Posts by Adalya

    Наравно, да не постоје различите стране која би била поента игре, али ако занемариш концепт "моја" и "твоја" страна, поента је да је на крају дана буде добро дружење и узајамно поштовање према свакоме кога наводно називамо противник. Видиш колико год смо сви слични или различити имамо једну заједничку ствар а то је да волимо ову игрицу и да колико год је уништавали људи који су задужени да је унапреде, године играња урезале су то да ћемо и даље макар кад кад ући и мало опикати. Само то је довољан разлог да никада не увредиш никога ко је и даље остао да игра и да се труди. Уживај!

    Не може и неће никада бити исто као некада, шачица добрих квалитетних и искусних играча је остало да игра, расули су нас, има нас и на Бугарском и на Енглеском серверу, али то није поента. Немој гледати на мулти налог као превелику предност, читао сам пост неког Шпанца који је детаљно објаснио зашто је то мач са две оштрице, колико ти донесе твој мулти налог, толико туђи мулти налог може да ти узме, почевши од обарања вере, узимања добрих позиција на острву, контсантних напада, јер мулти не мора да гради. Наш савез, илити савез у коме сам ја је јако дуго градио то место и неко поштовање које данас има, за њега често кажу да или га волиш или не, нема између. Ја сам у моментима када је адреналин о коме причаш постојао стигао на сервер, а видим да играш дуго, и да знаш игру, тако да сигурно можеш да разумеш ово о чему ти причам, имало је конкуренције, било је јако тешко, готово је било незамисливо да ти се граде три зграде у исто време на налогу, ратовало се јако, сви ресурси, злато и становници ишли су на војску, фактички тих 2 године је некако била клацкалица, онај који победи остаје, онај који изгуби одлази са игре. Заиста су неки људи из савеза тада одрадили лавовски посао и поставили савез на место где је сада заслужено. Мени је такође некада досадно јер се сервер загасио, противника у суштини нема или брзо одустану, али опет никада се не зна, као и сваки и овај сервер има рок трајања, а сутра ко зна када и са ким нас можда споје, па ћемо опет испочетка, као и у животу тако и у игри, поштовање треба да се заслужи и не може се случајно доћи на врх. На крају дана ово је ипак игрица и поента је да се добро забавимо, мало ратујемо, мало дружимо и тако у круг. Свакако ти желим да наставиш да играш, у лепим жељама и без багова, па се видимо у неком од гусарских или ратних окршаја, на истим или раличитим странама..

    Много неправилности и кршења правила нема у претераној количини јер је игра до неке одређене мере успела да блокира такве ствари. Можеш и сама тестирати, нема контакта војском, гусарима, ресурсима са мултијима јер игра сама очитава ИП тако да пријавио или не пријавио дељење неће ти дозволити такве ствари, уклоњене су скрипте за аутоматско куцање гусара, што је добро, нису баш све ствари пропустили али свакако ето баш то о чему причаш је проблем, када у круцијалним моментима не можеш да уђеш на налог. Али против тога се не може, очигледно пуца свуда, на свим уређајима и претраживачима, остаје нам само да се надамо да ће игра бити упола од онога што је била пре 10 година.

    I think they don't register problems, new changes are coming, old bugs are piling up. Everything is clear to you when the green roof on the allied cities has not been fixed for 2 months, which is a minor problem for one developer, but a sufficient indicator of how much they are not interested in the game.

    Може се рећи да је тако у преводу, ја сам такође преко Хрома, и често не могу да се логујем по сат, два. Навикао сам па на време одустанем, вратим се кроз неколико сати, па покушам опет. Раде по принципу колико пара толико музике, серверима где се троши много модератори и администратори одговарају на све, а нама пошто нас је мало и нисмо велики потрошачи нису дали чини ми се ниједног човека задуженог за форум и игру, тужно, питање је дана када ће угасити и последњи српски сервер.