Posts by SahinK

lie amk :D

TAPINAKLARA ZOR YETİSİYORUZ Bi DE DAĞIMIZ eksikti :cursing::thumbdown:

MADEM PEŞPEŞE MANTAR GİBİ SERVER ACACAKTINIZ ESKİ SERVERLARI NEDEN KAPATTINIZ? ( RHO - OMEGA - THETA VS...)

HADİ AÇTINIZ 2 AY SONRA YENİ SERVER ACMAK NEDİR? GECSŞN 1 SENE ÖYLE AÇ...
    SERVER ACILIYOR DAHA 3 AYI DOLMADAN YENİ BİR SERVER ACILIYOR...
    GÖRENDE SANACAK Kİ MİLLET KAYIT OLMAYA SERVER BULAMIYOR GECE GÜNDÜZ SANİYELİK HERKES KAYIT YAPIYOR ZANNEDER...
    AYIPTIR YAZIKTIR BU KADAR INSANIN EMEGİNE YAZIKTIR GÜNAHTIR...VEBAL HEPSİ VEBAL!

ARES SERVER HANİ BİRLESECEKTİ? HANİ SERBEST OLACAKTI HESAP TASIMA VS? ARES SERVERA Bİ DOĞAN BİR SAHİN PARASI BASAN TANIDIKLARIM VAR YAZIK DEGİLMİ ONLARA? FORMALİTE AC KAPA YAPIYOR COGU HESAPLARINI...!
    YÖNETİCİLERE ADMİNLERE SÖZÜM YOK BU OYUNUN TEPESİNDE KİM VARSA OYUNU HER GECEN GÜN BİTİRMEK İCİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR...!:closedthread:

Hey Sayın Yönetim....
    Saniyeler içerisinde BAN atabilen bir yeteneksiniz hepiniz canlarım cigerlerim su problemime bi çareeeeee
    TİCKET actım ona bile saatlerdir cevap yok
    KOMPLE IP BAN attıysanız onuda soyleyiverin bari bilelim haybeye ac kapa yapmayalım pc yi :D torrent indiriyorum yavaşlamasın internet :D

kordinat versene bi yagmaya geleyim sana malzeme lazım :D tek sehrinde bu kadar varsa diğerleride eklesek owwww beybiii dm den yaz bana :D uçalım beraber :D

sen böyle diyince elinde ne var ne yok satmış galiba 9 günde 25m den 70m e çıkmış altın :D

:D:D:D:D korkunun ecele faydası yok :D kalmıştır kıyıda kosede biseyler :D

ya sen ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi :/

Merhaba Değerli Yonetim Kadrosu.

Oyuna gırmeye calısıtıgmda hersey normal ilerliyor. Yok efendim Hıyarı baykusa surukle , Elmayı Vampire yedir gibi güzel animasyonlu resimleri de geçtikten sonra
    tekrardan giriş ekranına atıyor ve eposta yada sıfre yanlıs hatası verıyor bunun sebebül muhakemesi nedir. beni bilgi ışıklarınızla aydınlatırmısınız? şimdiden dankeşön