Merhabalar arkadaşlar ortalıkta konuşup laf salatası yapan yalan yanlış konuşan arkadaşları burda ifşa edelim bakalım :))
Global serverde severin başında hep birlikte wp grubunda toplandık Türklere saldırı yapılmasın dendi şimdiki T R ve TÜRK yönetimine o grupta Türklerin bu serverde rakip bulamayıp birlikte savsicacigini söylemiştim onlarda hak verdiler zaten.
Gelelim hain konusuna Brezilyalıları, Arapları, Arjantinlileri, İsraillileri, Fransızları, İranlıları savaştık ve sürekli baskınlarda kacistiklari için kendimize rakip görmedik.
Ne çıkarsa Türk ittifaklarında var diyerek kin gütmeden tek amaç savaşmak diyip saldırı yaptık. Hainsiniz denildi ama sizden önce Fransızlara saldiricaktik Araplarla savaştayiz dediler T-R ile savaştayiz demediler :))
Bizde size saldırdık korkudan yalanlara sığındınız savaştayiz dediniz heryerde vurduk tatillere kaçtiniz.
XEARCH grupta sana bağnaz olmamak lazım ben ırk millet ayırmam bu serverdeki bütün Türkleri vurucam dedi hatırlarsın sen Kennokage :)))
Bize vatan millet sakarya nutukları atan T-R bugün 15 rapordan 2 tane 3 5 roundluk yeşil alan Fransızları savunuyor.
TÜRK ittifakı Fransızlarla anlaşmalı savaşıyor nerde sıkıştırdıysak Fransızlar oraya işin çekiyor.
Biz kimseye vatan millet sakarya nutukları atmadık ama kimseden de medet ummadık orda burda laf salatası yapıyorsunuz söylüyorum size bize oyunu bıraktıracak TÜRK ittifakı
41 raporda 0 yeşil ama 10 küsür Rodos nasıl olcak bu iş :))
Aranızdan ayrılan arkadaşlar neden ayrıldı iki ittifak içinde söylüyorum. Bizden kimse ayrılmadı :))
Neden şuan Fransızlara yamaniyorsunuz dostumuz diyorsunuz olsun hiç farketmez de bize hain diyen vatan dan milletten bahseden adamlar neden böyle yapıyor onu anlamadım.
WRATH Swiefish ile özelden neler konuşuyoruz savaş zamanı ?
Swiefish Viril neden TÜRK ün zorda kaldığı alanlara kamikaze yapıyor. Hoş geldiği gibi geri ısınladik :))))
GLOBALİN HAKİMİ DE SAHİBİDE BLOCK İTTİFAKIDIR.
Ya kabullenirsiniz yada gölgemiz altında ezilirsiniz.