bu aşk değilde neeee ::)
Ne Diyon Sen Be Abi Ne Diyon Sen
bu aşk değilde neeee ::)
Ne Diyon Sen Be Abi Ne Diyon Sen
Display MoreDisplay More
It is not the official Ikariam Youtube channel. What were you trying to do by quoting the video again?
Calm down. Portuguese is an Indo-European language spoken as a native language by over two hundred million people. It is the sixth most common language in the world. It is spoken on five continents.
He just wanted to video his thoughts and post them (of course, he would have had to put English subtitles to post them on the EN forum).
An incident that happened by mistake. I'm in a remote mountain village. My phone has very low signal and I couldn't write my message properly. I was just wondering what was in the video.
lie amk
Display MoreSevgili oyuncular,
Tanrıların gazabına (ve sevgisine^^) hazırlanın!
İlahi müdahale İkaryam'a doğru yol alıyor. "Gods of Olympus" güncellemesi yakında canlı sunuculara getirilecek ve oyuncular için yapılacak bir dizi yeni şey ve stratejinizi hesaba katacak bonuslar getirecek.
Dionysos, Pan ve Hephaestus gibi güçlü yeni tanrıların ve daha fazlasının kilidini açmak için "Mitoloji"yi araştırmaya başlayın. Her biri şehirlerinize çeşitli bonuslar şeklinde kendi ödüllerini verecek.
Ancak dikkatli olun: Uygun haracı sağlayamazsanız, cömertlikleri ve yardımseverlikleri hızla azalır.
Bu tanrılara ibadet yeri sağlamak için görkemli bir Olimpos Tapınağı inşa edin. Onların beğenisini kazanmak için yeni günlük görevleri tamamlayın. Ne kadar çok iyilik sunarsanız, size o kadar çok hediye verirler!
Çıkış tarihi ile birlikte daha fazla ayrıntı yakında açıklanacak. Gökyüzüne bir göz atın, kim bilir, belki onların gelişine bir göz atabilirsiniz?
Ikariam Ekibiniz.
işlevsiz tapınaklara yönelik bişeydir inşallah.
TAPINAKLARA ZOR YETİSİYORUZ Bi DE DAĞIMIZ eksikti
MADEM PEŞPEŞE MANTAR GİBİ SERVER ACACAKTINIZ ESKİ SERVERLARI NEDEN KAPATTINIZ? ( RHO - OMEGA - THETA VS...)
HADİ AÇTINIZ 2 AY SONRA YENİ SERVER ACMAK NEDİR? GECSŞN 1 SENE ÖYLE AÇ...
SERVER ACILIYOR DAHA 3 AYI DOLMADAN YENİ BİR SERVER ACILIYOR...
GÖRENDE SANACAK Kİ MİLLET KAYIT OLMAYA SERVER BULAMIYOR GECE GÜNDÜZ SANİYELİK HERKES KAYIT YAPIYOR ZANNEDER...
AYIPTIR YAZIKTIR BU KADAR INSANIN EMEGİNE YAZIKTIR GÜNAHTIR...VEBAL HEPSİ VEBAL!
ARES SERVER HANİ BİRLESECEKTİ? HANİ SERBEST OLACAKTI HESAP TASIMA VS? ARES SERVERA Bİ DOĞAN BİR SAHİN PARASI BASAN TANIDIKLARIM VAR YAZIK DEGİLMİ ONLARA? FORMALİTE AC KAPA YAPIYOR COGU HESAPLARINI...!
YÖNETİCİLERE ADMİNLERE SÖZÜM YOK BU OYUNUN TEPESİNDE KİM VARSA OYUNU HER GECEN GÜN BİTİRMEK İCİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR...!
Köprü var elimde kelepir lazımsa bana ulaş
Devlet el koymuştur MASAK falan arastır bro
hüseyin evlendi çocuğu oldu artık büyüdü :))
Vallaha mı? hey gidi hey gerci bende evlendim 4 cocuk var bende de
ama hala akıllanmadım
seninle savasamadan bu dünyadan göçüp gidecem hakan ha
oyunda savaş sistemi çok saçma uğraşmaya değmez.
Bende bırakırım yakında
Gel yeni serverda jubile yapalım Hakan seninle başladık oyuna beraber noktayı koyalım bizim Hüseyini de bulmak lazım ama
oyunda savaş sistemi çok saçma uğraşmaya değmez.
Bende bırakırım yakında
ne kadar ekmek o kadar köfte önce parayı basıyorsun sonra topluyorsun
çok karlı değil hele hele düzenli toplayamassan ölü yatırım
Asıl ambrossia kuyusu bende bebegim
Hesabın çalınmış olabilir. Yeni mi devralmıştın?
Yok ustad 10 senelik hesaplar
Hey Sayın Yönetim....
Saniyeler içerisinde BAN atabilen bir yeteneksiniz hepiniz canlarım cigerlerim su problemime bi çareeeeee
TİCKET actım ona bile saatlerdir cevap yok
KOMPLE IP BAN attıysanız onuda soyleyiverin bari bilelim haybeye ac kapa yapmayalım pc yi torrent indiriyorum yavaşlamasın internet
bilgisayarı aç
multi klasörüne gir ordan hangi hesabın maili ve şifresiyse kontrol et tekrar dene
kordinat versene bi yagmaya geleyim sana malzeme lazım
tek sehrinde bu kadar varsa diğerleride eklesek owwww beybiii dm den yaz bana
uçalım beraber
sen böyle diyince elinde ne var ne yok satmış galiba 9 günde 25m den 70m e çıkmış altın
korkunun ecele faydası yok
kalmıştır kıyıda kosede biseyler
Display MoreDisplay Moresuriyeliler işgalcidir. bir işgal planının parçasıdır.
insanlarla sorunumuz yok yardım edeceksek onlara kendi ülkelerinde yardım etmeliyiz.
binlercesi potansiyel terörist, ya bir cinayet işlemiş ya görmüş yada savaş anını yaşamış. eline bir silah aldığında hazır bir militan.
aramızda kültürel olarak uçurumlar var. kendi ülkende sokakta rahat yürüyemiyorsan bu bir sorundur.
müslümanız filan eyvallahta bu duruma gerçekçi bakmamız lazım.
biraz daha zaman geçtiğinde şimdi sığınmacı denilenler belli bölgelerde çeteleşecek. siyasi olarak birilerinden intikam alıyoruz onlar istemiyorsa biz isteyelim deyip bunların hesabını sormaya kakanlar bastırılıp sindirilirken içten içe sevinirsen sıra sanada gelecektir.
bir yere işçi olarak gitmekle sürüler halinde bir yere gidip orayı ele geçirme planı yapmak arasında dağlar kadar fark var.
Ele geçirme planı :)))))))
ya sen ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi
29:70 veya 28:70 okudum sanki
kordinat versene bi yagmaya geleyim sana malzeme lazım tek sehrinde bu kadar varsa diğerleride eklesek owwww beybiii dm den yaz bana
uçalım beraber
Merhaba Değerli Yonetim Kadrosu.
Oyuna gırmeye calısıtıgmda hersey normal ilerliyor. Yok efendim Hıyarı baykusa surukle , Elmayı Vampire yedir gibi güzel animasyonlu resimleri de geçtikten sonra tekrardan giriş ekranına atıyor ve eposta yada sıfre yanlıs hatası verıyor bunun sebebül muhakemesi nedir. beni bilgi ışıklarınızla aydınlatırmısınız? şimdiden dankeşön
Yau bilinmeyen e*posta yada sıfre dıyor sabah berı 50 tane sıfre degıstım komple İP banmı yedim acaba bi o kalmıştı cunku