu...

PS 1 ad si avut raporte si cu pierderi mai mari.. dar n-am cu cine...

PS 2 dupa acest post ma astept la mai multi membri DACIA sa isi incerce "nororcul" impotriva mea.

PS 3 Profitati cat inca mai "exist" pe acest server "mort".

Have fun!

// 9 runde

O armata de la Polis a atacat si a jefuit orasul tau Marmura Forja. Ai fost furat:

O armata de la Bella a atacat si a jefuit orasul tau Marmura Forja. Ai fost furat:

O armata de la Blonduta a atacat si a jefuit orasul tau Marmura Forja. Ai fost furat:

// 6 runde

aici s-au dispersat trupele adversarei ce m-a atacat, n-a trecut de zid.. ^^

// 3 runde

//2 runde

am retras si am trecut pe atac

//3 runde

***PanNtix: Avertisment, "Se permit posturi ce contin NUMAI comentarii pertinente despre batalia postata, dar NU se permit comentarii de orice natura despre participanti."

*** Munca în echipă presupune în primul rând să-ţi pierzi jumătate din timp explicându-le celorlalţi de ce nu au dreptate! ***

*** Teamwork means being the first to waste your time explaining to others why they are wrong! ***

_KORTO_ and diegonataliacaceres like this.
  • Multumesc pentru rapoarte ;)

***PanNtix: Evitati postarea consecutiva; daca doriti ca un topic sa se bucure de mai multa atentie evitati sa postati consecutiv mai des de 48 de ore.

*** Munca în echipă presupune în primul rând să-ţi pierzi jumătate din timp explicându-le celorlalţi de ce nu au dreptate! ***

*** Teamwork means being the first to waste your time explaining to others why they are wrong! ***

_KORTO_ and diegonataliacaceres like this.
  • @***PanNtix

Daca s-ar fi aprobat postul in ziua cand l-am postat, perioada intre cele 2 postari ar fi fost de aproximativ 72h.

Multumesc pentru informare.

• *** Munca în echipă presupune în primul rând să-ţi pierzi jumătate din timp explicându-le celorlalţi de ce nu au dreptate! ***

• *** Munca în echipă presupune în primul rând să-ţi pierzi jumătate din timp explicându-le celorlalţi de ce nu au dreptate! ***

• Hristos a inviat!