Posts by MALKOCOGLU
-
-
Topçuların hoplitlere vurmadığına emin miyiiz
Benim son savaşımda balon gyro sur olmaksızın karşının topçuları hoplitlerime vurdu. Ben de top sokunca hoplit kesimlerimiz eşitlendi
Benim bildiğim direk ön safa vurur buharlara karşı yaşam enerjisini daha kolay eritir ondan dolayi demistir.Ama mucit olayından sonra çok değişti işler
-
-
Millet Deliye hasret biz akıllıya:)Kendisi önce Rodos basıyor,daha sonra beyaz bayrak atıyor ama kurtaramiyor.Ssf artık fesih zamanın geldi.
-
Ek olarak an itibari ile SSF'de Delikurt başta olmak üzere bir çok oyuncu Arslanbey(Romulus) A.Ş. güvencesi ile tatile çıktı

Tebrikler Karargah (Örs) İttifakı
-
Arkadaşlar mucit atölyesinde hopliti seviye 6 yaptım hâla daha istiyor önceden en fazla 3 dü en fazla kaça kadar gidiyor güncelleme mi geldi
-
Arkadaşlar ip paylasımı ile anlaşarak adaya yer kapatma kuralları aykırı değil mi veya kurallar mi ilgisiz bilgiler olan var mı veya yer silme yasağı ise oyun operatörü ne iş yapıyor
aynı lobide ip paylaşımı hesabında sorun oluyor....
Aynı kobinderken ?
-
pangaialarda tl ile ambro alabilirsin.
Dostum pangai sunucuları nasıl farm mi yapıyorlar sadece savaş vs
-
uluslararası sunucularda tl ile ambro alabilirsin, ulusal sunucularda alamazsın.
Hangi sunucular hocam
-
Multi dolu ortalık rezalet bende yollar sonra başladım ama silecegim
-
Arkadaslar 2019 -2020 zephyros serveri
Oyuncu ismi Kolonist veya Colonist ikaworld üzerinden aratiyorum oyuncu aktif fakat hangi sunucu ile birleşti göremiyorum.Yardimci olabilecek var mi
-
Arkadaşlar ip paylasimi yaparak adada yer kapatmak kurallara aykırı değil mi veya kurallar mi değişti bilgisi olan var mı veya yer kapatmak ban sebebi ise oyun operatörü ne iş yapıyor
-
Zephyros sunucusu 1453 ittfagi Colonist adı ve diğer oyuncuların iletisime gecmesi önemle rica olunur.
-
Zephyros sunucusu 1453 ittfagi Colonist adı ve diğer oyuncuların iletiisme önemle rica olunur.
-
Bi kerede tebrik etmesini öğrenin neyin lafını yapıyorsunuz neyin kafasını yaşıyor bu arkadaş
Ctb yi tebrik ederim. Kesim farki atmıș blocka
Oldumi
Falcon artık zevk vermiyorsun farkında mısın
-
Bi kerede tebrik etmesini öğrenin neyin lafını yapıyorsunuz neyin kafasını yaşıyor bu arkadaş
-
Yav takmayın şunu ... 3 4 forum hesabı açmış kendıne..... ben şu değilim bu değilim diyor

Ozgüveni olmayan , icraatı olmayan birisi sadece

'Hep dedim hepte diyeceğim bu tip insanlar pardon insan dedim varlıklar böyle sanal dünya da ego tatmini yapan gerçek hayatta bir kişiliği dahi olmayan insanlardır

Yarin waynakha sorarsin forumdan sirküler mesajlarini atacagim. Ayrica sizin ipiniz bizim elimizde o sebepten sansinizi fazla zorlamayin.

Falcon kodinat ver
-
Senin yaşını öğrendim daha çocuk muşsun.. O yüzden cevap vermeyeceğim sana artık..
Ben yukarıda yazacağımı yazdım.. Bahaneler üretmeye gerek yok.. Küfürcü sensin bir başkası değil...
Bu mesajıma cevap verme hakkın doğdu , sen cevabını ver artık sana yazacak bir şeyim yok. Yaş itibari ile ve oyundakı konumun ıtıbarıyle muattabım değislin ...
Ses kaydı atılıyosa atalım buraya herkes görsün... Yasım 21, 7 senedir bu oyundayım senin oynadığın dk kadar savas yönettim siz bna lipsten dew i hatırlattınız onlarda böyleydi pardon ordan süper fln gelcek aynen onlarsınız kaybettikleri savası kazandık diye uydurmuslardı hayat iste 100 asker fazla kesmisin demis espion ismini bilmiyom nick ile hitap etim karada fark kolay acılmaz kolay kapanmaz biliyosa 100 hop 3 rant için iyi rakam balerian savası zaten ağır fark var adaya gelcem merak etmeyin dragon bilir o bna geldi akerim yoktu bekle dedim 3 güne gittik savastık 1453 gibi warth a giidip 2 saat beklemiyip kacmayız ::)
Delikankı yine bizi katmışsın işin içine warta gittik asker kaçırmada doktora yapmış arkadaşlar çok merak ediyorsan ekran görüntüsü yuklerız.İkincisi delikanlı sizinde benim adaya geldiğiniz savaş raporu duruyor reklam yapmayı sevmem ha çok istersen zımbalarım buraya bakar eksiklerini gidrerirsin.
-
Sen ne fırıldanıyon yine buralarda
Biri mi fızıldadı. Korsanda vurmayin diye yalvariyordunuz gecen dönem

Öncelikle şunu söyleyim oyunda korsan barbar böyle fuzuli işlerle işim olmaz bilen bilir.İkinci konuya gelicek olursak 37 60 güzel geldiniz adaya ama çokta güzel kaçtınız o kadarda söyledim kaçırmayın askerınızı sülfürünüzü yollarım dıye.Ha bu arada şimdi sen mızmızlanırsın çok istersen raporta zımbalayım buraya eksiklerinizi görün ama ben olsam zımbalatmam 500 tüfeğe 1aşcı gönderdiğinizi görse millet sizle savaşmazlar.
-
Sen ne fırıldanıyon yine buralarda