Posts by -PALA-
-
-
Hello everyone, I need around 40m resources in total. The type doesn't matter. I need to get them quickly. I can move my city, no problem. I can give 300m gold total. I'm on a Perseus server. Anyone interested in trading
-
Hello everyone, I need around 40m resources in total. The type doesn't matter. I need to get them quickly. I can move my city, no problem. I can give 300m gold total. I'm on a UK Perseus server. Anyone interested in trading

-
Selam,hareketlilik ariyorsan Ares sunucularini secebilirsin,lakin mevcut global hesabini oraya tasiyamazsin.
Hareketliligi her sv de istersen sen baslatirsin Tr sunucularin da,deneyebilirsin.
Sanirsam eski oyuncusun,eskisi gibi ilerlemiyor sistem bunun bilincinde olarak adim atmani öneririm.
evet hocam rastgele bir servera yeni hesapla kontrol ettim işler çığrından çıkmış resmen. özellikle TR sunucularında. zamanında tüm sunucuda olmayan GP şimdi tek oyuncuda ve tatil modunda bile değil. gp depoları felaket seviyede. savaşında bi anlamı kalmamış artık başlayan savaşlar bitmez zaten. artık aksiyon almalık, alarm kurup uyanıp baskın atmalık bir ortam kalmamış sanırım. şu saatten sonra yapılacak tek iş çiftçilik olmuş

-
Hola amigos. ¿Cuál es el servidor más activo ahora mismo? Francamente, busco un servidor con mucha actividad.
-
Hello friends. Which is the most active server right now? Frankly, I'm looking for a lively server. thanks
-
herkese merhaba, şuanda en aktif server hangisi acaba? zelus en çok oyuncu olan server gözüküyor ama daha hareketli bir server var mı? ona göre o server a geçmeyi düşünüyorum. yabancı serverda olabilir
-
arkadaşlar herkese merhaba, çok uzun zaman sonra oyuna bi gireyim dedim serverlar birleşmiş değişiklikler olmuş. eski delta serverı oyuncuları hangi serverda şuan bilgisi olan var mı?