Posts by moros

PS nie mam czasu się z Tobą jak i innymi wojownikami na forum przekomarzać. Chyba tylko Gombka zrozumiał, że mam ważniejsze sprawy na głowie także trzymaj się. Może kiedyś spotkamy się w walce i wtedy słowa z forum przełożycie na grę.

Przestan pajacować. Nie masz czasu a jednak non stop tu zaglądasz i piszesz. Wiec sie zdecyduj co jest ważniejsze.

Kilka razy zadano Ci pytanie kogo nazywasz ciapakami. Nie raczyles odpowiedzieć . Jeżeli faktycznie tak jak sugerujesz jesteś gdzieś w pobliżu granicy to nie powinno cie tam byc. Jesteś rasistą, bez empatii , nie szanujacym ludzi. Jesteś właśnie takim marnym pogranicznikiem jak ci o których Kurvej Szatan darła morde i takim samym potworem jakiego w swoim filmie pokazala holand

Sciagnijcie jeszcze wiecej RG od Turkow bo to wasze 300kk malo jest :D

A Tobie co? żal pośladki ściska? Monopol siś co prawda skończyl ,ale chcesz to tez kupić możesz.

Czy każdy wtopiony raport musi się skończyć płaczem o RG z Turcji ?

Musi. Nawet ten na mułach. Było by super jakby tylko oni mogli kupować, kupują juz prawie wszyscy a to jest be,

Znalazlem na grze w CH twoj nick to Ty ?

i co w związku z tym? chcesz na niego podpuscić jakiegoś zaprzyjaznionego i usłużnego go czy sgo??

Jeśli nazywasz odwykiem dbanie o to aby ci żaden ciapak nie zapukał do drzwi

Komu tym razem probujesz ubliżyć? poniżyc? Kogo wyzywasz od ciapakow? To pytanie juz raz padlo. Miej jaja i odpowiedz. Troche się chyba zagalopowaleś .

Ludzie jak to czytają to muszą uważać nas za idiotów

Was tak. Nie można inaczej.

Proszę o nieużywanie wulgaryzmów bo następnym razem będę musiał cały post skasować. /Krygonit

Brawo Ty. .Już zacząłem wątpić w moderacje a coraz bardziej pewny byłem chronienia tyłka kolesiowi

Odbierz to jak chcesz. Niech pierwszy rzuci kamieniem ten kto nigdy nie złamał regulaminu w tej grze :) myślę, nie znajdzie się za dużo osób z jednej czy drugiej strony, czy jednak się mylę?

8oto akurat jest mniej istotne kto i ile jakich kont lewych ma i czy łamie regulamin.8)

Istotne natomiast jest to, że wsypaleś byłych kolegów. Rób tak dalej a nikt nie zechce z Toba grać czy gadać boś sprzedajne łajno

wy to nawet nie wiecie co piszecie , HZ kupujac RG od turasow kontynuuje niszcenie gry , wytykacie komus ze ktos kupil a sami to robicie debile :P

a co do DT jak bedzie taka potrzeba to sie kupi saro obciagaro bo jak tu nazwac kogos kto sie wtrynia w kontekst rozmowy :thumbdown:

Ale nie miałeś z tym problemu jak koledzy z Unii. takie rg skupowali?

W chamskich odzywkach do adwersarzy pobiłeś nawet Chorego Borka

Ślepak, jak chcesz trafić to mikiemu do szafy dołuż

:D:D:Dgarderoba Mikiego na kołkach na ścianie wisi ^^^^^^^^

Przestań siedzieć na ika tylko ten czas przeznacz na samokształcenie i nie będziesz mial dylematów czy dać na szafę czy na RG.

Ninu, dylemat mial Miki8)8) tak powyżej ktoś napisał8)8)

Jak już chcesz się oceniać to widać, że zbytnio inteligenty nie jesteś jeśli wziąłeś moja odpowiedź jako bezpośrednią do Ciebie.

QUE, Ty o inteligencji raczej nie pisz. Sam nią nie grzeszysz.

Ale jak ty juz wyskakujesz na temat meble czy ambra to sie zastanawiam kto tu jest dziwny hehe

Bo temat ciekawy jest. Skoro wielka sława polskiego ikariama wszechmocny Miki ma dylemat rg ambra czy szafa to coś jest na rzeczy.

To masz słabe info sugerujac, że powodem bylo to, że ktoś nie mulci.

Wystarczy 5 sekund aby wejść w mape ika i zobaczyć czy mają "kolegów" do mulcenia czy nie i twoja teza szybko pada, ale żyj sobie dalej w tym twoim przekonaniu wszystkowiedzącego:)

Więc jak już wymyślasz to swoje info z dupy to chociaż ciut bardziej się postaraj aby dało się to jakoś podciągnąć pod prawdę.

A fe, nieladnie, fe, paskudnie byłych kolegow tak kompromitować i oficjalnie na forum podpierdzielać że mulcą!

wyprzedajemy się bo nie ma tutaj z kim godnie walczyć :D

To po co zaatakowaliście praktycznie najsłabszy sojusz w momencie gdy nie był gotowy jeszcze do walk? Dla zielonych na forum? dla zjadliwych złośliwych komentarzy pod adresem graczy Ni?

No tak zerwanie pokojówki na ika to największa zbrodnia na świecie. A walka z sojusznikiem kto to widział - niewybaczalne. Bo przecież w ika walczy się na śmierć i życie, jak ktoś Cię pokona w grze to już po Tobie, nie żyjesz ^

Jesień już

Już palą chwasty w sadach

I pachnie zielony dym 8) a żmije zamiast spać wypęłzły spod swego kamienia. Miało Cię nie być, miałaś niby nie grać a jednak jesteś?

Tez uwazam ze atak na NI i IRA byl bledem (choc oni posiadaja sporo RG ktorych nie wykorzystuja ale przynajmniej byloby po naszej stronie ) , sadze ze najpierw powinni poleciec na was

:saint::Puderzyli gdzie chcieli, ich wybór, ich sprawa .Czy to im dało szacun? splendor ? nie sądzę.

Zaczepiałem go sam a w zamian zleciało się minimum 15 osób na moje miasta i dopiero po kilku dniach reszta sojuszu się dołączyła. Brak wiedzy nie usprawiedliwia od pier… głupot ;) pochwalił się też że wycofał wszystko jak dostał tylko walkę u siebie??? A teraz inni walczą w jego miastach a biedny Krzyś tylko zbiera kamyk żeby dalej domki budować :D:D:D

:saint:^^i widzisz jak koleś potrafił się ustawić? patrz i ucz się8)8)8)8) topka deffa jest? jest.8)Marmurek jest ? jest. 8)8)Domki same się budują. Koledzy z innych sojuszy dupke ratują a Ty musisz się dwoić i troić by teraz wszystko ogarnąć tylko własnymi i sojuszników silami:D:DJesteście agresorami, więc marne szanse by ktoś latal Wam tyłek chronić. IRA i NI są obrońcami , im pomogą wszyscy. :D:D:D

już im siar i dra pomaga a hzwsb wspiera rg :D

Hipokryzja Wasza większa niż Wasze ego. Was wspiera tureckie sklonowane rg i desant brazylijski.

możesz rozwinąć powyższe zdanie?

Nie może, pisze byle co .

Zabawne w tym wszystkim jest to, że serwer z ustawieniami typowo pod walkę a tu mało kto kwapi się do działania. Jak na razie Unia walczy jednocześnie z IRA, NI i niedobitkami siar oraz dra, DT walczyło z IMI a reszta sojuszu to chyba przyszła popatrzeć, ewentualnie coś tam na forum napisać i zajmować miejsca na mapie

Wiem ,ze dla Ciebie to zbyt skomplikowane i nie rozumiesz ,że nie wszyscy chcą tanczyć jak unia zagra a wolą swoja strategie i swój tryb osiedlania się i przygotowania do walk?

Patros, a może pójdziesz pomodlić się pod swoim czerwonym raportem?By Ci wiecej paluszek się nie omsknął

ps. Gdzie te Wasze awanturnice Nika i Alex? pozbyliście się tego balastu?

Jedyne Borygo jakie znam to płyn do chłodnic, co mnie jakiś kolejny placek interesuje.

Wejdź sobie PCh Epsilon i będzie tam moich solo raportów więcej niż waszego całego sojuszu.

Chyba jako jedyna z tego pięknego sojuszu podjęłaś dobrą decyzję i nie poszłaś na Meduse, wy się nie nadajecie aby tutaj grać. Pierwsze dni a już jakieś kolosy i palmy, gdzie od nas was ledwo 2 osoby męczą. Mi na wasz sojusz szkoda czasu.

nikt Ci nie powiedział ,ze pycha kroczy przed upadkiem?

Rudziutki wiesz gdzie mam teraz ika ? Ale sądząc po Twoich wpisach, nie wiesz. Niektórzy wiedzą.

Nie do zobaczenia

^^och, przed oczkami.Niby nie ma Cię ale po mulandii skaczesz i forum czytasz:DHipokryzja jak zawsze na wysokim poziomie:D

Kiedy inni śpią i walki zawalają, rudy konia wali :D

Radku, po takim wulgarnym wpisie możesz dostać bana na Forum i już nie będziesz mógł chwalić się zwycięskimi raportami. Byłeś trzeźwy, jak to pisałeś, co ci odbiło?

oj chyba paluszki grzecznie na kołderce nie leżą:D

^^podwojne standardy czas zacząć :D.Byczek może wyskakiwać z durnym wulgarnym tekstem, a GO Crosser mu to lajkuje. Nie widzi w tym nic złego;)Każdy inny dostałby bana!

My nie przyszliśmy tutaj szukać sojuszników.

TAK;) ,TAK ^^TAK!!! I:P Uczepiliście się kaczych kuprów ;(;(;(;(;(