Jon Wayne Gacy ( SWIR ) - Sołtys ( A ), WSG 11273

• Bitwa morska w pobliżu Pycimierz

(17.01.2025 8:46:53)

John Wayne Gacy[ŚWIR] z miasta Czehryń

Vs

Sołtys[-A-] z miasta Pycimierz

---------------------------------------------------------------------------------------------

Okręt z Taranem.................... 2134(-108) - Okręt z Taranem..................... 598(-252)

Okręt z Miotaczem ognia................ 7(-94) - Okręt z Miotaczem ognia............ 1181(-677)

Okręt z Moździerzem................... 445(-0) - Okręt z Moździerzem.................. 114(-12)

Taran Parowy........................ 1377(-19) - Taran Parowy.......................... 300(-0)

Krążownik Rakietowy.................. 273(-24) - Krążownik Rakietowy.................... 0(-60)

Śmigacz z Napędem Kołowym............. 245(-0) - Śmigacz z Napędem Kołowym............ 286(-34)

Balonowiec............................ 220(-0) - Balonowiec............................. 0(-50)

Statek Pomocniczy...................... 35(-0) - Statek Pomocniczy...................... 30(-0)

---------------------------------------------------------------------------------------------

Generałowie.........................-2,250,80 - Generałowie.........................-9,023,80

Punkty ofensywy..................... 22,559,50 - Punkty obrony........................ 5,627,00

Obrażenia.......................... 112,540,00 - Obrażenia.......................... 451,190,00

Podział obrażeń........................... 19% - Podział obrażeń........................... 81%

Zwycięzcy: Sołtys[-A-]

Przegrani: John Wayne Gacy[ŚWIR]

Został aktywowany cud Sołtys[-A-] 'Kolos' . (17.01.2025 8:42:58)

Nika and sk13 like this.
  • Wypiszmy sobie sobie osiągnięcia -A-

Pozytywne:
    - topka RO duża przewaga nad resztą (ambrozja z turcji?)

- największe skarbonki (top 1 i 4, dodatkowo pierwsze na serwerze)

- bardzo dobrze okopane wyspy i archipelagi (chyba kupione konta?)

- Ogrom złota, duża przewaga nad resztą

- wychwalanie się przed serwerem co to nie rozniosą i jak to nie ograją wszystkich

- parę PCH Damiana na randomach i V

Negatywne:

- płacz o zakupy z turcji

- wiszą na PCH jak lamy

- Damian ładne kolosy

- Sołtys panika przed oddaniem PCH piękne kolosy

- Kemsi Hornet Nocny Król przerażeni oddają surkę i w międzyczasie wywalają ile mogą aby nie oddać za dużo

- Wymówka Sołtysa, że ataki w nocy be i dlatego kolos

- Tchórzem śmierdzi na kilometr

Bieda, na prawdę cudowną ekipę zrobiłeś, elita, aż nie dziwię się, że nie masz swojego nicku.

Nika, sk13 and Kowal123 like this.
  • Dlaczego uważasz że ja jestem odpowiedzialny za zmontowanie tej ekipy ? 90 % ekipy z Kreon.. tutaj nikt nikogo nie namawiał do grania

Pozdro

Berbec likes this.
  • Dlaczego uważasz że ja jestem odpowiedzialny za zmontowanie tej ekipy ? 90 % ekipy z Kreon.. tutaj nikt nikogo nie namawiał do grania

Pozdro

Wiemy co sami opowiadaliście, na kozach, na serwerach wcześniej, prywatnie, udawaj sobie co chcesz. Ekipa z gówna złożona mi by było wstyd w tym grać.

To że Maras wyklepal Wam każda jedną rozmowę która odbywała się między nami nie oznacza że to musi być prawda

Usprawiedliwiacie swoje tchórzostwo, kolosy i ucieczki wszystkim, robi się to tragikomicznie żałosne, dalej rozpowiadajcie kogo wy nie zniszczycie, jak nie dominujecie i czego nie zrobicie.

Największe gaduły to wy macie na DC ;):D

Nika likes this.
  • Żebyś psychicznie to wytrzymał.....

jeśli chodzi o gówno to zapytaj mamy to powie jak wychodziłeś :D:D:D

Weterynarz podobno nawet kiwał głową jak widział że w sylwestra latasz🤣😂

Berbec likes this.
  • Ala ma kota
    kot ma ale
    a ja mam kolosa
    którego wale

Miały być chichy, żarty i śmiechy
    lecz nie będzie żadnej uciechy

został smutek żal pot i łzy
    bo ktoś korzysta z integralnej części gry

1759ee7fe0822.png

Dziadek Wariat and Berbec like this.
  • Róbcie sobie dalej wierszyki usprawiedliwiające wasze zagrania. Kolos od zawsze był uważany za szmaciarstwo i tak będzie. Tylko bezsilni tchórze którzy boją się wisieć w gierce komputerowej z niego korzystają. Piszcie co chcecie, klepcie dalej RO bo tylko to wam lada chwila zostanie. A jak zostaną już przypadki waszego pokroju i małe lamy to wtedy będziecie błyszczeć.

Kolejny bunkier rozbrojony. Przeciwnik czeka oddaje surki albo ją wyrzuca, liczy, że za miesiąc-2 wpadnie im RG z turcji i się coś zmieni, a tutaj nadal będzie to samo bo żadne ilości RG i złota nie zmienią wyników naszych starć.

• Nie mam zamiaru, jak już mi się znudzi to po prostu przestanę grać w gierkę. Jedynie chciałem się pochylić nad waszą mentalnością. Wychwalaliście się jaką to ekipę nie złożycie, ściągaliście graczy z różnych miejsc, naładowaliście się ambrą, botami, kontami po uszy, ciągle piszecie, że czekacie żeby wrzucić więcej złota/RG. Ale koniec końców mimo chwil przewagi, nie zaatakowaliście przerażeni, mimo odłożonego złota i RG nie podejmiecie u siebie. Mimo wielomiesięcznych przygotowań wegetujecie, macie wymówki, o plądrują - kolos, o atakują w nocy - kolos, o przylecieli na mój bunkier, zwyzywam ich (jak Nocny), napiszę, żeby bić do 0 lamy jak nie podejmą (Damian pozdrawiam), wyrzucę całą surkę.

A prawda jest jedna, boicie się przegrać w gierce, przygotowywaliście się i to nie starczyło, więc używacie krzywych zagrań albo wymówek, tym jesteście, przegrywami jakich w tej grze było pełno. Pisząc to mam na celu pokazaniu chociaż części osób z rozumem, że nie jesteście bogami, dobrymi graczami, zgraną fajną ekipą czy dominatorami jak to sami się opisujecie. Ciekawe kiedy dotrze to i do Was przegrywy.

• Nie mam zamiaru, jak już mi się znudzi to po prostu przestanę grać w gierkę. Jedynie chciałem się pochylić nad waszą mentalnością. Wychwalaliście się jaką to ekipę nie złożycie, ściągaliście graczy z różnych miejsc, naładowaliście się ambrą, botami, kontami po uszy, ciągle piszecie, że czekacie żeby wrzucić więcej złota/RG. Ale koniec końców mimo chwil przewagi, nie zaatakowaliście przerażeni, mimo odłożonego złota i RG nie podejmiecie u siebie. Mimo wielomiesięcznych przygotowań wegetujecie, macie wymówki, o plądrują - kolos, o atakują w nocy - kolos, o przylecieli na mój bunkier, zwyzywam ich (jak Nocny), napiszę, żeby bić do 0 lamy jak nie podejmą (Damian pozdrawiam), wyrzucę całą surkę.

A prawda jest jedna, boicie się przegrać w gierce, przygotowywaliście się i to nie starczyło, więc używacie krzywych zagrań albo wymówek, tym jesteście, przegrywami jakich w tej grze było pełno. Pisząc to mam na celu pokazaniu chociaż części osób z rozumem, że nie jesteście bogami, dobrymi graczami, zgraną fajną ekipą czy dominatorami jak to sami się opisujecie. Ciekawe kiedy dotrze to i do Was przegrywy.

długo nad tym myślałeś ?:D czy ktoś ci to napisał 8o

długo nad tym myślałeś ?:D czy ktoś ci to napisał 8o

Jakbyś miał trochę inteligencji to byś mógł zobaczyć, że odpisywałem na wiadomość która była napisana 5 minut wcześniej, więc proces myślenia i pisania zajął mi 5 minut. Nie dziękuj debilom trzeba pomagać.

Dalej zaspamowujcie temat myślcie, że to zamydli napisane fakty.

Czekamy co zrobicie z tym swoim świetnym RG którym się tak chwalicie.

• Chłop co zwyzywał nas od gowien i twierdzi że to My go wyzywamy :D

Nie, kluczem tego co napisałem tu:

Jak nie mamy jak skontrować wypowiedzi to najlepiej powyzywać, poszydzić i zasypać temat spamem. Żałosne jak i Wy sami.

Jest fakt, że zamiast jakkolwiek odnieść się, to Wy wolicie wyzywać i zaspamowywać temat, tak robią niezbyt lotni ludzie bez argumentów. Wyzywanie było już i przedtem i wtedy nie było nic pisane.