Ha két accom két különböző azonosítóhoz lett hozzárendelve, meg lehet még oldani, hogy egy darabhoz tartozzon, hogy mindkettőt lehessen használni?
köszi
Csak abban az esetben, ha bizonyíthatóan a tied mindkettő. A bújtatott accountátadást nem szeretjük.
Display MoreHa nem nézek rá a Statisztikára, akkor nem is tudok róla!
Nagyjából hasonlóak a játékosneveim, így megláttam. De ha teljesen eltérő neveket használnék, más lenne a helyzet.
Érdekes szitu is adódhat! Valaki simán foszthatja a saját rég elfelejtett - fejben neve sincs meg - inaktívként előkerült játékát.
Igaz, mivel nem lépett be, IP egyezés sem lehet.
Hu most,h így belegondolok nekem is van rég elfelejtett acc
De Kopi a kérdést meg is válaszoltad! Ha nem lépsz be akkor nincs gond!
Ha két accom két különböző azonosítóhoz lett hozzárendelve, meg lehet még oldani, hogy egy darabhoz tartozzon, hogy mindkettőt lehessen használni?
köszi
Azt nehéz lesz,h 1 lobbyban legyen, de ettől függetlenül tudod használni mind a kettőt.
Nekem is van olyan accountom ami másik lobbyban van pedig azonos minden ,de másik böngészőn használom.
Tehát nem probléma, ha nem egy lobbyhoz tartozik, lényeg, hogy IP megosztás legyen közöttük? A mindenkinek kiküldött üzenetben, hogy 'legyenek egymással összekötve" csupán annyit jelent, hogy minden acc minden másikkal legyen IP megosztásban?