seiks ka tur piereģistreties
Neviens jau neaizliedz ielūkoties RU kopienas zarā. Tur arī ir jaunumi. Ne angļu valodā.
)))
seiks ka tur piereģistreties
Neviens jau neaizliedz ielūkoties RU kopienas zarā. Tur arī ir jaunumi. Ne angļu valodā.
)))
Sakiet kad parejos kontus vares parmest jo reali nevar neko izdarit jo met ara speles kludu eror )
) ne tikai Lietuvieši poļi ari muk zem palmam
) man jau tas pats skatijos ka zethoros stav konts bet palma neko izdarit nevar nenak apstiprinajums uz e pastu
Labvakar netieku sava e pasta nospiežu Lobi ,un apstiprinajums aiziet bet e,pasta netieku konta ari ne... Uztaisiju Jaunu e past kontam nomainiju ielagojos ar jauno bet apstiprinajums nerada ka butu QWERTI ko man darit rakstit bileti )
)kadas konta serveris esi 44,,iedod kordinates un Vards kads tev
Karoče es vairak nespelešu pagaidis 2 dienu ja nebus vala konts es nedoma tur rakstit biletes un ,mans laiks ir dargaks par ikariam,,,lai veicas ja nu kas )
)
Jūsu konts ir bloķēts līdz: otrdiena, 2038. gada 19. janvāris 04:14
Iemesls: taimauts pārvietošana
) žel man parada ka Blokets skaisti
KUR tagad skatas adminstracija kad vajag vinus tad nav lai regule visu lai saliekmpa plauktiem )
)
Jūsu konts ir bloķēts līdz: otrdiena, 2038. gada 19. janvāris 04:14
Iemesls: taimauts pārvietošana Kas notiek kapec nelauj parvietott
)kjad saksies parmešana nevar sagaidit
NU aizmirstam kas ir bijis un sakam jaunu Lapu ,un dzivosim draudzigi ka neka Latvieš kopa un dauzisim talak , ANGĻUS,, ir mums jamak sadzivot
44 serveri bus labi bus lielas kardarbibas
Mes ar Lat sarunajam un busim viņiem sabiedrotie 44 ,taka vis bus labi
Cerams kad mes pariesim uz 44 nebus pašiem ar sevi jadauzas ,jo solija vel aliances but 44 daudzi izpalika aizgaja uz 46
)
Tad jau letiņi savā starpā villosies. Un angļi malā pastāvēs.
)ne bus vel daudzi ANGĻI tač,,, mana aliance bus VET mes busim sabiedrotie LAT aliancej un vel 3 mes busim kopa nac 44
Nu ja ka nebus vienigie , mes un vel 3 aliances busim 44 serveri "")
)
KURSA dod uz Hydra, bet šobrīd cik baumas dzirdētas, tad neizklausās ka tur taisās iet baigie magnāti ! Un tas nav uz labu, negribas kārtējo reizi būt Zetas klusumā ...
Nu ta var izversties ka bus klusums laukuma Veiksmi jums tad Hydra, mes paliekam 44 tada doma
Nu var padalities ar Info godigi parcelamies uz 44 serveri