Posts by Buddy

Tak jsem si také početl a něco málo přidám.

Prvně děkuju, že debata se line v klidném duchu a skutečně není nutné zde cokoliv hrotit. Vaše názory se probírají a podměty kumulují.

Co se týče stránky boardu, všiml jsem si, že Ewa pátrala po své zmizelé zprávě. Pohledal jsem a příspěvek dohledal v historii. V tomhle případě došlo skutečně k chybě a příspěvek se nesprávně spojil. Pokud máš zájem, rád ti obsah odešlu do SZ, víc pro to udělat nemohu.

Dále se tu diskutovalo pravidlo double-postování. K tomu bych řekl, že toto bylo roky obecně zažito jako zakázané. Pravidlo se očividně změnilo při spojování fór do mezinárodních. V tuto chvíli tedy double-post zakázán není, ale v rámci nějakého nepsaného kodexu bych osobně využíval funkce editace, dokud/pokud je dostupná. Máte stejný názor?

Také tu párkrát zazněl můj nick a post. Zde bych rád podotkl, že dokud panuje nějaký vzájemný respekt, můžeme na té vlně surfovat jeden vedle druhého. Na hezký první dojem jsem bohužel nedorazil ve správnou dobu, ale rozhodně tu nejsem kvůli cenzurování a zavírání postů podle kola Bédy Trávníčka.

K hráčskému Discordu mám jen to, že oficiálním serverem je ten spravovaný společností GameForge a tam je předpoklad shromažďování se hráčů. Odkazy na jiné jsou potom zcela logicky považovány za reklamu a odtahování uživatelů pryč. Blokace jsou jiný příběh, řešitelný pouze individuálně na supportu.

Obecně věřím, že i jazyková bariéra nebude tak velká a nějaká nedorozumění, co tu v blízké minulosti dle vašich slov proběhly, budou jen minulost. Je běžné, že komunity-manažerům tým dělá překlady všeho důležitého a naše vedení tu možnost má a využívá jí.

Malá vsuvka ohledně dob řešení a odezev. Berte v potaz, že existuje hierarchie týmů a proto nejde vždy reagovat okamžitě z pozic, kterým nepřísluší samostatně podávat konečná fakta.

Pokračujme v konstruktivní debatě.

Slíbil jsem odezvu a tady je. Bylo dohodnuto, že diskusi na téma pravidel a fungování podpory si můžete znovu otevřít, ale za předpokladu, že budete konstruktivně debatovat, bez narážek, vedlejších mínění apd. Pokud Vám jde opravdu o komunitu, pojďme o tom vést diskusi na slušné a přátelské úrovni. Jakákoliv doporučení mohou být vzata v potaz, ale se vší slušností, prosím.

Pokud se diskuse opět zbytečně zvrhne kvůli flammingu, insultu, nebo řešení banů, nemůžete se poté divit, že bude uzavřena.

EDIT: Fio tuto diskusi otevřel zde.

Ewa

Nejedná se o strašení, jen že nejde vše vždy řešit hned. Existuje hierarchie a věci co se musí řešit interně společně. Naopak. řekli mi, že je tu velmi živo a vzal jsem to proto, že bych rád tuhle všeobecně napjatou situaci uklidnil.

NetYosS

Zkus to brát tak, že je v týmu někdo nový, nezaujatý, kdo mluví česky a může se se vámi bavit.

Vím jak fungují týmy GF, několik let se v komunitách pohybuju a tohle co tu všeobecně vzniklo, to není řešení ničeho.

EDIT: Vlákno uzavírám z důvodu otevření nového. Pojďte začít znovu, chcete-li, na správné úrovni.

NetYosS

Tvůj příspěvek o kompetentnosti lidí bereme v potaz a zasíláme klíčenku. Rozjeli jste si tady nějakou párty, na kterou jsem zrovna dorazil. Takže, ať je někde v pravidlech něco o čase, nebo není, zkrátka budete muset počkat.

S každou další zbytečnou otázkou, která jen naprosto účelově popichuje, nebo provokuje, se vše jen protáhne. Na otázky typu: ,,ztratil se mi příspěvek" aktuálně odpovídat nebudu.

Pevně doufám a věřím, že brzy se žádné příspěvky ani ztrácet, ani zamykat nebudou muset a nějak si na sebe všichni zvykneme.