Posts by Direncli-Adam

Üstad mesela yani demek istedim :D

Yalnız millet yoğunluğa göre plan kuracak o yüzden öyle olması gerekir.

Üstad bakma biz buraya yorum , eleştiri vs. yazıyoruz da aslında işin için de çalışan olsak, yani tabir var ya internetde bu aralar meşhur bir söz oldu KLAVYE KABADAYILIĞINA BENZEMEZ ;) Gerçekten öyle , sayfalarca değil cilt cilt de yazsak , yazılsa , iş yapım aşamasına gelince daha ilk aşama da zonk diye kalırız , yazılımcı arkadaşım var , bir gün okuduğu kitap'a şöyle bir göz atayım dedim daha ilk sayfa da dumura uğradım , öyle kolay değil yani bunu ben de gayet net biliyorum , bir de enkaz ağır , eski , paslı vs. bu enkaz öyle hemen de toparlanamaz hatta baktın ki ağır hasarlı pert olmuş uğraşmaya ve harcadığın vakit'e deymez , zor bir süreç bakalım ne olacak

Üstad kusura kalma , tekli hesap oyuncusuyum fakat bu ıp paylaşımları ve multiciler ile tekli hesapla baş etmek imkansız bunu dün gece daha iyi anladım , ikariam mobile konusu da neden önemli belli , multiciler oldukça benim gibi tekli hesap oyuncular için oyun oynamak zor veya ıp paylaşımlı bakıcı hesaplar , savaş esnasın da tek başına aynı kişinin 10 hesabına karşı bir mücadele hiçte kolay olmasa gerek , bu neden ile ittifakım dan dün gece ayrıldım , bu gece de çıkış işlemlerim biter zaman doluyor ve yarın artık tek başıma oynamaya çalışacam, birisi yazmış ittifak üye sayısı sınırı gelsin güzel söylem ama şu ortam da zaten online yeni oyuncu bulunmadığı dönemde imkansız bir uygulama , bir de hayalet hesaplar , bu kadar olmaz müthiş artmış ben halen 2015 de kalmışım , Vallahi mod. , op ve comm. manager'ların işi şu ortam da gerçekten zor kolay değil çok iyi anladım , umarım Luck'ın geçen gün yazdığı server birleşmesi bu sene olur ve çoklu hesaplara kesin sınır gelir .

Merhaba üstad sen yaz yeter ki , ben yorulmaya razıyım ;) 120. madde de tekrar niteliğinde benden olsun

Aynen gerçekten ciddiyim Kuzenim Almanya hamburg ta çok çağırdılar gitmemiştim önümüzdeki yıl gitmek istiyorum , hamburg - karlsruhe arası google map e göre 700km. , bir Almanya turu yapıcam artık İnşallah ;)

Başarılar sana o zaman. :D

Bir zamanlar ikariam ı satın almak isteyenler vardı. ciddi ciddi fiyat soranlar oldu. Dirençli adam gitmişken fiyatınıda sor:D

Tamam Üstad Bakarsın Fiyatta Anlaşırsak Alexander Rösner veya klaas kersting halen GF de sanırım ikisi ile konuşmam lazım Alırız İnşallah, kafamıza göre İkariam'ı geliştiririz :D 2014 de KÂR 94 milyon euro gibi yazılar okudum ama sadece ikariam değil toplam her halde , ikariam da 21015 itibari ile o sene bende oyundan ayrıldığım için ve düşüş başladığını şuan da iyi görüyorum kesin olarak gelir düşüşü başlamıştır. GF ikariam ın tüm dünya server larının işletim haklarını 3 milyon euro ya vermez hiç sanmam, zaten hisse olarak satar ve belki 3 milyon euro luk bir hisse alırsın ona bakmak lazım ne kadar hisse ne fiyat eder diye , bir işletme ye ton la para verip alsan da önemli olan başında her zaman durman ve o işletmenin para kazanması için yanında çalışan veya gelen olumlu olumsuz tepkilere Önem Vermendir yoksa bu işletmeyi Richie Rich dahi alsa bir şey değişeceğini sanmam örnek M.United En son alan kişi'yi okuyun bana hak verirsiniz.

Aynen gerçekten ciddiyim Kuzenim Almanya hamburg ta çok çağırdılar gitmemiştim önümüzdeki yıl gitmek istiyorum , hamburg - karlsruhe arası google map e göre 700km. , bir Almanya turu yapıcam artık İnşallah ;)

Başarılar sana o zaman. :D

Teşekkürler , Üstad İstersen birlikte çıkalım yolculuğa , koşullar elverir ise ikimiz içinde güzel olur seneye bir GF ziyareti, vlog çekeriz iyi olmaz mı ?

Hemde GF nin ve ikariam'ın bedava tanıtımını ve yeni oyuncular katılmasına katkıda bulunup GF ye bir iyilik yapmış oluruz ;)

Almanya Uçak Biletimi Alıp GF Karlsruhe, Baden-Württemberg merkeze gidecem , zaten akrabam Hamburg ta yaşıyor bir de ziyaret etmiş olurum , video çeker buraya gelişmeleri yazarım :)

Ciddisin? :D

Önceki yıllarda ikariamın kuruluş yıldönümünde, aralık ayında sürekli bağlananlara 4 hafta abrosia verilirdi. GF cimrileşti. artık zor.

Geçen yılbaşı yoktu. Bakalım bu yılbaşı ne olacak? :/

Merhabalar , Üstad bence buna cimrileşmek denmez , Görünen köyde kılavuz istemez , GF de Türkiye Pazarı için KÂR Net bir şekil de araştırmam sonucu İkariam oyunu için düşmüş , Hangi Şirket Olursa Olsun KÂRI düşünce genel de BONUS Hediyelerini Kaldırır , Aslın da Bu strateji ne kadar da Şirket tarafından alınan ekonomik bir tedbir gibi görünse de reel de kaybın ta kendisi dir. GF bizi biraz önemsese Yönetim için konuşuyorum İkariam çok rahat yükselişe geçer 1 ay da iddaa ediyorum ( Türkiye için oyuncu artışı ) %20 artar , sonraki aylar için de zaten yapılan program ve planlama ile yıllık bazda %100 Hedefi kendiliğinden gelir. Hesap işinin temeli Dijital Ortam da Reklam , Tanıtım kısaca Pazarlama ile Yükselir. Hedef ,konum ve sonuç ilişkisi Doğru uygulandığı

zaman sonuç Net Bir Şekil de KÂR Artışı Olur.Kısa Bir Ekonomi Dersi Gibi Oldu Kusura Bakmayın :D

Merhabalar, Üstad Resmen Tez Konusu Bitmiş Burada , okumaktan bir hal oldum, zaman zaman gülmekten karnım ağrıdı :D , Fena üstü öneriler var :D

kala kalıyor öyle insan; bi ara devreler yandı bende kendimi zor toparladım :D