Posts by wiliam

  Hyvät pelaajat,


  maailmanlaajuisella serverillä on jo valmiiksi mukavat bonukset, mutta ajattelimme tehdä asioista vielä hiukan kiinnostavampia ja lisätä näitä hiukan. Tämän vuoksi serverillä tulee olemaan seuraavat bonukset aktiivisena välillä 22.04.2022 13:00 CEST - 25.04.2022 00:00 CEST:

  • 50% nopeampi rakennusaika
  • 10% suuremmat tulot kaikille resursseille (rakennusmateriaalille ja kaikille ylellisyystavaroille)

  - Ikariam tiiminne

  Hyvät pelaajat,


  maailmanlaajuisella serverillä on jo valmiiksi mukavat bonukset, mutta ajattelimme tehdä asioista vielä hiukan kiinnostavampia ja lisätä näitä hiukan. Tämän vuoksi serverillä tulee olemaan seuraavat bonukset aktiivisena välillä 08.04.2022 13:00 CEST - 18.04.2022 00:00 CEST:

  • 25% nopeampi rakennusaika
  • 40% suuremmat tulot kaikille resursseille (rakennusmateriaalille ja kaikille ylellisyystavaroille)

  - Ikariam tiiminne

  Hyvät pelaajat,


  maailmanlaajuisella serverillä on jo valmiiksi mukavat bonukset, mutta ajattelimme tehdä asioista vielä hiukan kiinnostavampia ja lisätä näitä hiukan. Tämän vuoksi serverillä tulee olemaan seuraavat bonukset aktiivisena välillä 26.03.2022 00:00 CET - 03.04.2022 23:59 CEST:

  • 40% nopeampi rakennusaika
  • 35% suuremmat tulot kaikille resursseille (rakennusmateriaalille ja kaikille ylellisyystavaroille)

  - Ikariam tiiminne

  Did you known that there is "Find treaty partner"-feature? It cost only 4 ambrosian and you can send 3 times more CT request than you have open slots easily.

  Quote


  For Ambrosia, you can view a list on which all active players with available spaces in their museums are shown. For every empty space in your museum, 3 players will be displayed, providing there are that many available and that they suit your search criteria. You can then offer each of them a cultural goods treaty.

  After merge it got about 5 hours and I have all 200 slot full.

  Hyvät pelaajat,


  maailmanlaajuisella serverillä on jo valmiiksi mukavat bonukset, mutta ajattelimme tehdä asioista vielä hiukan kiinnostavampia ja lisätä näitä hiukan. Tämän vuoksi serverillä tulee olemaan seuraavat bonukset aktiivisena välillä 18.03.2022 00:00 CET - 25.03.2022 23:59 CET:

  • 25% nopeampi rakennusaika
  • 60% nopeampi joukkojen koulutus
  • 60% nopeampi laivojen rakennus
  • 10% nopeammat kauppalaivat

  - Ikariam tiiminne

  Hyvät pelaajat,


  Korjataksemme joitakin taustaongelmia (= ei peliin liittyviä) ja korjataksemme ongelman Poseidonin ja Tritoon moottorien tämän hetkisen toimimattomuuden, suoritamme tänään ylimääräisen huollon 11:00 CET (12:00 suomen aikaan). Tritoon moottorit lisätään takaisin peliin tämän myötä.

  Lisäksi samalla korjaantuu ongelma, joka aiheutti uloskirjautuminen kun tarkastelit sijoitettuja joukkoja.

  Arvioitu huoltokatko on lyhyt, muttei valitettavasti ole mahdollista antaa tarkkaa aikaa. Ilmoitamme kun huolto on suoritettu.


  Kiitos kärsivällisyydestä ja ymmärtäväisyydestänne.


  - Ikariam tiiminne

  Hyvät pelaajat,


  Korvauksena rikkinäisestä laivojen nopeutus toiminnoista annamme jokaisella pelaajalle esineen, joka antaa 10 päivän höyrynostimen, joka auttaa hallitsemaan valtavia määriä ylivuotavia resursseja, joita et ehdi siirtämään tällä hetkellä niin nopeasti kuin olet tottunut.


  Mitä tulee itse korjaukseen: valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä uutta tietoa siitä. Kehittäjät ovat yhtä työstämässä korjausta kyseisiin ongelmiin.


  - Ikariam tiiminne

  Hyvät pelaajat,


  Pangaia näyttää tällä hetkellä ajattelevan, että se on täynnä ja tämän vuoksi estää uudet rekisteröinnit.

  Ajattelimme, että se pystyisi käsittelemään enemmän pelaajia. Olemme parhaillaan tarkistamassa tätä.

  Olettehan kärsivällisiä kanssamme, prosessi kestää joitakin minuutteja lisää.

  Kun olemme saaneet sen valmiiksi, rekisteröinti on jälleen mahdollista.


  Nauttikaa viikonlopustanne Pangaialla ja kiitos kärsivällisyydestä ja ymmärtäväisyydestänne.


  - Ikariam tiiminne

  Hyvät pelaajat,


  Olemme tietoisia nykyisistä ongelmista laivojen nopeutus toiminnallisuuksien kanssa. Tämä sisältää mm. Poseidon ihmeen sekä tritoon moottorit.

  Kunnes saamme ongelman korjattua, olemme poistaneet tritoon moottorit pelistä estääksemme toimimattoman tavaran käyttämisen.


  Olemme luottavaisia, että kyseiset ongelmat ovat korjattu tiistaihin mennessä. Pidämme teidät ajan tasalla.


  Kiitos kärsivällisyydestä ja ymmärtäväisyydestänne.


  - Ikariam tiiminne

  Hyvät pelaajat,


  joidenkin eilen saapuneiden raporttien perusteella näyttää tapahtuneen väärinkäsitys.


  Eilen päivitetyn version avulla korjasimme sen, että hajautuneet kauppalaivat eivät palanneet ollenkaan. Muutoksia varsinaiseen hajautumiseen ei tehty. Kauppalaivat hajautuvat yhä kaikissa tilanteissa, joissa niiden kuuluukin. Nyt ne vain palaavat ajan kanssa kuten on tarkoituskin.


  - Ikariam tiiminne.

  Hyvät pelaajat,


  huomenna, 16.12.2021, n, klo 10:00 CET (suomen aikaan 11:00) alkaen ajamme päivitykset, joiden pitäisi korjata seuraavat ongelmat:

  1. Oli mahdollista siirtää hautausmaapalvelimelta muille palvelimelle ja päätyä 50 parhaan joukkoon. Tämä ei ole enää mahdollista.
  2. Kauppalaivat hajaantuivat eivätkä palanneet. Tämän pitäisi korjautua kunhan päivitys on ensin ajettua kaikkialla. Tällä hetkellä edelleen olevien kauppalaivojen tulisi palata.
  3. On ollut viivettä laivojen ja joukkojen toiminnoissa sekunneista jopa useisiin minuutteihin. Tämä pitäisi olla korjattu huomisella päivityksellä.

  Päivityksen luonteesta ja joistakin ajoittain suoritettavista skripteistä johtuvasta aikariippuvuudesta kestää luultavasti ainakin n. 15:00 CET saakka kunnes kaikki on päivitetty.


  Mitä tulee 1-kohtaan: tällä tavalla siirtyneet tilit siirretään manuaalisesti takaisin hautausmaapalvelimelle yksitellen kunhan päivitykset on suoritettu.


  - Ikariam tiiminne

  No.


  You are not allowed move resources, units etc between two player with IP sharing.


  Game also blocking transport goods etc, so you even can't do it.


  Hyvät pelaajat,


  yhdistämisen pitäisi nyt olla käytössä kaikissa yhteisöissä, ja niiden teistä, jotka eivät ole vielä aloittaneet yhdistymistä, pitäisi nyt voida aloittaa prosessi uudelleen. Viime viikon perjantaina käyttöönotetun korjatun version kanssa sinun ei pitäisi törmätä aiemmin mainittuihin ongelmiin.


  Mitä tulee yhdistämisvaiheen pidentämiseen: työstämme parhaillaan aikoja ja ilmoitamme teille tänään tai huomenna, kunhan olemme saaneet päivämäärät määritettyä. Voimme jo tässä vaiheessa sanoa, että päättymispäiviä porrastetaan, jotta mahdolliset ongelmat eivät toistu samaan aikaan.


  Kun tiedämme päättymispäivät, julkaisemme ne.


  - Ikariam tiiminne

  Hyvät pelaajat,


  Meillä on nyt arvio luvuista, joiden kanssa työskentelemme.

  Kaiken kaikkiaan meillä on tällä hetkellä n. 84 000 tiliä, joille ajetaan korjaus skriptit.

  Jokainen tili ottaa on 2 sekuntia, jotta skriptit saadaan ajettua. Tästä eteenpäin tämä on vain pelkkää ja yksinkertaista matikkaa. Skriptien ajamiseen kuluu tällöin n. 46,7 tuntia.


  Ennen kuin prosessi on valmis, ei ole järkevää käynnistää yhdistämistä, koska uudet yhdistymiset laitetaan jonoon edellisten jatkoksi eivätkä ne tapahdu välittömästi. Tämän seurauksena nykyinen tila on seuraava:

  • 46,7 tunnin sisällä tilisi tulisi ilmestyä aulaan, mikäli se ei siellä vielä näy
  • pahoittelut, mutta meillä ei ole mahdollista sanoa tarkalleen, että "sinun tilisi ID:llä XXXX tulee näkyviin tähän aikaa"
  • jos tilisi ei tule näkyviin tämänkään jälkeen, katsomme ne läpi tapaus kerrallaan tuen kautta
  • aiemmassa ilmoituksessa mainitut ongelmat tulisi korjaantua, kunhan yllä mainittu aika on ohitse

  Yhdistäminen pysyy poissa käytöstä, kunnes korjaus on viimeistelty. Tämä tarkoittaa, että tulet yhä näkemään "Palvelivirhe", mikäli yrität yhdistämistä.


  Tämä myös tarkoittaa: sotaservereille ei ole vielä yhdistymisaikaa, sillä haluamme korjata yhdistämisen ennen kuin aloitamme loput yhdistämiset.


  Kiitos kärsivällisyydestänne ja ymmärtäväisyydestänne.


  - Ikariam tiiminne

  Hyvät pelaajat,


  meillä on versio, jonka uskomme korjaavan suurimmat ongelmat, joita olemme viime aikoina havainneet.

  Tämä sisältää:

  • ei-toivotut 7 päivän lomatilat yhdistäminen jälkeen, joita ei saanut lopetettua sisäänkirjautumalla
  • yhdistäminen ei ollut mahdollista, koska "väärä versio"
  • tilit eivät tulleet automaattisesti näkyviin aulaan
  • yhdistäminen ei ollut mahdollista, koska "liittouman nimi on jo käytössä"

  Olemme tietoisia, että täällä on yhä muita ongelmia, kuitenkin nämä olivat suurimmat ongelmat ja ne haluttiin korjata mahdollisimman nopeasti. Valitettavasti se kesti meiltä kauemmin kuin oletimme sen kestävän.


  Versio tullaan ajamaan huomenna n. 10:00 CET (11:00 Suomen aikaan). Tarkkailemme kaikki servereita tarkasti päivityksen ajon jälkeen ja katsomme, korjasiko tämä ongelmat kuten suunnittelumme sen tekevän. Tämä tarkoittaa myös, että tämän jälkeen yhdistäminen on jälleen mahdollista.


  Kun olemme varmoja, että asiat toimivat kuten haluamme emmekä kohtaa enää uusia ongelmia, päätämme milloin aloitamme sotaservereiden yhdistämisen.


  Kiitos kärsivällisyydestänne ja ymmärtäväisyydestänne.


  - Ikariam tiiminne

  Hyvät pelaajat,


  valitettavasti yritämme edelleen löytää ratkaisua nykyisiin ongelmiin yhdistämisen jälkeen, emmekä ole toistaiseksi löytäneet pysyvää ratkaisua, joka korjaisi kaikki tunnetut ongelmat.


  Jatkamme korjauksien ohessa ongelmien ratkaisemista tukijärjestelmän kautta tapaus kerrallaan.


  Meillä on teille myös pientä tietoa festivaaleista. Epäselvyyksien vuoksi kerrottakoon, että 18 päivän jakso alkaa yhdistämisen päättymisestä. Tämän hetken tiedon mukaan yhdistäminen päättyy 16.12.2021 12:00 CET (13:00 Suomen aikaan). Vallitsevasta tilanteesta johtuen on todennäköistä, että kyseinen aika tulee siirtymään eteenpäin. Ilmoitamme uuden päivämäärän lähempänä.


  Lisäksi haluamme pahoitella tämän aiheuttamaa haittaa kaikille. Pienenä tunnuksena kiitoksemme kärsivällisyydestäsi ja ymmärryksestäsi lisäämme jokaiselle pelaajalle tavaraluetteloon tavaran, jonka avulla saat 10 päivän premium-tilin. Kuten muutkin tavarat, voit käyttää tämän milloin haluat. Kyseinen tavara ilmestyy tavaraluetteloosi 2-3 tunnin sisällä, kestää jonkin aika käydä läpi kaikki tilit.


  Tiedämme, että tämä on vain pieni lohdutus eikä se auta kaikkia, jotka eivät vieläkään pääse kirjautumaan sisään. Työskentelemme sen eteen.


  Kiitos vielä kerran kärsivällisyydestä ja ymmärryksestäsi, ja pahoittelut, että jouduitte tähän tilanteeseen.


  - Ikariam tiiminne

  Just read news: UPDATED: Maintenance and Merge - 01.12 & 02.12


  There will be post when things work again.

  Hei there. I've been playing since 2008 but not very actively for years. One account on one server (Delta/FI). I did start fiercely back in the day and even topped the general ranking briefely but life got in the way and I decided to give away that account and started another from scratch playing dogma style: no upgrades to cities (villages really) - all are level 1, but I have managed to build 8 of them :)


  I'd still like to go on forever and migrate to a server and islands where I know there are old friends. But I have no clue how it's done and haven't found clear instructions. Care to help a relic?

  There is information in game. Just look right top corner ("Valitse uusi serverisi"):  EDIT: Note that merging is being temporary disabled after 15 minutes: Look original post or finnish news.