התוצאות תועדו בעצמי כשהפעילות הסתיימה.
מעולה אז ראית בדיוק את המיקומים. תודה רבה ונתראה בפעילויות הפורום הבאות! אני עוד זוכר כשהיו פעילויות של לילות לבנים עם חידות ואתגרים לאורך הלילה, חחחח וואי היה צריך להיות עירניים ממש באותם הלילות...
התוצאות תועדו בעצמי כשהפעילות הסתיימה.
מעולה אז ראית בדיוק את המיקומים. תודה רבה ונתראה בפעילויות הפורום הבאות! אני עוד זוכר כשהיו פעילויות של לילות לבנים עם חידות ואתגרים לאורך הלילה, חחחח וואי היה צריך להיות עירניים ממש באותם הלילות...
עכשיו כשהסתיימה התחרות מישהו יכול להגיד לי מה התשובה לזה?
לקח המון זמן... בגדול כאשר עולם חדש נפתח המערכת מתחילה למקם שחקנים בעיקרון ממרכז המפה. לכן המקום הכי מרכזי הוא במיקום 50:50, וזאת התשובה. שאלה שהייתה קשוחה אבל לא נורא...
עכשיו כשהסתיימה התחרות מישהו יכול להגיד לי מה התשובה לזה?
לקח המון זמן... בגדול כאשר עולם חדש נפתח המערכת מתחילה למקם שחקנים בעיקרון ממרכז המפה. לכן המקום הכי מרכזי הוא במיקום 50:50, וזאת התשובה. שאלה שהייתה קשוחה אבל לא נורא...
פיי רמה גבוהה.. חשבתי כזה על מרכז העולם אבל לא קלטתי שזה הקורדינאטות. יפה שלך
הניקוד עם הבונוס בקרוב יתעדכן עבור המשתמשים הרלוונטים באתר הפעילות.
שלושת המשתמשים הבאים מוזמנים לשלוח לי הודעה פרטית בפורום ובהתאם תקבלו את הקופוני אמברוסיה בהם זכיתם.
כל הכבוד לכל המשתתפים, ובהצלחה לכולם בהמשך! נתראה בפעילות הבאה
שלושת המשתמשים הבאים מוזמנים לשלוח לי הודעה פרטית בפורום ובהתאם תקבלו את הקופוני אמברוסיה בהם זכיתם.
לא מצליחה לשלוח לך הודעה, יכול בבקשה לשלוח לי? 😅
לא ניתן לשלוח לך הודעה בפורום...
Display More
לא ניתן לשלוח לך הודעה בפורום...
לא מצליחה לשלוח לך הודעה, יכול בבקשה לשלוח לי? 😅
עכשיו אמור לעבוד לכם