Posts by MALKOCOGLU
-
-
Topçuların hoplitlere vurmadığına emin miyiiz
Benim son savaşımda balon gyro sur olmaksızın karşının topçuları hoplitlerime vurdu. Ben de top sokunca hoplit kesimlerimiz eşitlendi
Benim bildiğim direk ön safa vurur buharlara karşı yaşam enerjisini daha kolay eritir ondan dolayi demistir.Ama mucit olayından sonra çok değişti işler
-
-
Millet Deliye hasret biz akıllıya:)Kendisi önce Rodos basıyor,daha sonra beyaz bayrak atıyor ama kurtaramiyor.Ssf artık fesih zamanın geldi.
-
Ek olarak an itibari ile SSF'de Delikurt başta olmak üzere bir çok oyuncu Arslanbey(Romulus) A.Ş. güvencesi ile tatile çıktı

Tebrikler Karargah (Örs) İttifakı
-
Arkadaşlar ip paylasımı ile anlaşarak adaya yer kapatma kuralları aykırı değil mi veya kurallar mi ilgisiz bilgiler olan var mı veya yer silme yasağı ise oyun operatörü ne iş yapıyor
aynı lobide ip paylaşımı hesabında sorun oluyor....
Aynı kobinderken ?
-
Arkadaşlar ip paylasimi yaparak adada yer kapatmak kurallara aykırı değil mi veya kurallar mi değişti bilgisi olan var mı veya yer kapatmak ban sebebi ise oyun operatörü ne iş yapıyor
-
Bu hesap taşıma muabbetine ne diyorsunuz adamlar milyon işi gp ile gelecekler adalet mi bu niye bir çözümü yok