Regulamentul Jocului

 • Următoarele reguli sunt valabile pentru toate lumile.


  În cazul în care considerați că ați fost pedepsit pe nedrept conform uneia dintre următoarele reguli, vă rugăm să contactați serviciul de asistență pentru joc la https://ikariam.support.gameforge.com/index.php?lang=ro.


  Vă rugăm să rețineți că, din cauza directivelor privind protecția datelor, putem discuta cererile și reclamațiile referitoare la un anumit cont doar cu proprietarul acestuia, după o verificare corespunzătoare.  1. Conturi multiple

  Este posibil să mențineți mai multe conturi pe unul și același server. Acestea trebuie să ne fie anunțate prin utilizarea unei funcții interne a jocului. Interacțiunea directă între aceste conturi multiple nu este permisă. Ocolirea acestor reguli prin intermediul altor jucători nu este permisă.


  2. Împărtășirea conturilor

  Nu este permisă partajarea datelor de conectare cu alți jucători.


  3. Împingerea

  Nu este permisă obținerea unui avantaj în detrimentul jucătorilor mai slabi. Un jucător este considerat mai slab dacă highscore-ul său total este mai mic decât cel al acuzatului.


  4. Insultarea

  Nu este permisă utilizarea intenționată a unui bug sau neraportarea intenționată a unui bug.


  5. Scripting

  Nu este permisă utilizarea de software sau scripturi pentru a obține avantaje în detrimentul altor jucători. Aceasta include roboți, macro-uri și alte automatisme.


  6. Amenințări din viața reală

  Nu este permisă amenințarea în viața reală la adresa altor jucători.


  7. Conținut

  Nu sunt permise insultele și comportamentul nepotrivit față de alți jucători. De asemenea, nu este permisă publicarea de opinii și păreri pornografice, rasiste sau extremiste de orice fel. Reclamele, opiniile politice sau religioase sunt nedorite și nu pot fi publicate.


  8. Limbajul

  Limba de joc este limba română. Se acceptă și limba engleză

  :closedthread: