Posts by tariP
  Ducesa, imi pare bine sa te revad!

  S-a intamplat un mare haos o data cu fuziunea asta si nu cred ca se vor mai rezolva lucrurile. Eu am din 11.12.2021 un tichet deschis ce nu are legatura cu fuziunea, a fost inchis fara solutie, l-am redeschis pe 19.12.2021 si apare inca in solutionare.


  Dupa incheierea fuziunii, toate insulele ce erau goale in jurul meu pe Beta s-au umplut cu inactivi.

  Da, pot sa confirm ca am intrat si eu cu unul dintre conturi pe lume, restul au intrat in vacanta.

  Problema cu vacanta este pe toate comunitatile de ikariam, nu doar pe RO, daca va uitati pe forumurile din alte tari o sa vedeti aceeasi problema.

  Nu e vina moderatorilor nostri romani, e vina celor de la GF.

  Este o situatie neplacuta intr-adevar, incorect pentru multi dar din pacate nu prea avem ce face...

  Nu a zis nimeni ca e vina moderatorilor nostri. Am vazut si eu ce se intampla pe toate comunitatile. Intrebarea este daca moderatorii nostri pot anula un mod vacanta pus automat de joc prin rezolvarea unui tichet. Spre exemplu, ei pot anula o pedeapsa cu banare daca demonstrezi cu dovezi ca nu ai comis respectiva abatere. La fel ma gandesc ca pot anula efectele unui BUG al jocului, ce te baga automat in vacanta. Pentru ca asta este, un BUG.

  CHIBZUÍT, -Ă, chibzuiți, -te, adj. Care judecă o situație cumpănind toate eventualitățile; socotit, cumpănit


  O fuziune chibzuită, ne spunea GF. Mie mi se pare mai degraba o fuziune pripită, ce nu a fost bazată pe argumente solide.

  Era necesară o fuziune, dar nu in felul acesta. Acum ca fuziunea este un eșec, exista o posibilitate a operatorilor nostri sa rezolve pe plan local problemele legate de vacanta fortata, sau este necesara o modificare venita de la GF ce este menita sa produca efecte doar pentru viitor, adica doar pentru cei care iși vor muta conturile imediat dupa rezolvarea problemelor?

  Atata timp cat sa anuntat din timp ca cca o ora svr nu va functiona din cauze obiective legate de mutare ar trebui sa asteptam sa se limpezeasca apele si apoi sa ne panicam, sunt convins ca cel tarziu maine totul va fi normal. Nu are nimeni nici un avantaj fiindca nu a reusit nimeni sa se conecteze pe locatiile noi.

  Am un singur coleg de alianta care a reusit din 7 cati au incercat de pe Boreas pe Beta.

  Nu stiu cand va fi transferat, deoare au aparut niste probleme neprevazute.


  Vei avea dreptul sa iti alegi insusele, restul fuziunii se va desfasura in conditiile deja mentionate, adica vei primi un numar de mutari egale cu numarul de orase.

  Ar fi ok sa ne fie anulat modul vacanta, pentru a beneficia de egalitate de sanse cu cei care nu au fost banati. In timp ce ei ocupa toate forjele, colosii, delfinii noi mai ramanem cu resturile.

  Am sa incerc sa fac o descrie cat de bine pot in cele ce urmeaza, (cele descrise se aplica in cazul meu avand un lobby unde am toate conturile)


  Pentru a va muta aveti urmatoarea optiune , dupa care veti alege serverul dorit, veti fi scosi in lobby va aparea in dreptul contului ca este banat pana in 2038, si totodata va aparea acest mesaj.


  Accesati acest link dupa care veti primi un email pentru legarea conturilor cam asa ar trebuii sa arate, pe urma, va aparea in "conturile tale" optiunea JOACA si cel mai probabil o sa va intre contul in vacanta.

  Exact asa am facut, s-au legat cu succes conturile la aceeasi adresa de e-mail dar contul a ramas tot banat.

  Salut,

  Si eu am fost banat pe conturile pe care am incercat sa le transfer. Nu Tari, solutia nu e sa ne lasam, solutia este sa rezolve problema cei care au creat-o si care nu ne-au atentionat in legatura cu ceea ce va urma.

  In caz contrar vom face reclamatii, ma gandesc ca si tu ai investit destule ambrozii de-a lungul timpului pentru dezvoltarea contului, cont de care esti viciat in momentul de fata prin practici dolosive.


  Help!!!

  Am mutat contul pe Beta si apare banat pana pe 19.01.2038

  Nu te panica ...inceaarca mai tarziu si te vei putea conecta ...asa a fost si pe Test. ...asa m-am panicat si eu si a doua zi m-am conectat normal. Este o chestie de reglaje ca la orice lucru nou ;)

  Cum sa nu ma panichez, in 2038 voi avea 48 de ani...

  No, acum asteptam instructiuni. Am pierdut si startul, practic chiar daca se deblocheaza si intram in vacanta, o saptamana e deja prea mult sa ne mai alegem locurile. Deocamdata nu merge nici cu vacanta..

  Superb. Mama ei de fuziune ca mi-am pierdut si contul. Trebuia sa gasesc un motiv sa ma las de tot.

  Nu l-ai pierdut. Asa imi aparea si mie, ca este banat. Dupa ce am dat click acolo sa link-uiesc conturile intre ele cu mail-ul (desi era un singur cont pe mail), a disparut ban-ul si m-a bagat automat in vacanta


  La mine nu a disparut banarea nici dupa ce le-am legat.

  Din cate am inteles eu, conturile care se afla deja pe serverele tinta ( 1 si 2 ) nu primesc relocari. Cei care vin de pe celelalte servere prin mutare, au dreptul sa isi mute gratuit orasele pe serverul tinta o singura data. Cei care nu isi muta orasele in cele 2 saptamani, acestea vor fi mutate de aleator automat de catre joc.:/

  Buna seara!

  Aveti vreo noutate in legatura cu hartile de pe Alpha si Beta? Ar mai fi maine si poimaine sa iau o decizie impreuna cu alianta, daca sa ne mutam spre centrul hartii unde nu vom prinde toti oras pe forja, sau la margine de harta unde vom prinde insule cu forja dar posibil sa nu avem posibilitatea sa le folosim, pentru ca, fiind izolati, nu vom avea cu cine sa luptam si vom juca Farmville. :D

  In situatia asta a fost alianta LEX, care dupa unirea severelor din 2015 (sper sa nu gresesc anul), a venit de pe Eta pe Beta si membrii s-au asezat undeva la marginea hartii unde nu se intampla nimic, iar ulterior am vazut ca s-au lasat de joc. Alianta era una foarte activa pe ETA, pe multi ii stiam personal, erau prieteni unii cu altii, cum rar gasesti intr-o alianta.

  Era bine ca fuziunea sa fie, totuși, într-o zi de weekend. Asa vor putea sa isi aleaga cele cateva insule cu forja doar cei aflați in concediu, in izolare Covid sau copiii ce fac ore online. ^^

  Asteptam sa ne mutam pe noul server, sa intram in vacanta pana va aparea un server nou sa incepem din nou de la zero. :D Seems like a good plan for me.


  Atatia ani dusi pe apa sambetei...