של פורום איקרים off topic פוסט ה

• היי!

החשבון שלי במשחק פתוח מאז 1.9.2008, כשהחלטנו כל הכיתה (כיתה ז') לפתוח חשבון במשחק ולשחק ביחד. מאז העברתי אותו לחבר שהחזיר אלי כשנמאס לו, וכבר 10 שנים שאני מתחזק את החשבון במצב חופשה (ומשחק בו רק בחופשות או כשאני חולה), אבל בין חופשה לחופשה קופץ להציץ ליום-יומיים ומשחק.

החופשה האחרונה נגמרה ממש עכשיו, והופתעתי פתאום מכל איחודי השרתים. משהו בכל הסיפור הזה גרם לי לרצות לחזור לימים ההם ששיחקתי על-אמת, וקצת ריגש אותי שיש פורום ואנשים פעילים פה.

פעם האיים עליהם הערים שלי היו מלאים בשחקנים והייתי צריך להיזהר תמיד ממתקפה שעלולה להגיע, עכשיו ריק ושומם ובמיוחד זה שכל המנסרות ומקורות המשאבים אופסו - מרגיש ממש בודד וכאילו ההיסטוריה נמחקה.

מסתבר שמעל 18 מיליון עצים תרמתי לאורך 16 שנה למחצבים. מוזר לתרום אותם שוב מחדש. עוד מישהו חווה משבר קיומי בעקבות המצב הזה במשחק?

RealSparta likes this.
  • היי!

החשבון שלי במשחק פתוח מאז 1.9.2008, כשהחלטנו כל הכיתה (כיתה ז') לפתוח חשבון במשחק ולשחק ביחד. מאז העברתי אותו לחבר שהחזיר אלי כשנמאס לו, וכבר 10 שנים שאני מתחזק את החשבון במצב חופשה (ומשחק בו רק בחופשות או כשאני חולה), אבל בין חופשה לחופשה קופץ להציץ ליום-יומיים ומשחק.

החופשה האחרונה נגמרה ממש עכשיו, והופתעתי פתאום מכל איחודי השרתים. משהו בכל הסיפור הזה גרם לי לרצות לחזור לימים ההם ששיחקתי על-אמת, וקצת ריגש אותי שיש פורום ואנשים פעילים פה.

פעם האיים עליהם הערים שלי היו מלאים בשחקנים והייתי צריך להיזהר תמיד ממתקפה שעלולה להגיע, עכשיו ריק ושומם ובמיוחד זה שכל המנסרות ומקורות המשאבים אופסו - מרגיש ממש בודד וכאילו ההיסטוריה נמחקה.

מסתבר שמעל 18 מיליון עצים תרמתי לאורך 16 שנה למחצבים. מוזר לתרום אותם שוב מחדש. עוד מישהו חווה משבר קיומי בעקבות המצב הזה במשחק?

וואו! איזה סיפור מטורף, 10 שנים התחברת ליוזר פעם בחודש להוציא מחופשה ולחזור, לגמרי יש אנשים עם סיפורים מעניינים

לשאלתך, היה איחוד שרתים, אז עכשיו המנסרות וכו' ברמה ההתחלתית, ככל שהשנים יעברו זה ישתנה

באיזה שרת אתה משחק? ועם איזה כינוי?

• נראה לי שבגאיה, הכינוי molox איתי מאז ומעולם.

עכשיו אני בעיקר מטייל בשרת ומחפש שחקנים בשביל חוזי תרבות כי חסרים איזה 85 (ופעם הבאה שאתחבר מאמין שלא יהיה הפסטיבל איחוד הזה). השרת ריק ממש

RealSparta and Karishor like this.
  • סיימתי לשפר את כל המושלים והארמון לרמה 14, מה שמסתיים אני מתחיל לעבוד על רמה 15, יש ערים שצריך להמשיך לשפר מאגרים

• סיימתי לשפר את כל המושלים והארמון לרמה 14, מה שמסתיים אני מתחיל לעבוד על רמה 15, יש ערים שצריך להמשיך לשפר מאגרים

וואו! אני רק בשלב 8 של הארמון (וכולי). באיזה שרת אתה?

RealSparta likes this.

וואו! אני רק בשלב 8 של הארמון (וכולי). באיזה שרת אתה?

יונומיה

• יונומיה יותר פעיל? כי בגאיה 90% מהערים שאני רואה/מוצא אפורות או בחופשה.

דיי מדכא כל השרת הזה

• בהינומה כרגע יש 4500 שחקנים אבל יש כמויות מטורפות של כפולים כך שאני מעריך שלמרביתם 10+ אז בפועל בסביבות 350-400

אבל ובהנחה שמרבית הכפולים פעילים ואפור נהיה ללא אפור כל כמה ימים, עדיין מדובר ב: 4500

תוך מס' חודשים זה יצטמצם ובכול זאת זה יהיה שרת יותר פעיל מגיה

גאיה נטו שרת לבוב הבנאי

• יונומיה יותר פעיל? כי בגאיה 90% מהערים שאני רואה/מוצא אפורות או בחופשה.

דיי מדכא כל השרת הזה

יונומיה יש לך במינימום 150 פעילים כל רגע

עכשיו 190 לדוגמה

אם אתה רוצה לחזור לפעילות ממליץ לתת לשחקן לעבור לבית קברות ולבוא ליונומיה

יש אחלה קהילה תמצא אנשים לשחק איתם בלי בעיה

Noam1 likes this.
  • למי שמעוניין לבוא לבזוז זה הזמן

f179f1dcfaca8f3e76f193159ecae204.png

• לפי כמות הגנרלים לא נראה לי שיהיו הרבה מתנדבים ובעיקר שזה שרשרת איי מבצר

דווקא במיקום 56:77 שם כל הbig money נמצא, לא יודע אם יצא לך לראות

• נכנסתי למפת האי ולמפת העולם

שרשרת איים מושקעת בטירוף, אבל לא נכנסתי לכול אי בנפרד

ראיתי את המיליארדים בזהב ומיליוני הגנרלים

האמת ואני בטוח שתחלוק עלי, אבל אני לא רואה את ההיגיון בלהשקיע כסף במשחק חינמי

אבל פעם טרזן משרת דלתא אמר לי

יש אנשים שנהנים מארוחה טובה

אחרים מסרט או ממועדון ריקודים

אני נהנה מהמשחק ומה שהם מוציאים על האהבה שלהם, אני מוציא על האהבה שלי

ועל זה לא ניתן להתווכח כי ההיגיון נמצא שם בעומק

שנינו הבטנו על כך מזוויות שונות ושנינו צודקים, כל אחד ואהבה שלו

אני אוהב את אשתי ואני מעדיף להשקיע בה

Edited once, last by time lord ().

RealSparta and Noam1 like this.
  • אין לי אפילו כפולים, אף לא אחד

אני עסוק עם היצירות שלי ולמרות שאני פסל אומן

אני מתחיל שנת לימודים במכללת אורנים במגמת פיסול בנובמבר

תמיד ניתן ללמוד משהו חדש, טכניקה שאני לא מכיר, להכיר עוד אומנים

אומנות זה הנפש, אומנות זה אור ואור זה עצימות החיים

הקמתי אפילו ברית לאומנים, בינתיים אני לבד :-( י

אם ישנם אומנים הם מוזמנים, כמובן שיש יתרון בברית כמו שלכם בגלל גודלה ועוצמתה והעדפה שלהם תהיה בריתות מקום ראשון/ שני/ שלישי

אבל בשבילי המשחק זה לא המלחמות ואפילו לא השדרוג למרות שזה מה שאני בעצם עושה

בשבילי זה לצאת לרגע מהמציאות לווירטואליות בשביל לחזור למציאות קצת משוחרר ממנו

פילוסופיה במיל

RealSparta likes this.

עכשיו הכל בתהליכים לרמה 15

795d693327e206a4d4c9c1f0d0c51911.png

• שבת שלום וחג שמח

בצד הימני בעיר הסקידים יש איקון צהוב בצורה של מדליה

מזה? י

זה תג, פעם היה אפשר לקבל משרתי מלחמה

• למי שמעוניין לבוא לבזוז זה הזמן

f179f1dcfaca8f3e76f193159ecae204.png

כמה מרגמות צריך בשביל חומה 48?

אי אפשר להוריד בסיבוב