Posts by HellFire

Ahanda bir klavye artistliği yapan daha gelmiş. Len Beykozlu tatilde olmak seninde kafa mı yapmış. Yılbaşı tatili bitti ama Bizden sana tatil hediye. Tatilde olmaya devat et 😘İyi dinlen güzel dinlen geldiğinde abuk subuk konuşma. Bak yine söylüyorum balon patlatmaya devam ediyoruz bol bol patlatacağız da. Balon ittifaki beceriksizler topluluğudur.

ya siz kendinizi met etme konusunda baya maharetlisiniz :) oyunun kurallarını size verelim siz yazın fazla kesim yapanmı yoksa davaşdan çekilenmi kaybediyo nasıl oyun mantaliteniz var sizin istersen 1.000.000 hoplit kes savaşın sonunda sen o şehri işgal edenilmişmisin limanı kuşatmışmısın yok kuşlar bile sizden daha akıllı :) ama siz böyle devam edin biz memnunuz sizden :)

Balon ittifakın balon lideri hem sizi yağmalıyoruz hem sizi kesiyoruz hem de bak rapor nasıl alınıyor görüyorsun. Raporlarda önemli olan yeşil rapor almak değil onu güzel aklına sok. Ama sen de o şey var mı bilemiyorum çünkü hesap kitap yapman da yok. Matematiginiz iyi değilse bizim hoca size özel ders versin ama korkma bu konular yok logaritma, türev ve integral ( tabi anlarsan 😂😂) 4 işlem öğrenceksin…Bizim savaşmaya çok gücümüz var ama sizde o zihniyet ne de o güç ne yazık ki yok, balon İttifakı olduğunuz için balon gibi patlatıyoruz sizi. Hani demişsinya erkek gibi söyle ben sana sek erkek gibi söylüyorum canımın içi forum aleminde klavye artistliği yapacağınıza bizim gibi sahaya çıkın mücadele edin buraya iki yeşil rapor atmakla savaş galibiyeti olunmuyor canımın içi. Daha önce de söyledim yine söylüyorum Balon İttifakı ve balon lideri balon üyeleri beceriksizler topluluğudur net.

Balon ittifakının balon lideri sen kendini bu şekilde mi avutuyorsun :D hadese ve rodosa sıgındıgın raporları atıp kazandım mı diyorsun? Sende bunlara inanmıyorsun ama elinizden bir şey gelmeyip bunlara sığınıyorsunuz. Şimdi sana birazcık özet geçeyim ve bu sayfada bir kaç sayfa arkaya gidersende tekrardan hatırlayacaksın. Şimdi gel bana şunları anlat bi balon ittifakın balon lideri:) zaten sende cesaret olsa cakma nicklerle buralara gelmezdin. Bak daha öncede söyledim BALON İTTİFAKI BECERİKSİZLER TOPLULUĞUDUR NET ;) şuanda yağma kaynak bakımından kim önde bi hesapla istersen, bazı arkadasların mucıt bastık diyo aldıgımız kaynaklarla. Yav kardesim siz topu topu 2 haftadır yagma atıyorsunuz biz 10 aydır saolun sizin sayenizde ekip arkadaslarım mucit konusunda beni kovalıyolar teşekkürler 🙏🏽 senden ricam rapoları ac bak toplama cıkarma yap söyle bi, heee beceremiyorsan söyle biz sana yardımcı oluruz ayıp değil böyle şeyler :* bazı arkadasların server server gezdi bizim yüzümüzden gittik ordada rahat bırakmadık sonra geldi buraya nickini değiştirdi, eyy balon ittifakının balon lideri yönetimdeki kardesine yardımcı niye olamadın… şimdi sana bi soru sorucam senin adanda sek sek oynuyoruz suanda geçtiğimiz aylarda olduğu gibi bunun hakkında neden konusmuyoruz :P şimdi diceksin ki ben ne zaman cevap vermek istersem o zaman vericeğim diceksin…. BALON İTTİFAKIN BALON LİDERİ geçin bu palavraları…. Elinizden bir şey gelmiyor şurayada 2 3 tane forumda yazsınlar diye sizden daha beceriksiz arkadasları gönderdiniz onlardads tırt yok. Şu çok konusam jakin mi ne var neyse nicki anladınız 😂 adamın adasındayım hala yav gelin hadi. Sizden büyük amcanıza neden yardımcı olmuyorsunuz bu adam bu yaşta emekli olup oyunu bırakacak bakın. Bakın ben oyunu bırakmasını istemiyorum gerekirse ben yardımcı olucam… şimdi diyeceksiniz biz ne zaman istersek o zaman karsılık verecegiz.. hep aynı palavra hep aynı dümün hep aynı strateji… inanın çok komiksiniz :P bakın ben size şunu söyleyim kısaca net iyi okuyun burayı. Ben ve ekibim ittifakım daha başlamadık. Bunlar hiçbir şey.. biz sadece azıcık online olup size bunları yaşatıyoruz.. azıcık online olup karşılık verinde sizinde yüzünüzü kaldıracak biraz durumunuz olsun..

Son olarak bir şey daha soyleyecegim biz yıllar boyu yeşil rapora önem vermedik bunu herkes bilir burada senin tek övündüğün şey yeşil rapor almak ama ben sana hak veriyorum bir yandan çünkü balon ittifakının balon lideri olduğun için ve aynı zamanda tek umduğun şey bunlar olduğu için bu konuda belki haklı olabilirsin kendi tarafından çünkü beceriksiz bir ittifaksınız. Yeşil rapor aldığın raporlarda ise %100’ü hades bastığınız için çekildiğimiz raporlardır ayrıca bu raporlarda kesim oranlarına bakarsan kim daha çok kesmiş kim daha az kesmiş görürsün zaten biliyorsun ama işine de gelmiyor. Saldıran taraf biziz savunan taraf sizsiniz baloncuk…ben seni anlıyorum bu arada 800 Luk bir rapor senin için çok büyük birround olabilir ama ben şahsen zamanında daha yüksek rakamlarda senin ulaşamayacağın round sayılardan çekilmiş biri olarak söylüyorum. Bunlarla mutlu olucaksan seni mutlu edeyim gel saldır bana 2 yıl sursun sana söz yeşil raporu sen alacaksın:* Evet balon ittifakının balon lideri beceriksizler topluluğu sizlere söylüyorum bu palavraları bırakıp da meydana çıkın

Serhat kardesinin adasında sek sek oynadık tık yok, bazı arkadaslar server server gezdi hatta nick değiştirdi yine gittik vurduk tık yok. Burda boş boş konusup ellerinden bir sey gelmeyen arkadaslar gelmiş burda laf söylüyor. Burda klavye artisliği yapıcağınıza bizim gibi icraat gösterin. Forumda artis, oyun mesajında kedicik :) o kendisini biliyor 😭 eee adana geldik abilerini çağır dedim hala bekliyorum rodos vurmaktan başka bir şey gelmiyor elinizden. TOR İttifakı beceriksizler topluluğudur NETT. Normalde buralara bir şey yazmayacaktım ama değerli sevgili Serkan abim bir şeyler yazmış…

Sunucuda nerdesiniz abi “göremiyorum’’

Benimde bir sorum olcak, Serhatcım özelden bana o kadar artislik yaptın neden üyelerime saldırıyorsun sıkıysa bölgeme gel dedin, abicim geldim senin bölgene.... neden yüreğinle savaşmayıp klavye artisliği yapmaya ve hayal dünyanda yaşamaya devam ediyorsun ?