.אני כרישור, מזכיר ברית פסגות, מכריז מלחמה על ברית השינובים
:lore קצת רקע כי מה זה מלחמה בלי
.ברית השינובים הוקמה אי שם באיזור חודש נובמר, אז שרת בוריאס היה מלא בשחקנים צעירים ולהוטים ליהנות ללמוד וליצור חברויות שונות במשחק
.ISRAEL ותיקים יזכרו אותה בתור ברית
.הברית שלי קמה באותה תקופה והיינו ביחסים מצויינים עד לפני שבוע בערך
טיפלה בו, על זה אני באמת מודה להם. למרות שהטרול הזה לא פשט עליי אבל לכו תדעו אולי הוא היה יכול לעשות לי נזק עצום ISR טרול אחד קם ועשה צרות בפיראטים וברית
זה לא כאילו בכל מקרה פשטו לי על כל הברית
for the greater good בכל מקרה, לצורך טיפול במקרה התבקשתי להעביר את הנקודות שלי
סירבתי, אכן אגואיסטי מצידי, אבל היו לזה מספר שיקולים
זה לא הטרול הראשון שאני מתמודד איתו ואף פעם לא ביקשתי מאף אחד את נקודות הברית שלו, לא חשבתי שככה אמורים לנהוג
הכל היה ברוח טובה וחשבתי שהעניין מאחורינו, הרי אנחנו חברים כבר יותר מחצי שנה בין הבריתות
ISR איזה יומיים אחר כך שוב קיבלתי הודעה, הפעם לבקש מכל חברי הברית שלי לפתוח משתמשים שיסגרו את קבוצת האיים של ברית
?כתבתי להם, חבר'ה, לא כל הברית שלי בפיראטים בכלל ואיך זה אמור לעזור, מה נקיף עכשיו 20 איים מסביב
שתדעו רוב הברית שלי בכלל לא יושבת לידם, אבל כנראה שחברים אמורים לעזור בלי לשאול שאלות גם אם אין סיבה הגיונית
בקיצור לא היה מענה הגיוני אבל שוב, חשבתי שהכל בסדר בינינו, הרי אנחנו חברים, הם היו כותבים לי אם יש בעיות
עבר שבוע התבטלו חוזי תרבות וקמנו לנמלים וערים כבושות
לחץ דיפלומטי ותחנונים ושחררו אותנו
הם היו גברים ולא פשטו ולא בזזו רק רצו להעביר מסר שיש להם כוח, אז אמרתי טוב העיקר שזה הסתדר
סה"כ באמת יש להם שם אחלה גברים שאפשר לדבר איתם בלי בעיה
פשטה על כולנו ISR יום אחרי סגירת ההסכם, חצי שעה לפני סוף הסבב חברי הברית שלי כותבים לי כרישור היקר, ברית
הייתי קצת בהלם וניסיתי לקבל הסבר
הבנתי היו בעיות בפיראטים לכל השרת, בסדר גמור, אין מה לעשות גדול עליי להתמודד עם עסקים כאלה בכל מקרה
הבעיה שהמענה שקיבלתי היה בסגנון היינו צריכים נקודות, אם תגיבו זו מלחמה
!תשובה כזו קיבלתי מחבר! הייתם מאמינים? אפשר לחשוב כבר שעם חברים כאלה לא צריך אויבים
לאחר עוד רצף הודעות מזלזל הבנו שהם רואים בנו חוות ואנחנו באמת משמעותית יותר טירונים במשחק מהשחקנים הותיקים אצלם
מיותר לציין שקמנו הבוקר לערים כבושות נמלים חסומים ורק מה שנותר מהמחסנים
אדגיש כאן
ברית פסגות תעשה כל מה שצריך בשביל להגן על עצמה
כל מי שתוקף אותנו, שיהנה מהתגמול הראשוני של המשאבים
אבל מבחינתינו להוריד פועלים לחיות על מחסנים ולא להתקדם חודשים אם צריך
נצחו אותנו 5 פעמים, 10 פעמים, 20 לא משנה כמה
פעם ב, ננצח
.כמובן תרגישו חופשי לבזבז מאות מילוני זהב להשאיר אותנו כבושים, לא העניין מבחינתנו
שהוקמה לצורך הגנה על חלשים הגיעה למצב שהיא עושה את ההפך ISRAEL ברית
אני שמח מאוד שהחלפתם את השם, לפחות ככה נשמר השם הטוב של אותה ברית מקורית
ואני גם שמח שקוראים לכם השינובים בגלל הסדרה שוגון
אם זה היה בעקבות נארוטו בכלל היה מאכזב
נ ב - אין פה שום דבר אישי לאף אחד אני מאמין שגם מהצד שלהם, זה משחק סהכ ונעשה מה שצריך
שתהיה בהצלחה לכולם, תמיד מוזמנים לדבר איתנו
וסליחה שבאמצע ויתרתי על נקודות זה באמת לוקח מלא זמן עם האנגלית עברית והדברים האלה