Játékos tiltása, jelentése

• Sziasztok,

Érdeklődni szeretnék, hogy mi a módja, hogy egy játékost, aki hetek óta zaklat tiltsak és bannoljam, hogy ne tudjon semmilyen módon kommunikálni, kontaktálni velem? Játékon belül többször jelentettem, de sajnos választ nem kaptam.

A sztori annyi volt, hogy meg akarta mondani mit mikor hogyan fejlesszek - konkrétan a templomot - de mivel önálló lény vagyok, így mondtam, hogy ahogy tudom majd fejlesztem, mivel munka után kicsit szoktam este játszani. Ez nem tetszett neki így napokig zaklatólag folyton fosztott, megszállt, nem értett a szép szóból. A szövi vezetőm közben járására pár napra abbahagyta, de most megint kezdte... Felszólítottam, hogy hagyjon fel ezzel, de az agorán tette tanúbizonyságát, hogy nem teszi, annak ellenére, hogy a szigeten lévő összes városom templomait földig romboltam.

Véleményem szerint ez már kimeríti az internetes zaklatás fogalmát, ezért szeretném ha a játékos tiltásra kerülne, legalább úgy, hogy velem ne tudjon semmilyen kontaktusba lépni (Mr Lion 53:56), illetve akár el is költöznék arról a szigetről, viszonylag közel a közelben lévő szigeteimhez.

Köszönöm a választ

Kerimaci

• nézd, a játékost, ahogy trockij írta, tudod "mellőzni", akkor nem látod üzeneteid.

Ha nem ír sértőt, és nem fenyeget pl veréssel, akkor semmi sem fog történni, senkinek sincs megtiltva, hogy miért és kinek ír.

A legfontosabb az, az előzmény: rontod a csodát.

Mármint, hogy templomod van és a szigethittérítésed alacsony, ez szinte minden szerveren balhét, fosztást, stb okoz.

Sermmilyen szabály sem tiltja, azt, hogy fosszon, megszálljon, akárhányszor, amennyiszer csak akarja.

Mielőtt pénzt költenél a költözésre, 2 lehetőséged van: vagy emeled a templom szintjét, és teszel bele papokat, és felmegy 100%-ra, vagy lebontod a templomot, mert úgy nem rontod a csoda szintjét.

sok szerveren ez a harci taktika, hogy tesznek egy mobilt ellenséges szigetre, építenek 1 templomszintet, nem tesnek bele papokat, és így mindenkinek"túl kell tölteni", már ha van elég magasz szint.

A tiltatni/bannoltani megrendelésre nagyon nem szeretik a team tagok, csak szólok.

• Köszönöm az infót mindkettőtöknek :)

Trockij, nyitottam jegyet, de ezek szerint esélyem nincs rá, hogy teljsen megszűjön a "kapcsolat" vele. Mondjuk az én értelmezésem szerint eléggé fenyegető, ahogy ír, de ez nyilván mindenkinek a szubjektuma megítélni. A mellőzést már megtettem, de ettől függetlenül az agorán még írogathat?

Hahaha direkt leromboltam a földig a templomom, de ennek ellenére zaklat... Szerencsére a költözés nem kerül pénzbe, mert volt még ilyen lehetőségem. Maradt még egy, viszont csak akkor költöznék az utolsó városommal (mert szerver összevonás miatt idedobta a rendszer mindkettőt), ha minden kötél szakad, mert a többihez ez van közel.

Köszi még egyszer :)

• A csoda kérdésével nem is lenne baj, másik szigeteken természtesen fejlesztem, és mennek a papok, de a stílus, ahogy ez a játékos itt mindenkit utasítgat az engem taszít. Nem tűröm el, hogy egy online játékban, ami elvileg szórakozásra van kitalálva ilyen egyedek destruálják a hangulatot. Nem csak engem "szivat" a sziget többi azon lakóját is aki nem úgy táncol, ahogy fütyül, de szerintem azért belátható lenne, hogy felnőtt embereknek valós élete van, ami nyiláván prioritást élvez egy normális világban, ez pedig csak egy játék. Bár lehet ezt a gondolatmentetet az üzenetei alapján nem osztja.

Mindenesetre bizakodom, hogy valahogy meg lehet szakítani a kapcsolatot vele.

• Mondjuk az én értelmezésem szerint eléggé fenyegető, ahogy ír, de ez nyilván mindenkinek a szubjektuma megítélni. A mellőzést már megtettem, de ettől függetlenül az agorán még írogathat?

Az üzeneteket jelentetted?

( a jegy számát töröltem az üzenetedből :) )

• Mondjuk az én értelmezésem szerint eléggé fenyegető, ahogy ír, de ez nyilván mindenkinek a szubjektuma megítélni. A mellőzést már megtettem, de ettől függetlenül az agorán még írogathat?

Az üzeneteket jelentetted?

( a jegy számát töröltem az üzenetedből :)

Igen, meg a játékost is játékon belül, arról így nincs visszajelzésem, de igazából bőven elég ha megszűnök létezni számára. Nem tudom jól csináltam-e nagyon hosszú idő után tértem vissza az ikariam világába :)

• Kedves Trockij,

Nem tudom mi a módja, vagy ideje az eljárásnak, de kérlek minél hamarabb csináljatok valamit, mert most már módszeresen utazik a városaimra... (print screenelem az agorát, mert ugye már mellőzve van, gondolom akkor érzékeli, hogy nem kapom meg az üziket)

Köszönöm előre is.

• nézd, sokmindent tehet ebben a játékban, ahogy Te is, meg a szigettársaid is.

Miért nem fogtok össze ellene?

Stratégiai játék, sok módja van ellenállni és piszkálni, borsot törni az orra alá/pl speckó pár egység, ami sok kárt okoz, és nem kell sok aranyat költeni fenntartására...plusz lehet aktív csodád olan, ami 400% fosztásbiztonságot ad.

Ebben a játékban (is) sok a valós életben frusztrált, akár beteg figura, ezt el kell fogadni, plusz azt is, hogy vannak akik havi tízezreket költenek a játékban, amivel sokmindent vehetnek.

plusz vannak a betegesen függők akik 0-24-ben nyomják, meg persze a megvett program, ami jelzést küld a mobilra támadás esetén ezt egyre többen használják.

fogjatok össze ellene, az a legjobb.

Trockij likes this.