-RWR- vs RAN WYGRANA -RWR- 846 949,5 WSG

• Bitwa pod WUHAN COVID-19

(22.03.2020 14:49:10)

Smakosz[RAN] z miasta Górny Taras, Szósty Zmysł, Kopalnie RAN, Blask Laguny, Zachód Słońca, Hitek[RAN] z miasta Kopalnie RAN, Gold RAN III, Gold RAN IV, Kopalnie RAN II

vs

kwasu[-RWR-] z miasta Valyria, ben[-RWR-] z miasta Castelo, mrmasel[-RWR-] z miasta Miasto, Bemowo, Dark Gabriel[-RWR-] z miasta WUHAN COVID-19, Bemowo, KONTYNGENT, GONDOR, K0NTYNGENT, miastko, Szósty Zmysł, Górny Taras, traktaty kultur, Kopalnie RAN, Gold RAN IV, Zachód Słońca

---------------------------------------------------------------------------------------------

............................................. - Łucznik................................0(-89)

............................................. - Strzelec Siarkowy....................722(-32)

Wojownik............................0(-93562) - Wojownik.........................1963(-91837)

Hoplita.............................0(-67273) - Hoplita.........................1025(-110162)

Żyrokopter...........................0(-3352) - Żyrokopter.........................758(-4834)

Balonowy Bombardier.................0(-18328) - Balonowy Bombardier...............394(-16876)

Taran..................................0(-69) - Taran...............................106(-592)

Moździerz.............................0(-829) - Moździerz.............................0(-666)

............................................. - Medyk..................................31(-0)

............................................. - Kucharz...............................111(-0)

Gigant Parowy.......................0(-15378) - Gigant Parowy........................0(-1063)

............................................. - Mur.....................................0(-7)

............................................. - .............................................

---------------------------------------------------------------------------------------------

Generałowie.........................-442485.2 - Generałowie.........................-404464.3

Punkty ofensywy....................1011160.75 - Punkty obrony.........................1106213

Obrażenia............................22124260 - Obrażenia............................20223215

Podział obrażeń...........................52% - Podział obrażeń...........................48%

Zwycięzcy: mrmasel[-RWR-], Dark Gabriel[-RWR-]

Przegrani: kwasu[-RWR-], Hitek[RAN], ben[-RWR-], Smakosz[RAN]

4960 z Dark Gabriel[-RWR-] jednostek stacjonują w WUHAN COVID-19.

Armia gracza Hitek została wycofana i opuściła pole bitwy..

Armia gracza Hitek[RAN] została kompletnie zniszczona.

Armia gracza Hitek[RAN] została kompletnie zniszczona.

• hhahahah a Ty co, przez to że RO1 to już jakiś kozak jesteś? Nie sądzę:D

całe RAN to zlepek uciekających francuzów chyba XD

Kolosami to wy jednak umiecie grać słabiaki <X

Szósty Zmysł 25.03.2020 6:05 Został aktywowany cud Smakosz 'Kolos' .
    Dark Gabriel likes this.
  • przegrali wszystko co było do przegrania bo hitek chciał być w rankingu i nawet kolosy nie pomogły ha ha ha

co trzeba mieć w głowie żeby się tym szczycić ?

dołączcie do siebie jeszcze jakiś sojusz to może będzie z kim walczyć, nie to że ludzi wam brakuje ale może znajdzie się ktoś kto będzie umiał realnie ocenić sytuację a zdolności przywódcze doprowadzą sojusz do czegoś czym możesz się szczycić w imieniu sojuszu

zrób fajna wojnę - wygraj świetnie dopracowaną akcję i będziesz miał respekt nawet jak będziesz na końcu jakiegos rankingu

na tę chwilę jesteś KOLOSIARZEM i mimo wszystkich twoich taktyk PRZEGRAŁEŚ wszystko

no ale miej te swoje małe Hurra ale mnie osobiście napawasz wstrętem

nie za to że wszystko poprzegrywałeś tylko za to że jak byłeś na fali i wydawało ci się że jesteś górą to cwaniakowałeś na maxa i nawet kazałeś kolegów przepraszać bo inaczej nigdy nie będzie spokoju a jak sie okazało że prawda o tym kto jest górą jest zupełnie inna to biadoleniu nie ma końca.

Może jeszcze nadejdą dobra czasy RAN i znajdzie się ktoś kto będzie umiał tym pokierować ale póki co to widać na polach chwały i przypomne że to są bezsensowne wyniszczające ataki które kończą sie przegraną byle tylko hitek miał ranking

kwasu likes this.
  • Ranking to zwykły przypadek i ironia z mojej strony w kierunku Twoim Gabrysiu, a kolosy to odpowiedź na to co robiliście przed świętami.

Moje ataki to obrona przed Twoją agresją i tyle więc to Ty cwaniakujesz , bo masz skarbonek tyle że głowa boli , no ale myślę że niebawem czarny rynek zniknie i w tedy uśmiech i arogancja zniknie z Twojej maski i Ty znikniesz z podkulonym ogonem. Póki co korzystaj z możliwości i błędów Temu.

Ps. dziękuję za zainteresowanie moja osoba , nie myślałem Gabi że tak dużo dla Ciebie znaczę że wydajesz Ambrozje by dostać się całym miastem na moja wyspę.

• Hitek jesteś tak żałosny, że szkoda gadać

Nie umiesz walczyć, dziwne że jeszcze świrki was nie jadą, podobno nie lubią kolosów ;)

ANTYWIRUS RAN
    26.03.2020 17:21 Został aktywowany cud Hitek 'Kolos' .
    Hit Hitaszi III 26.03.2020 17:21 Został aktywowany cud Hitek 'Kolos' .
    Dark Gabriel likes this.
  • Jeszce jakieś epitety z Twojej strony czy co?

Spójrz pierw na swój sojusz i popytaj jak to jest z kolosami u Was.

W ostatnich walkach z Wami podczas których uciekłeś na urlop dostałem tyle kolosami że do teraz nie mogę sie ich doliczyć , popytaj Gabriella i mrmasela.

Coś mi się wydaje że multi konta są niezgodne z regulaminem Ikariam a kolosy też?

Na moje możliwości uważam że dobrze sobie radzę jak byś nie miał skąd floty brać na pstryknięcie to byś nawet nie wypłynął z portów.Twoje wypowiedzi są bezczelne i ignoranckie. Zresztą zawsze taki byleś.

• No tak, uważaj na palce swoje bo jak tak machasz nimi a zwłaszcza środkowym, to możesz sobie je połamać, przypomnę o palmie przed świętami ja pod nią uciekłeś, a tylko dwóch Ciebie atakowaliśmy, a tu jak widzę sporo Was na mnie leci i tym się różnimy sam nic nie znaczysz i jesteś malutkim pyskaczem .

• Właśnie, przed świętami!

Poza tym miałem już nie wracać do gry, ale przez całą sytuacje i dużą ilość wolnego, postanowiłem wpaść i zobaczyć co się dzieje :)

• przed świętami jak pamiętam to walczyliśmy z Ś i odbijalismy własne porty kiedy wy postanowiliście skożystać z super okazji bo nigdy w normalnej wojnie z nami nie wygraliście to po tygodniach walk z ś z partyzanta postanowiliście nas zaatakować i kilka samowolnych kolosów poleciało

obłuda polega na tym że nie było końca lamentu i pogardy o ludziach kolosiarzach - teraz jest walka pomiędzy nami i tylko nami i w dodatku z waszej inicjatywy

przegrywacie walke po walce i robicie kolejne odwety i kolejne przegrywacie. Teraz sam jesteś kolosiarzem i to perfidnym i obłudnym i całe twoje zdanie o kolosiarzach spłyneło na ciebie samego - czy czujesz sie z tym OK? oczywiście mogę sie założyć że nie masz z tym problemu bo twoje zdanie zawsze było jak chorągiewka. Na maxa i pogardę przeciwny czynkowi flot i multi ale czarnemu właził bez mydła i przyklaskiwał i wychwalał - pogarda dla kolosiarzy i sam stał się kolosiarzem nr1.

nie będę tu pisał nic o respekcie godnosci i honorach, po co wchodzić w nieustanne dyskusje

ale każdy ma swój rozum i każdy potrafi ocenić po swojemu jak to na tą chwilę wygląda i niech sami sobie pomyslą co jest do pomyślenia, to ich wola i rozum oraz zdolność wyciągania wniosków...

kwasu likes this.
  • teraz jest walka pomiędzy nami i tylko nami i w dodatku z waszej inicjatywy

Nie zgodzę się z Twoja tezą. Specjalnie postawiłeś miasto na mojej wyspie , po co?

Tak sobie bo mnie lubisz?

Śierciożercy walczyli z Wami i z Zetą więc to Wy wspieraliście Zete więc było 1 na 2 i tyle faktów:)

• czego nie rozumiesz ?

walki toczyły się między nami i nadal sie toczą

nikt nie stawia miasta bo cie lubi tylko dlatego że jesteście kolosiarzami i dlatego powstało tam miasto i z lubieniem nie ma to nic wspólnego

kiedyś dziwiły mnie twoje teorie i sposób rozumowania faktów ale sie przyzwyczaiłem chyba

śmiercożercy waczyli z zetą ale zajmowali nasze porty to je odbijaliśmy - co tu trudnego do załapania ? - nie atakowaliśmy i nie bralismy udziału we wspólnych manewrach - czym dla ciebie są fakty ? bo jak narazie daleki jesteś od nich i to cholernie daleko.

postanowiliście wtedy wykożystac fakt że skoro bronimy własnych portów to znak że możecie z partyzanta zaatakować bo było 1 do 2?

ehhhh hiteczku... kończę tę bezsensowną dyskusje bo zaraz te twoje fakty zapedzą te konwersacje na manowce....

jesteś KOLOSIARZEM i żadna ZETA czy Ś czy nikt inny tego z ciebie nie zmyje i tyle w temacie

• No nie dopiero jak postawiłeś swoje miasto na mojej wyspie postawiłem świątynie na kolosie i tyle w temacie więc to nie był ten powód postawienia miasta !

Nie szukaj wytłumaczenia i lepiej grać zgodnie z zasadami a nie korzystać konta pod palmą)

• nie no wolne żarty

to nie twoje pierwsze kolosy stary

ile to już było w temacie kolosów hitka

nawet sam czarny się wypowiadał

Twój najlepszy kopan walki którego w każdej wiadomości podziwiasz walił kolosy i dlatego powstało miasto - przyjąłeś go do sojuszu choć był zawsze poza i odrazu poleciały kolejne kolosy juz pod banderą RAN. Mulciakowi kazał usunąć w pełni rozbudowane miasto by se hitek lotke wstawił...

co ty mi chcesz wmówić że to w podziękowaniu za pomoc ? za jaką że mu dałeś złota i wojo żeby tobie pomagał kiedy ci brakowało hefka ?

wolne żarty sam sobie kazałeś swoje multi miasto burzyć....

Moje miasto powstało tam po kolosach twoich mulciaków oczywiście to tylko czysty przypadek że zawsze pojawiała się palma u was w identycznym czasie i przypadek że wszystkie multi miasta oblepiają każde twoje miasto na każdej wyspie i co ty mi to o zasadach czy morałach prawisz... obłuda... ludzie nie są ślepi...

• Nie chce mi się już gadać , teraz nie rozumiem, co ty teraz chcesz bo przeżywasz tą grę jak żaba okres! Bo skoro grasz uczciwie to podnieś kamień i nim rzuć we mnie!

• No to rzuca dalej j tylko uważaj byś przypadkiem komuś szyby nie wybił, bo bana dostaniesz i żal będzie Ciebie , bo co w tedy zrobisz?

Najważniejsze jest czyste sumienie tylko trzeba je jeszcze mieć.

Ta dyskusja nie ma sensu więc kończę bo nie będę walił głową w mur. Ustępuje Tobie i RWR bo masz rację co do mnie.

Doszedłem do wniosku , że wg. Was jestem wstrętny , obrzydliwy słabiak , żałosny cwaniak,perfidny i obłudny kolosiarz. No to ładna laurka. Przynajmniej dobrze że Ty i cała reszta z RWR jest nieskazitelna, jedno dobre bo skoro cała Zeta jest Wasza jak to kwasu stwierdził to świat Zeta jest idealny z wyjątkiem mojej osoby .

• Wybaczcie że się wtrącę w tą jak że ciekawą dyskusje ale zainteresowała mnie kwestia a raczej stwierdzenie faktu że świat zety należy do rwr? Przepraszam bardzo ale jak pamiętam rwr dawało kolosami na widok kogoś z -Ś- i robiło jak to mówi kwasu taktyczny odwrót więc jak świat zety jest wasz? No chyba ze ja już z moimi ludźmi nie gram na tym serwerze tylko na innym ale nie pamiętam bym się przenosił

• szczerze to nie zauważyłem "faktu" stwierdzenia przez kogokolwiek że świat ZETA należy do -RWR-

co by nie było nieporozumień to świat ZETA nie należy ani do -RWR- ani do nikogo innego
    zmieniają sie ludzie, układy, sojusze czy pakty i nic więcej...

jesli nadejdzie dzień w którym ten świat będzie należał do kogokolwiek to nie będzie już sensu grać

co do kolosów to był czas kiedy w wyniku arogancji padła decyzja decyzja o zaprzestaniu wszelkich walk z ówczesnym "Ś" , padły kolosy przy odbijaniu własnych portów z sojuszem który nie prowadził z nami wojny a jedynie miał chęć zająć nasze porty do wojny którą akualnie prowadził z kim innym

sytuacja nie jest identyczna z tą teraz gdzie hitek osobiście wytoczył jakąś prywatną wojnę i osobiście wali kolosami wraz z mulciakami

czy widać różnicę?????

za innych się nie wypowiadam bo ten wątek dotyczy sporu Hitka ze mną a nie RAN -RWR- Ś czy świata ZETA