KDTK-ORKO(THOR) ittifakı savaş ve yağma raporları

• Zeki, Falla benim üyem biliyorsun değil mi?

İstemediğimiz şeyleris söylerseniz , bizm istemediğimiz şeyleri yaptırmaya zorlamayın isterseniz :)

Bence saçma olur ..

Kendine reis diyen çocuğada söyle edebi ile konussun.

William Wallace Melih, zeki geldiğinde burada üyesi mi ahbabı mı kendine reis diyen kişi ile aynı görüşte ise kaldırın anlaşmaları :)

tumblr_py83m0FbtC1x6lumfo1_400.gif

Thomas Shelby

----------------------------------------------------------------------

Lider

A K I N C I L A R[K A N]

• Reis sen olayı anlamışsın ben kimsei poh pohlamıyorum olanı söylüyorum.Bunlar benim şahsi fikirlerim art niyet arayıp konuyu farklı yere çekmeye çalışma neden anlamak istemiyosun.Galip tarafı başarısından dolayı tebrik ediyorum.Falcon u ciddiye alıpda cevap vemiyorum zaten bi icraat göremedik.Konuşuyo anca size bi soru sorıyım omegadaki gp yi kimie yağ çektinizde aldınız? Taşıma kararı aldınız

• neyse rapor sayfasını kirletmek istemiyorum

Tartışma konusunda veya özelden beklerim

Numaram Zekide var , bana özelden atarsanız eğer aşağılayıcı yazdığım mesajı bende çıkıp söylerim

• neyse rapor sayfasını kirletmek istemiyorum

Tartışma konusunda veya özelden beklerim

Numaram Zekide var , bana özelden atarsanız eğer aşağılayıcı yazdığım mesajı bende çıkıp söylerim

f

sen kendi üyene laf kondurmuyorken ben şahsıma laf söyletir miyim?

Diğer husus ise zeki ile sadece dostum kendi kararlarımı kendim veriyorum.
    anlaşma konusunu oyundan konuşurum demiştim Anlıyorum ki sizde oek anlaşma taraftarı değilsiniz.

FaLLa ben iyonyayı çoğu kez tebrik ettim beni kestiği raporları foruma atması içinde telkinde bulundum ben efendi gibi oyununu oynayan biriyim.

Ayrıca omegadaki gp şahsımındır kendime yağ çekmek için aldım.

William Wallace sen değilde fallanın aşağılayıcı konuşması seni bağlamaz mı aynı ittifaktasınız. Eğer senle bir alakası yoksa ben yaptığı hakaretin karşılığı oyundan vereyim.

• Eğer bütün bir ittifakı karşısına alır da yazarsa bağlar , görüşürüm fakat kendi şahsi meselesi için konuşur da bir iki kişiye laf ediyorsa şahsi meselesi derim

• benimle hiç bir derdi yok daha öncede iyi kötü birşeyimiz olmadı ama kullandığı cümle çok yanlış.

O zaman benimde şahsi meselem var saldırırsam koruyacak mısın

• Laf kondurmam.

Çünkü benim onlarla bir bağım var.WillWallace ve Falla ve birsürü arkadasım var hiçbirinin yeri dolmaz.

Anlaşma var halihazırda, bana ikili oynuyorsun dedin az önce farkında mısın acaba kendine reis diyen zat?

Anlaşmayı çekince de taraf olmaya gönlün yok diyorsun.

Burada sana şahsi söz söyleyen, hakaret eden vs yok.

Hazımsızlığınız varsa soda için.

İttifağın ismini alıp kişisel hazımsızlığını benim ittifakıma paye edersen benim ittifakımda bunun faturasını size paye eder.

iki kere iki dört.

2 gün sonra pişman olacağınız şeyler için gaza gelip efelenmenize gerek yok :)

tumblr_py83m0FbtC1x6lumfo1_400.gif

Thomas Shelby

----------------------------------------------------------------------

Lider

A K I N C I L A R[K A N]

• Eğer bahsettiğin gibi şahsi bir mesele ise bire bir savaş yapabilirsiniz , sana destek veren arkadaşların dostların olduğu gibi bende kardeşime destek vermekten çekinmem ve bunu paylaşmaktan da çekinmem , fakat bunu bir ittifak savaşına çevirmenize de engel olurum , bire bir savaş isteğini kendisine ilet , gerekli şartları oluşturun bizde keyifli bir savaş izleyelim

• Dediğim gibi koruma veya müdahale söz konusu olmaz eşit şartlarda olursa ve anlaşılırsa

• Gaza geldiğim yok.

Burada bir rapor üzerine yorum yapılıyor aşağılanıyorum. Willewalce şahsi meselesi diyor beni ne tanıyormuş ki şahsi diyor.

Tamam sen korumaya başla üyeni o zaman

• teke tek dostum hiç şüphen olmasın

• Reisss toysun henüz dostum , insan aktifliğe , madde durumuna bakar sonra ışın atar

Gittin bir hışım attın ışın , olan 220 ambrosiona oldu .

Tavsiyem para kolay kazanılmıyor , har vurup harman savurmayın

• iyonya savaşı bilseler zaten burda yorum yapmazlar sen kesmişsin daha neyi kanıtlamaya çalışıyosun ama asıl amaç yeşil raporu almışsın.Karşı taraf kendini avutmaya çalışıyo kral leonidasdan objektif beklemen çok saçma adam karaktersiz anlayışsız biri kesecem onun fişini

sen burayı makbuz kestiğin esnaf dükkanı mı sandın neyi nereye kesiyorsun.
    ATA ittifakı olarak thora yamanmaya çalışıyorsunuz deltada bize destek verin bizde alphada size destek verelim diyorsunuz aynı zamanda bize barış anlaşması yolluyorsunuz.
    ikili oynamayın neyseniz o olun.
    foruma asıyorsunuz kesiyorsunuz yalakalık diz boyu.

Oyunda kuyruğunuzu kıstırıp duruyorsunuz.

Mert olun Mert!

Kardeş sen ne dediğini bilmiyosun.Yediğin tokatan sonra kafan karışmış galiba ben şahsi olarak konuşuyorum.O zeki akılsızı beni habire arayarak zaten ön yargımı kazandı yalvarmayacaktı bana insan gibi konuşcaktı.Zeki ismi gibi olsa keşkede akılsız biraz ne yapması gerektiğini öğrenmeliydi.Yalakalığa gelince ben kimseye yalakalık yapmıyorum.Yalakalığı zeki saha iyi bilir.Doğruları söylüyorum yenildiniz fazla zorlamayın.Gülüncek duruma düşüyosunuz

Hahahahhaha

😁

Gülüp geçiyorum

Muhatabım olamazsın 😂