Sziasztok,
Érdeklődni szeretnék, hogy mi a módja, hogy egy játékost, aki hetek óta zaklat tiltsak és bannoljam, hogy ne tudjon semmilyen módon kommunikálni, kontaktálni velem? Játékon belül többször jelentettem, de sajnos választ nem kaptam.
A sztori annyi volt, hogy meg akarta mondani mit mikor hogyan fejlesszek - konkrétan a templomot - de mivel önálló lény vagyok, így mondtam, hogy ahogy tudom majd fejlesztem, mivel munka után kicsit szoktam este játszani. Ez nem tetszett neki így napokig zaklatólag folyton fosztott, megszállt, nem értett a szép szóból. A szövi vezetőm közben járására pár napra abbahagyta, de most megint kezdte... Felszólítottam, hogy hagyjon fel ezzel, de az agorán tette tanúbizonyságát, hogy nem teszi, annak ellenére, hogy a szigeten lévő összes városom templomait földig romboltam.
Véleményem szerint ez már kimeríti az internetes zaklatás fogalmát, ezért szeretném ha a játékos tiltásra kerülne, legalább úgy, hogy velem ne tudjon semmilyen kontaktusba lépni (Mr Lion 53:56), illetve akár el is költöznék arról a szigetről, viszonylag közel a közelben lévő szigeteimhez.
Köszönöm a választ
Kerimaci