Posts by tariP

Incepand cu seara asta a inceput să se miște în parametrii normali, sper să se mențină așa. Exista lag inclusiv de pe datele mobile, de pe telefon.

Sunt mai mulți jucatori care au reclamat acest lucru, au fost discuții inclusiv pe discord.

Vă salut.

De aproximativ o saptamnă mă confrunt cu un lag imens la încărcarea jocului ce mă împiedică să fac anumite operațiuni cu rapiditatea cu care mă obișnuisem.

Pentru fiecare buton apăsat în joc, aștept aproximativ 5-6 secunde, sau încarcă până mă deconectează. Se va mai face ceva, sau băgăm vacanță până la următoarea fuziune?:cursing:

Dovedesti putina superficialitate, desi stiam despre tine ca esti atenta la detalii.

Poti face cum doresti, doar am vrut sa aduc niste lămuriri, tinand cont că topicul a fost deschis de mine.

Spor

Bună, Rufay. Ultimul tău reply nu se incadrează în topic deoarece noi nu avem nicio legătură cu PNstE de pe serverul Lips.

Noi suntem PNst, iar numele PNstE (Pirates Nest Elite) l-am avut doar după prima fuziune, cand am migrat de pe Sigma pe Beta, deoarece tag-ul PNst era folosit de un cont acolo. La a doua fuziune pe Lips, am revenit la tag-ul nostru original.

Luptă pe mare incheiată prin vacanța jucatorului din Raid

Mai avem si noi cateva jafuri..

***PanNtix: Avertisment - Evitati postarea consecutiva; daca doriti ca un topic sa se bucure de mai multa atentie evitati sa postati consecutiv mai des de 48 de ore.

Buna, Rufay.

Au mai fost câteva lupte în perioada asta până să vii aici în zona noastră și m-am gandit sa completez la ce ai adăugat tu.

În legătură cu vacanța, doar eu am folosit opțiunea asta pentru că am terminat concediul și cu restricțiile specificului profesiei nu pot să accesez ikariam o mare perioadă din zi.

Ulterior Marcel a iesit din RAID, dar a continuat să colaboreze cu foștii aliați

Aici contul secundar al lui danny600sl a sters orasul lvl1 pe care se desfășura lupta

ABATORUL DE OVINE!

***PanNtix: Am sa te rog sa fii atent la regula privind postarea consecutiva, in sensul evitarii postarilor individuale asa cum ai procedat mai sus. Incearca sa cuprinzi toate rapoarte intr-o singura postare sau solicita ajutorul unui coleg de alianta.

***PanNtix: Am sa te rog sa fii atent la regula privind postarea consecutiva, in sensul evitarii postarilor individuale asa cum ai procedat mai sus. Incearca sa cuprinzi toate rapoarte intr-o singura postare sau solicita ajutorul unui coleg de alianta.

Ducesa, imi pare bine sa te revad!

S-a intamplat un mare haos o data cu fuziunea asta si nu cred ca se vor mai rezolva lucrurile. Eu am din 11.12.2021 un tichet deschis ce nu are legatura cu fuziunea, a fost inchis fara solutie, l-am redeschis pe 19.12.2021 si apare inca in solutionare.

Dupa incheierea fuziunii, toate insulele ce erau goale in jurul meu pe Beta s-au umplut cu inactivi.