Marklin jedno wielkie
dla Ciebie, bo serce mi pękało widząc jak Twój sojusz zostawił Cię samego na polu walki.
Skąd w ogóle pomysł, że został sam? Przemyślana decyzja, więc nie graj na emocjach.
Dziękuję za odpowiedź, w sumie masz rację, nie powinnam dawać mu słów uznania, bo na forum można jedynie kogoś zjechać, a ja durna chyba nie doczytałam regulaminu
A skąd miałam taki pomysł ? wytłumaczę :
Tego dnia w innych walkach dostaliśmy od Was KOLOSY, następnie walczący kliknęli urlopy i Marklin został w walce sam, ponieważ kolosy nie pomogły, a reszta walczących poszła na urlop to stracił możliwość rotacji i dosyłania, więc z pewnością zrobił to przemyślaną decyzją, a nie pomyłką. Obiecuję trzymać emocje na wodzy i nie martwić się o graczy, którzy walczą kolosami ( tu nie mogliście go użyć bo walka była w naszym mieście )
Niestety ale droga dedukcji nie jest Twoją mocną stroną. Walka w waszym mieście, przenosicie w miejsce muła trzy kolejne miasta na wyspę, miasta napakowane lądem i flotą. To zaważyło, że w tym rejonie decyzją zarządu trzeba się wycofać + dopiero urlopy. Poza tym nie musisz podkreślać słowa kolos, to akurat część legalnej gry. ![]()