BLOCK a hain diyenler okusun bakalım.

• Merhabalar arkadaşlar ortalıkta konuşup laf salatası yapan yalan yanlış konuşan arkadaşları burda ifşa edelim bakalım :))

Global serverde severin başında hep birlikte wp grubunda toplandık Türklere saldırı yapılmasın dendi şimdiki T R ve TÜRK yönetimine o grupta Türklerin bu serverde rakip bulamayıp birlikte savsicacigini söylemiştim onlarda hak verdiler zaten.

Gelelim hain konusuna Brezilyalıları, Arapları, Arjantinlileri, İsraillileri, Fransızları, İranlıları savaştık ve sürekli baskınlarda kacistiklari için kendimize rakip görmedik.

Ne çıkarsa Türk ittifaklarında var diyerek kin gütmeden tek amaç savaşmak diyip saldırı yaptık. Hainsiniz denildi ama sizden önce Fransızlara saldiricaktik Araplarla savaştayiz dediler T-R ile savaştayiz demediler :))

Bizde size saldırdık korkudan yalanlara sığındınız savaştayiz dediniz heryerde vurduk tatillere kaçtiniz.

XEARCH grupta sana bağnaz olmamak lazım ben ırk millet ayırmam bu serverdeki bütün Türkleri vurucam dedi hatırlarsın sen Kennokage :)))

Bize vatan millet sakarya nutukları atan T-R bugün 15 rapordan 2 tane 3 5 roundluk yeşil alan Fransızları savunuyor.

TÜRK ittifakı Fransızlarla anlaşmalı savaşıyor nerde sıkıştırdıysak Fransızlar oraya işin çekiyor.

Biz kimseye vatan millet sakarya nutukları atmadık ama kimseden de medet ummadık orda burda laf salatası yapıyorsunuz söylüyorum size bize oyunu bıraktıracak TÜRK ittifakı

41 raporda 0 yeşil ama 10 küsür Rodos nasıl olcak bu iş :))

Aranızdan ayrılan arkadaşlar neden ayrıldı iki ittifak içinde söylüyorum. Bizden kimse ayrılmadı :))

Neden şuan Fransızlara yamaniyorsunuz dostumuz diyorsunuz olsun hiç farketmez de bize hain diyen vatan dan milletten bahseden adamlar neden böyle yapıyor onu anlamadım.

WRATH Swiefish ile özelden neler konuşuyoruz savaş zamanı ?

Swiefish Viril neden TÜRK ün zorda kaldığı alanlara kamikaze yapıyor. Hoş geldiği gibi geri ısınladik :))))

GLOBALİN HAKİMİ DE SAHİBİDE BLOCK İTTİFAKIDIR.

Ya kabullenirsiniz yada gölgemiz altında ezilirsiniz.

KEHANET'BLOCK and ''SARUHANBEY'' like this.
  • gençler biz bu oyunu çok eskilerde oynadık çok savaşlar yaptık ama size şunu rahatça söyleyebilirim ki siz savaşçı değil sadece ve sadece depocusunuz oynadığınız başka sv de depo yapıp yapıp getiriyosunuz sv ye çekiyosunuz üstünüze sonra savaşçıyım ancak kendinizi kandırırsınız gün gelir devran döner tabi bunuda unutmamak lazım :)

he raporlarınıza baktım da elinize sağlık habersiz bi anda 400-500k gp ile ışın atıp sonra yetmeyip üstüne depo taşıdık ama yinede kazandık diyebilmenizi dilerdim az dürüst olun şuan ikariam karaborsa ve hesap taşımayı kapasın bakın max 2 hafta veririm o raporlardaki tüm arkadaşlara oyunu bırakmaları için bizim hatamız biz oyunu bırakıp svdeki hesaplarımızı sevdiklerimize bırakmamız olmuş malesef ki yine dediğim gibi hesaplarından gp basıp sv ye taşıyıp sonra forumlarda caz yapanlara bıraktık sahaları :)

neyse normalde yazmazdım ama siz herşeyi yazarken bazı gerçekleri unutmuşsunuz onlarıda ben hatırlatayım dedim

ayrıca ben bu oyuna sırf global diye geldim ama görüyorum ki elin fransızı italyanı sizden daha mert çıktı en üzüldüğüm konuda budur siz yapın eğlenin biraz daha zamanı gelecek :)

• Depo indirmeyen kimse kaldı mı? Sanmıyorum. Günümüz ikariam konjonktürüne uyum sağlıyoruz biz de. Sanarsın bir tek biz depo indiriyoruz, boş konuşuyorsunuz :D

Bir anda 400-500k ile habersiz ışın diyorsun, TURK ittifakından W R A T H bizzat "gelin, bekliyorum" dedi gittik. Bilip bilmeden atıp tutmayın.

"Elin Fransızı İtalyanı sizden daha mert çıktı". Raporları gözünüzle incelemenizi tavsiye ediyorum, Fransızlardan yardım alan TURK ittifakı iken, aldıkları yardım yetmiyormuş gibi en az 20 rodos basan TURK ittifakı iken bir gram utanmıyorsunuz, ettiğiniz hakaretlerin haddi hesabı yok. İnsanda biraz utanma duygusu olur. Böyle bomboş kelamlar etmeden önce şapkayı önünüze koyun da düşünün biraz. Allah izan versin, ne diyeyim.

You don't win silver you lose gold.

• Aslanım sen kumda oynarken ben altın yağmalıyordum :)

Phalanx döneminde kaldıysan yeni çağa ayak uyduramıyorsan kafanı kumdan çıkarmamaya devam et.

• Oyunda bile birlik olunamıyor yine birbirimizi yiyoruz ve malesef ki oyunu geçtim gerçek tarihimizde böyle, nasıl bi milletiz biz böyle arkadaş yazık yaaa..

• Bu global serverda oyunum yok fakat konu foruma taşınınca tarafların yazdıklarından bir miktar bilgi sahibi oldum. Şu haklıdır, şu haksızdır gibi kendimi bir yargı makamına da koyacak değilim. Yalnız sevgili dostum şu yazdığın "GLOBALİN HAKİMİ DE SAHİBİDE BLOCK İTTİFAKIDIR" sözünü koca koca padişahlar feth ettikleri şehirler veya ülkeler için bile söylememiştir. Tadında hırs motive eder ama bu hırsın ayarı kaçtığı zaman Ego zehirler. Muhteşem Süleyman'a bile "Çok gururlanma padişahım, senden büyük Allah var" diyebilen bir medeniyetin evlatlarıyız. Bu bilinçle rakiplerimize karşı davranırsak eminim şu basit oyun için kan davaları gütmemize gerek kalmayacaktır. Savaşlarınızda başarılar dilerim. Keyifli oyunlarınız olsun.

Birçok kez ölür korkaklar, ölmeden önce..

LuciusVorenus

i5xpojz.jpg

HellFire and Alo_Azrail like this.