Merhaba , Moderatörüm Luck PAŞAHAN ittifağından ayrıldım eğer mümkün ise bu açtığım bölümü silebilirsiniz , kalıcı ise herkes öğrenmiş oldu teşekkürler.
Posts by Direncli-Adam
-
-
Eğer ikariam ın ürün direktörü seçim ile seçilmiş olsa, 119 maddeyi sıralayan arkadaşa , 1 oy benden olurdu.
Katılıyorum haklısın
-
Üstad mesela yani demek istedim

Yalnız millet yoğunluğa göre plan kuracak o yüzden öyle olması gerekir.
Üstad bakma biz buraya yorum , eleştiri vs. yazıyoruz da aslında işin için de çalışan olsak, yani tabir var ya internetde bu aralar meşhur bir söz oldu KLAVYE KABADAYILIĞINA BENZEMEZ
Gerçekten öyle , sayfalarca değil cilt cilt de yazsak , yazılsa , iş yapım aşamasına gelince daha ilk aşama da zonk diye kalırız , yazılımcı arkadaşım var , bir gün okuduğu kitap'a şöyle bir göz atayım dedim daha ilk sayfa da dumura uğradım , öyle kolay değil yani bunu ben de gayet net biliyorum , bir de enkaz ağır , eski , paslı vs. bu enkaz öyle hemen de toparlanamaz hatta baktın ki ağır hasarlı pert olmuş uğraşmaya ve harcadığın vakit'e deymez , zor bir süreç bakalım ne olacak -
Bakalım kim bile bilir baktın haftaya oldu

1 hafta değil 1 ay önce söylemesi lazım öyle bir şeyi.

Üstad mesela yani demek istedim

-
Önemli değil.

Bu sene derken? Bitmesine az kaldı da.

Bakalım kim bile bilir baktın haftaya oldu

-
Display More
120. madde de tekrar niteliğinde benden olsun
Tema açısından listeyi bozmuş oldun ya neyse.

Yalnız yukarıdaki listeyi yapana söyle,bana değil.

Bu arada 1 anonim çarpı atmış "hayranıma".
(Bunu okuyorsan pes etme
)Üstad kusura kalma , tekli hesap oyuncusuyum fakat bu ıp paylaşımları ve multiciler ile tekli hesapla baş etmek imkansız bunu dün gece daha iyi anladım , ikariam mobile konusu da neden önemli belli , multiciler oldukça benim gibi tekli hesap oyuncular için oyun oynamak zor veya ıp paylaşımlı bakıcı hesaplar , savaş esnasın da tek başına aynı kişinin 10 hesabına karşı bir mücadele hiçte kolay olmasa gerek , bu neden ile ittifakım dan dün gece ayrıldım , bu gece de çıkış işlemlerim biter zaman doluyor ve yarın artık tek başıma oynamaya çalışacam, birisi yazmış ittifak üye sayısı sınırı gelsin güzel söylem ama şu ortam da zaten online yeni oyuncu bulunmadığı dönemde imkansız bir uygulama , bir de hayalet hesaplar , bu kadar olmaz müthiş artmış ben halen 2015 de kalmışım , Vallahi mod. , op ve comm. manager'ların işi şu ortam da gerçekten zor kolay değil çok iyi anladım , umarım Luck'ın geçen gün yazdığı server birleşmesi bu sene olur ve çoklu hesaplara kesin sınır gelir .
-
Display More
Merhaba.

Bunu bir İngiliz (İngilizce yazmış) mi yoksa bizden biri mi yazdı,bilmiyorum. Türk ise buradan cevap vereyim dedim,umarım görür. Sanırım birisi konumdaki mesajları bir "hayali versiyon" olarak özetlemiş. ( Direncli-Adam gibi bakarken yorulanlara gün doğdu
)Öncelikle çabası için ona teşekkür ediyorum.
Ayrıca bir sonraki güncellemede bir etkim olmasını da dilemiş.
İyi dileklerle destekleyen insanları görmek güzel. 
Kendisine destek vermek için yazdığı “hayali versiyonun” çevirisini paylaşmak istedim. (Ayrıca STOMT'da da destek için link bıraktım)

Cevabımın sonuna gelirken,bana kalbinde Tony Stark'tan biraz daha az yer verdiği için onu tebrik ediyorum. Güzel bir "Easter Egg" yapmış.

Çeviriye gelince 119 maddeden oluşuyor.

1-Oyuna gece ve gündüz modu eklendi. Görünüm dışında üretime ve savaşlara da etkisi olacak.
2-Saldırı ve Savunma Puanı kategorileri birleştirilip Savaş Puanı adı altında toplandı. Ayrıca (hem kişisel hem de ittifak olarak 2 bölümde) her kategoride 4 haftada bir 1.lere verilecek bir ödül sistemine geçildi.
3-Artık savaşlarda round süreleri 5 dk olacak.
4-Serverlarda boş olan adalardan bazıları,Büyük Barbar Köylerinin koruduğu Fetih Adası'na dönüştürüldü. Adadaki kuleyi hangi ittifak işgal ederse (işgal ettiği süre boyunca (1-8 saat) geçerli olacak) o ittifağa daha hızlı inşaat yapabilme özelliği verilecek.
5-Eğer bir şehir,inaktif bir oyuncuya aitse o şehirden altın da yağmalanabilir.
6-Eğer 2 oyuncu arasında hammadde takası yapılırken taraflardan biri göndermeyi unutursa ona bir hatırlatma mesajı gelecek.
7-Artık Ütopya Araştırması başkentte değil her şehirde geçerli olacak.
8-Artık savaş serverından aylık sıralamaya göre Ambrosia kazanmak mümkün. Kodlar hesaba tanımladığınız e-posta adresine gönderilecek.
9-Artık ticaret gemisi yapmak mümkün. Ayrıca bakım maliyetleri ve korsan saldırısına uğrayabilme özellikleri de var.
10-Artık altını Ambrosia'ya dönüştürmek mümkün. 1 milyar altın=1 Ambrosia şeklinde oran var.
11-Şehirde inşa edilebilen Depo sayısı 4'ten 5'e çıkarıldı.
12-2 Korsan saldırısının arasına 48 saat şartı eklendi.
13-Her adaya 2 Premium şehir sahası daha eklendi. Üstelik artık eğer bu alana şehir kurarsanız %17 üretim bonusu alacaksınız.
14-Deniz savaşında ek silah gücü olacak yeni binalar (Dalgakıran ve Topçu) eklendi. 2'si de Korsan Hisarı'nın yerine (yeşil bayrak) inşa edilebilir. Denizdeki savaş meydanına Mayın eklemek,Dalgakıran sayesinde mümkün. Topçu ise karadaki Sur'dan farklı olarak Büyük Havan Topu ile donanmanıza destek verecek.
15-Artık bir oyuncu ilk defa Korsan Hisarı inşa ediyorsa inşaatın bitmesinden itibaren 24 saat boyunca korsan saldırısına karşı koruma sahibi olacak.
16-Mucit Atölyesi'ne "Beceri Ağacı" eklendi. Burada araştırma puanlarıyla ticaret gemilerinin kapasitesini,işçileri,rahipleri ve bilim adamlarını geliştirebilmek mümkün.
17-Artık ittifaklar 50 kişi ile sınırlı olacak. Şimdiki ittifaklarda ise toplam puan olarak ilk 50'den sonrası sistem tarafından otomatik ittifaktan çıkartıldı.
18-Her bina için bina yükseldikçe değişen farklı görünümler eklendi.
19-Şehir görünümü 2008 yılındaki hali ile,savaş sistemi de V 0.2.8-0.3.1 hali ile değiştirildi.
20-Artık İnşa Listesi için Premium Hesap sahibi olma şartı kaldırıldı. Bir şehirde 2 binayı (Hesap varsa 5) listeye ekleyebilirsiniz. Ayrıca artık Ambrosia ile bir inşaatı eş zamanlı başlatabilirsiniz.
21-Hephaistos`un Örsü ve Rodos Heykeli olmayan,Premium özelliklerin olmadığı ve korsanlığın olmadığı 3 farklı özel server yapıldı.
22-Yeni kara birimi (Süvari) oyuna eklendi. Süvari birimi,savaşta kanatlarda konuşlanacak. Kılıç Ustası'na karşı avantajlı ama Mızrakçı'ya karşı dezavantajlı özelliklere sahip olacak.
23-Artık Ambrosia hakkında daha büyük indirimlere sahip etkinlikler olacak.
24-Premium Tüccar özelliği oyundan kaldırıldı. Onun yerine adalardaki Agora'ya Pazar eklendi. Orada adanın diğer sakinleriyle takas yapabileceksiniz.
25-Birimlerin ve gemilerin hızları arttırıldı.
26-Akademi ve Tapınak için özel bina sahaları (Tapınak için göl kenarı ve Akademi için de tepe) oyuna eklendi. Eski oyuncular için gerekli taşıma yapıldı. Üstelik artık 2 Akademi inşa edebileceksiniz.
27-İttifakların Diplomat rütbesine Büyükelçilik'ten diğer ittifaklarla olan ticaret/kültürel antlaşmaları tek seferde iptal etme hakkı eklendi.
28-Altın borç verebilme özelliği oyuna eklendi. Eğer borçlu oyuncu ek süre talep ederse borca faiz eklenir. Borçlunun hesabının silinmesi durumunda hesap için harcanan (binalar,birimler,gemiler,geliştirmeler) hammadde ve Depo'daki hammadde toplanıp sistem tarafından alacaklıya borç yerine ödenir.
29-İttifaklara ve diğer şehirlere borç verebilmenizi sağlayan yeni bina (Banka) ve borçlarınızı taksitlendirmeyi sağlayan bina (Kooperatif) oyuna eklendi.
30-Depo'yu ve vatandaştan gelen altını büyüten 2 yeni araştırma alanı oyuna eklendi.
31-Yeni birim (Suikastçı) oyuna eklendi. Sadece Aşçı/Hekim'e saldıran birimin başarısı,yapım sayısıyla orantılı artar.
32-Kargo Balonu oyuna eklendi. Eğer hammadde gönderimi aynı adadaki bir şehre yapılacaksa seçeneklerde gözükecek ve kargo gemisine göre kapasitede dezavantajlı ama hızda avantajlı olacak.
33-Artık bir şehri yağmalamaya giderken ordunuza alınacak hammaddelerin öncelik sırasını iletebilir,savaş meydanı düzeni konusunda ek emirler verebilirsiniz.
34-Artık hangi yönetim şeklini seçtiyseniz buna göre şehir görünümünde farklı detaylar olacak.
35-Artık oyunda birden fazla pencere açabilirsiniz.
36-Artık ağaç keserek yeni bina sahaları yapabilirsiniz. Ama belirli Belediye Binası seviyelerine ve puanlara ulaşarak bu hakları kazanabilirsiniz.
37-Ticaret gemisinin kapasitesini arttıran yeni bina (Ticari Tersane) oyuna eklendi.
38-Artık oyunun bir fon müziği var. Ayrıca artık inşaat bitiminde sesli bildirim alacaksınız.
39-Artık savaşı kazandığınızda sistem rastgele seçtiği bir düşman binasının seviyesini 1 seviye aşağı çekecek. Hasardan vatandaşlarınız birkaç (kendiniz yıktığınızda geri aldığınızdan daha az) hammadde toplayabilir.
40-Artık yeni bir kültürel antlaşma türü (kültürel sözleşme) var. Sözleşme,2 antlaşmaya eşit özelliklere sahip.
41-Sürpriz olaylar oyuna eklendi.
41a-Volkanik patlamalar:Bazen şehrinizden patlamalar sonucu (sistemin rastgele seçtiği) bir binanızın hasar alıp 1 seviye aşağı çekildiği haberi gelecek.
41b-Mülteci akını:Bazen şehrinizden akın sonucu bir süreliğine geçici işçi kontenjanınızın genişlediği haberi gelecek.
41c-Festival:Bazen şehrinizden askerlerin/gemilerin daha az bakım masrafı istemesini sağlayacak bir kutlama haberi gelecek.
42-Artık Barbarlara kiralık asker olmayı teklif ederek ordunuzu genişletebilirsiniz.
43-Sirküler mesaj sisteminde iyileştirmeler yapıldı. Birden fazla kişiye (en fazla 5) gönderebilmek (5 kişiye veya 2 kere 4 kişiye birden gönderme halinde 5 dk kuralı işler) ve dosya eklemek artık mümkün.
44-Artık tatilden çıkan bir hesap ilk 48 saat Karaborsa binasını kullanamayacak.
45-Artık bir şehir işgal ettiğinizde o şehirden vergi alabileceksiniz. Şehrin altın/hammadde gelirinin %25'i size verilecek.
46-Artık bir oyuncu aynı ittifakta olduğu bir başka oyuncuya korsan saldırısı yapamayacak.
47-İttifaklara Kasa özelliği eklendi. Üyeler kasaya altın yatırabilir ve ittifak liderinin onay verdiği üyenin bakım masrafları buradan karşılanır.
48-Artık bir oyuncu kültürel antlaşma için mesaj atıyorsa 5 dk kuralı işlemeyecek.
49-Artık bir müftetik şehre gemi/birlik gönderildiğinde bakım masrafı 2 yerine 1,5 katına çıkacak.
50-Artık Ticaret Merkezi'nde Araştırma Puanı da alıp satabilirsiniz.
51-Artık savaşlardan esir vatandaşlar da toplayabilirsiniz. Savunmada olan oyuncu kaybederse vatandaş sayısı,saldıran kaybederse asker sayısı düşecek.
52-Artık anıtlarda adadaki Tapınak binası sahiplerini görebilirsiniz.
53-Hermes Tapınağı'nın mucizesi,yağmaların yüklenmesi için de geçerli olacak şekilde genişletildi.
54-Savaş meydanı büyütüldü.
55-Bilim adamlarının bakım masraflarını azaltan bir araştırma alanı oyuna eklendi.
56-Bina seviyesi büyüdükçe şehirdeki mutluluğu arttıran yeni bina (Balıkçı) oyuna eklendi. Korsan Hisarı'nın yerine (yeşil bayrak) inşa edilebilir.
57-Barbar Köyleri'nin vereceği hammadde miktarları arttırıldı.
58-Üretimi kısıtlayan Haydut özelliği,Barbarlardan çıkarılıp Casuslara verildi.
59-Artık bir mesaj penceresini sekme olarak küçültebilme ve oyunda başka bir sayfaya gittiğinizde kaybolmama özelliği var.
60-Günlük Görevler'in ödül listesine 1 Günlük Buharlı Forklift eklendi.
61-Savaşta kayıp sayısının sabit olmamasını sağlayacak özellik (Tecrübe) oyuna eklendi.
62-Oyuna bir savaş simülatörü eklendi.
63-Artık 3. Ticaret Limanı'nı (Korsan Hisarı'nın yerine (yeşil bayrak)) inşa edebilirsiniz.
64-Hırsız özelliği oyuna eklendi. Belediye Binası Seviye 10 olduğunda aktif olan Hırsız,(sadece inaktif şehirlerde) yağmanın %10'u kadar altın çalabilir.
65-Artık Araştırma Puanı da yağmalayabilirsiniz.
66-Yeni kara birimi (Amazon) oyuna eklendi. Buhar Devi'nden daha güçlü bir "Yakın Savaş Hattı" birimidir. Ama Kışla'da üretimi yapılamaz. Düşük kayıp verdiğiniz savaş raporlarının sıklığına göre şehrinizin kendisi tarafından üretilir. Yani gücünü sizin savaşlardaki başarılarınızdan alır.
67-Gelecek Araştırmaları'nın istediği Araştırma Puanı miktarı düşürüldü.
68-Artık Korsanlıkta başarısızlık halinde Korsan Puanının bir kısmı savunana verilecek.
69-Hesabı tatile alma işlemine "1 yıl içinde en fazla 30 gün" sınırı getirildi.
70-Şarap hammaddesinin olduğu adalardaki şehirlerinizde gözüken ve diğer şehirlerinize şarap dağıtmanızı sağlayan bir kısayol oyuna eklendi.
71-Daha fazla üretim yaptıran,saldırdığınız şehrin Depo'sundaki yağma korumasını kaldıran,gerçekleşen satışa tane başına +3 altın koyan,+%10 daha hızlı bina yaptıran ve ticaret gemilerinin kapasitesini arttıran 5 yeni mucize oyuna eklendi.
72-Artık bir oyuncu,puanının %5'inden daha az bir puana sahip oyuncuya saldırı yapamayacak.
73-Ada görünümünde hangi şehirde Korsan Hisarı olduğunu belirten işaret kaldırıldı.
74-Artık Sülfür kullanarak ticaret gemilerini hızlandırabilirsiniz. "30k Sülfür=1 saat daha erken varma." şeklinde bir oran kuruldu.
75-Artık yaptığınız bağışa göre çalıştırabileceğiniz işçi sayısı artacak. Yani daha fazla işçi çalıştırabilmek için seviye atlamayı beklemeyeceksiniz.
76-Ticaret gemisinin kapasitesini arttıran bir araştırma dalı oyuna eklendi.
77-Bir şehirden bir yere ticaret gemisi gönderirken önce o şehirde ticaret gemisi olması gerekecek.
78-Eğer bir şehre zaten bir oyuncu tarafından saldırı emri verilmişse aynı zamanda Barbar saldırısı olmayacak.
79-Her şehir için ne kadar hammadde harcadığınızı gösteren bir bölüm oyuna eklendi.
80-Artık Korsan Yüksek Skor'un açıklanmasına 48 saat kala saldırı yapmak mümkün olmayacak.
81-Korsanlık Araştırması'nın istediği Araştırma Puanı,50k'ya yükseltildi.
82-Artık bir kültürel antlaşmanın ne kadar süre geçerli olacağını 2 taraf birlikte ayarlayabilir.
83-Helios Kulesi'nin %10 bonusu,kuleyi kuran oyuncu için %20 olarak değiştirildi.
84-Artık Ticaret Limanı'ndan tüm ticaret gemilerini satın aldıktan sonra aynı yerden gemilerin kapasitesini arttırmak için altın harcaması yapabilirsiniz.
85-Artık eğer bir oyuncu Korsan Hisarı binası kurmuşsa "Şehir Taşıma" özelliğini kullanamayacak.
86-Dünya Haritası 75x75 olacak şekilde küçültüldü. Ayrıca haritanın küresel bir görünüme kavuşması için köşeleri ve kenarları birleştirildi.
87-Artık korsan baskını için de savaş raporu alabileceksiniz.
88-Artık eğer bir silinmiş hesap oyuna geri dönerse adadaki mucizeden ilk 48 saat faydalanamayacak.
89-Serverlarda boş olan adalardan bazıları,mitolojik yaratıkların koruduğu Gizemli Ada'ya dönüştürüldü. Bu adaya karşı olan savaşlarda ödül olarak item kazanabileceksiniz.
90-Yeni hammaddeli adalar (Demir) oyuna eklendi.
91-Artık bir oyuncu (eğer bir inaktife saldırmıyorsa) bir başka oyuncuya karşı saldırıya uğramadıkça 2. kez saldıramayacak.
92-Ticaret Limanı'ndan alabildiğiniz 180 Ticaret Gemisi'nin ilk 90'ı 500,sonraki 90'ı 1k kapasiteli olacak şekilde yeniden düzenlendi.
93-Artık her oyuncu,1 ücretsiz Şehir Taşıma hakkıyla oyuna başlayacak (mevcut oyunculara da verildi).
94-Projeksiyonlu Tiyatro'nun ödüllerine nadiren çıkacak olan ücretsiz Ambrosia eklendi.
95-Ambrosia ile inşaatı hemen bitirme özelliği,Dükkan'a inşaat süresini kısaltan Premium Mimar itemi eklenerek oyundan kaldırıldı.
96-Artık eğer bir savaşta oyuncu online ise askerleri ekstra moral kazanacak.
97-Artık bir müftetik şehre normalden daha hızlı hammadde/asker/gemi gidecek.
98-Hesabınız için seçerek uygun bonuslar alabileceğiniz Savaşçı ve Barışçıl Mod oyuna eklendi.
99-Artık saatlik ücret karşılığında diğer oyunculardan Depo,ticaret gemisi,işçi ve casus kiralayabilirsiniz.
100-Artık bir hesap tatil moduna geçtiğinde giderler %50 daha az olacak şekilde devam edecek.
101-Gelecek Araştırmaları,son seviyesi 30 olacak şekilde yenilendi.
102-Artık bir hesap başka servera taşındığında (ilk 1 ay için geçerli) oyuncuya (sistemin seçeceği bir adaya) ada değiştirme hakkı verilecek.
103-GP'ye toplam puanla orantılı bir sınır getirildi.
104-Artık ada içinde bağış durumunuza göre üretim bonusu alacaksınız. Ama anıtlar ve madenlerdeki kimin ne kadar bağış yaptığını gösteren ekran kaldırıldı.
105-Artık Filika,gemilere cephane desteği de sağlayacak.
106-Savaşlar için animasyonlar eklendi.
107-Notlar bölümünün karakter sınırı genişletildi.
108-Artık asker/gemi üretimini (bina inşaatı gibi) Ambrosia ile hemen tamamlayabilirsiniz.
109-Sur'u daha hızlı aşmanızı sağlayan yeni birim (Tünelci) oyuna eklendi.
110-Korsan Hisarı'na Gizemli Ada'da Hazine Avı görevi eklendi. Ama ödül olarak altın ve korsan puanı yerine %25 şansla 1 kültürel eşya kazanacaksınız.
111-Bilimsel Gelecek araştırmalarının verdiği bonus %10'a yükseltildi.
112-Artık bir şehir eğer inaktifse Depo'nun yağma koruması %88 azalacak.
113-Artık Dünya Haritası'nda müftetik şehirleri gösteren yeşil bayrak,kaç şehir olduğunu da yazacak.
114-Artık müftetik bir şehirle Ticaret Antlaşması gerekmeden malzeme takası yapabilirsiniz.
115-Danışmanların altlarına isimleri eklendi.
116-Günlük bonus olarak artık ayrıca her 60. gün girişinize 340 Ambrosia hediye edilecek.
117-Artık başka ülke topluluklarını barındıran ülkelerin serverlarında o ülkelerin dili de seçilebilecek.
118-Artık Yüksek Skor'da oyuncu isimlerinin yanında onunla kültürel antlaşmanız olup olmadığını söyleyen bir işaret olacak.
119-Artık Casus'u bulunduğu düşman şehrinden başka bir şehre doğrudan yönlendirebilirsiniz.
120-Multiciler ve çoklu hesap ıp cilere artık dur denmeli , savaşlar da 10 kişi ye karşı tek hesapla oynamak zor oluyor

Merhaba üstad sen yaz yeter ki , ben yorulmaya razıyım
120. madde de tekrar niteliğinde benden olsun -
Aynen gerçekten ciddiyim Kuzenim Almanya hamburg ta çok çağırdılar gitmemiştim önümüzdeki yıl gitmek istiyorum , hamburg - karlsruhe arası google map e göre 700km. , bir Almanya turu yapıcam artık İnşallah

Başarılar sana o zaman.

Bir zamanlar ikariam ı satın almak isteyenler vardı. ciddi ciddi fiyat soranlar oldu. Dirençli adam gitmişken fiyatınıda sor

Tamam Üstad Bakarsın Fiyatta Anlaşırsak Alexander Rösner veya klaas kersting halen GF de sanırım ikisi ile konuşmam lazım Alırız İnşallah, kafamıza göre İkariam'ı geliştiririz
2014 de KÂR 94 milyon euro gibi yazılar okudum ama sadece ikariam değil toplam her halde , ikariam da 21015 itibari ile o sene bende oyundan ayrıldığım için ve düşüş başladığını şuan da iyi görüyorum kesin olarak gelir düşüşü başlamıştır. GF ikariam ın tüm dünya server larının işletim haklarını 3 milyon euro ya vermez hiç sanmam, zaten hisse olarak satar ve belki 3 milyon euro luk bir hisse alırsın ona bakmak lazım ne kadar hisse ne fiyat eder diye , bir işletme ye ton la para verip alsan da önemli olan başında her zaman durman ve o işletmenin para kazanması için yanında çalışan veya gelen olumlu olumsuz tepkilere Önem Vermendir yoksa bu işletmeyi Richie Rich dahi alsa bir şey değişeceğini sanmam örnek M.United En son alan kişi'yi okuyun bana hak verirsiniz. -
Aynen gerçekten ciddiyim Kuzenim Almanya hamburg ta çok çağırdılar gitmemiştim önümüzdeki yıl gitmek istiyorum , hamburg - karlsruhe arası google map e göre 700km. , bir Almanya turu yapıcam artık İnşallah

Başarılar sana o zaman.

Teşekkürler , Üstad İstersen birlikte çıkalım yolculuğa , koşullar elverir ise ikimiz içinde güzel olur seneye bir GF ziyareti, vlog çekeriz iyi olmaz mı ?
Hemde GF nin ve ikariam'ın bedava tanıtımını ve yeni oyuncular katılmasına katkıda bulunup GF ye bir iyilik yapmış oluruz

-
Almanya Uçak Biletimi Alıp GF Karlsruhe, Baden-Württemberg merkeze gidecem , zaten akrabam Hamburg ta yaşıyor bir de ziyaret etmiş olurum , video çeker buraya gelişmeleri yazarım

Ciddisin?

-
İka serverleri heryerde boşalıyor. Çok yazık.
Bir çözüm gelir yakında umarım.

Merhabalar , Üstad çözüm yazmaktan klavye ağlar oldu , daha ne yazalım en sonunda Almanya Uçak Biletimi Alıp GF Karlsruhe, Baden-Württemberg merkeze gidecem , zaten akrabam Hamburg ta yaşıyor bir de ziyaret etmiş olurum , video çeker buraya gelişmeleri yazarım

-
Önceki yıllarda ikariamın kuruluş yıldönümünde, aralık ayında sürekli bağlananlara 4 hafta abrosia verilirdi. GF cimrileşti. artık zor.
Geçen yılbaşı yoktu. Bakalım bu yılbaşı ne olacak?

Merhabalar , Üstad bence buna cimrileşmek denmez , Görünen köyde kılavuz istemez , GF de Türkiye Pazarı için KÂR Net bir şekil de araştırmam sonucu İkariam oyunu için düşmüş , Hangi Şirket Olursa Olsun KÂRI düşünce genel de BONUS Hediyelerini Kaldırır , Aslın da Bu strateji ne kadar da Şirket tarafından alınan ekonomik bir tedbir gibi görünse de reel de kaybın ta kendisi dir. GF bizi biraz önemsese Yönetim için konuşuyorum İkariam çok rahat yükselişe geçer 1 ay da iddaa ediyorum ( Türkiye için oyuncu artışı ) %20 artar , sonraki aylar için de zaten yapılan program ve planlama ile yıllık bazda %100 Hedefi kendiliğinden gelir. Hesap işinin temeli Dijital Ortam da Reklam , Tanıtım kısaca Pazarlama ile Yükselir. Hedef ,konum ve sonuç ilişkisi Doğru uygulandığı
zaman sonuç Net Bir Şekil de KÂR Artışı Olur.Kısa Bir Ekonomi Dersi Gibi Oldu Kusura Bakmayın

-
Merhabalar, Üstad Resmen Tez Konusu Bitmiş Burada , okumaktan bir hal oldum, zaman zaman gülmekten karnım ağrıdı
, Fena üstü öneriler var 
kala kalıyor öyle insan; bi ara devreler yandı bende kendimi zor toparladım

-