Display MoreKorsancı olarak bilinen DENGE&CADDE ittifaklarının birleşmelerine rağmen DELİ korsancıları, rakiplerine korsanı belirli bir çerçevede kastırıp, listede bulunacakları yeri belirlemeleri de ayrı bir güzel olmuş, korsancılarımızı DENGE ittifakına karşı ezici üstünlüklerinden dolayı tebrik ederim, savaşta olduğu gibi korsanda da sahada ezici üstünlüğümüzü iliklerine kadar hissediyorlar.
Sevgili DELİ korsancıları DENGE ittifakından İlk 50'ye 2 kişi girmesine izin verip, "bulunacakları yer olan" sıralamada 40-50 arasında "2" kişi olarak belirlemişler. rakiplerimiz de buna seve seve uymak zorunda kalmış, uyuyabilene iyi geceler
BİZİM BORUMUZU ÖTTÜRDÜĞÜMÜZ YERDE SİZİN NEFESİNİZ YETMEZ, SESİNİZ KESİLİR
Öncelikle herkesin kandilini kutluyorum. Rakip ittifak liderinin bir paylaşımına cevap vermek istiyorum.
Benim listeye girmeme deli korsancılarının izin verdiklerini beyan etmişsin. Daha önce 1m puan kaptırıp üstüne banlanan adamın beceriksizliğinin üstünü örtmek için sana yalan söylemiş ya da sen yine insanların gözünü boyamak için bildiğimiz gibi davranıyorsun. Yoksa senin asla yalan söylediğini düşünmüyorum. Fotoğraflarda adamının listeye girmemem için elinden geleni yaptığını ama beceremediğini görüyoruz.İnsanların seni kandırmasına izin verme Şevket.
-Pusatsız